bohus76 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Tak jsem to také myslel,oservisovaný stroj dodat do Eltonu.
Navros Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Tak little_w to vysvětlil a je to jasné. Kdybych něco podnikal, udělal bych to jak říkají straspol a bohus
little_w Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Jo jo, tak to udelam. Strojek mi hned slibil Honza.manta. Straspole, to by bylo fajn, to spojit. Aspon bych to nemusel resit na dalku. Jedina neznama je tedy prozatim servis strojku. Idealne bych to chtel udelat presne tak, jak pisete - strojek na servis a po servise rovnou do Primu...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Jo jo, tak to udelam. Strojek mi hned slibil Honza.manta. Straspole, to by bylo fajn, to spojit. Aspon bych to nemusel resit na dalku. Jedina neznama je tedy prozatim servis strojku. Idealne bych to chtel udelat presne tak, jak pisete - strojek na servis a po servise rovnou do Primu... To by neměl být žádný problém.
Fade Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Akorát úplně vidím jak napíšou, co všechno je špatně na tom strojku :-D
Honza.manta Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 To píšou u všech strojků, co u nich nebyly servisovány, to neni kritérium. To si jen kryjí zadek.
little_w Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Jinak pro informaci, kal. 50 se v ramci renovace servisuje (prave ctu cenovou nabidku od pani Kminkove z Primu, poslala mi ji dnes rano), ale cenove... no, posudte sami. 1,570 bez DPH / 1,900 vc. DPH je na me asi az dost. Takze strojek oservisovany jinde je rozhodne nejschudnejsi moznost.
Fade Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Kolik teda chtějí za pouzdro, cifr a ručky?
little_w Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Pouzdro 5,470Viko 1,400Sklo 300Rucky 700Ciselnik 2,300 Jako je to dost, ale od doby, kdy jsem si nechal renovovat Prim Sport 1 a 2 zase az tak moc nepodrazili a je to prece jen manufaktura... Takze za me sice palka, ale akceptuji to. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Fade Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 To není o akceptování, ale o nemoci Každý vidí tu palbu za renovaci a stejně to každý z nás, co se pro ni rozhodli zaplatí i když pořád dokola prská jak je to předražené 2300 za ciferník je celkem mazec. Mám tady jeden cifr na PS1 z Parexa z dob, kdy mě nachytal borec na Aukru, jako začátečníka. Musím říct, že ten Parexo cifr je vzhledově a kvalitativně na úplně stejné úrovni jako nové ciferníky z Eltonu. Pořizovací cena je tuším desetinová. To není myšleno jako propagace Parexo dílů, ale spíše jako poukázání jak smutné to je
financ Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2016 To není o akceptování, ale o nemoci Každý vidí tu palbu za renovaci a stejně to každý z nás, co se pro ni rozhodli zaplatí i když pořád dokola prská jak je to předražené 2300 za ciferník je celkem mazec. Mám tady jeden cifr na PS1 z Parexa z dob, kdy mě nachytal borec na Aukru, jako začátečníka. Musím říct, že ten Parexo cifr je vzhledově a kvalitativně na úplně stejné úrovni jako nové ciferníky z Eltonu. Pořizovací cena je tuším desetinová. To není myšleno jako propagace Parexo dílů, ale spíše jako poukázání jak smutné to je kolik máš dioptrií? Parexo cifr na igeny je slusnym slovem nepodarek.
Fade Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 kolik máš dioptrií? Parexo cifr na igeny je slusnym slovem nepodarek. Ano, asi jako lesklý cifr Elton Sport na prodejně v Ostravě, který byl totálně vlnitý a jedním slovem špatný. Šikmo nanesená luminiscence, která tady jde občas vidět na starších renovacích. Tak nevím, nevím jak s dioptriemi. Tyhle chyby tady neobkecáš.
Mipa Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 No co já jsem viděl Parexo cifry na PSI (pouze na obrázku jenom - naštěstí), tak mi nejvíc vadilo (kromě "fejkovosti"), že lumi barva v pětiminutových indexech nebyla uprostřed jejich orámování - na rozdíl od novodobého Eltónu, kde je uprostřed. To se Parexo tak zlepšilo, že již mají lumi pětiminutové idexy souměrné s rámečkem? Nebylo by foto "kvalitního Parexo" cifru na PSI?
financ Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Ano, asi jako lesklý cifr Elton Sport na prodejně v Ostravě, který byl totálně vlnitý a jedním slovem špatný. Šikmo nanesená luminiscence, která tady jde občas vidět na starších renovacích. Tak nevím, nevím jak s dioptriemi. Tyhle chyby tady neobkecáš.Hodinky na prodejně v Ostravě jsem neměl příležitost vidět, ES mám doma svoje a jsou OK. Nepodarek Eltonu máš možnost vrátit, u Parexa je to standard No co já jsem viděl Parexo cifry na PSI (pouze na obrázku jenom - naštěstí), tak mi nejvíc vadilo (kromě "fejkovosti"), že lumi barva v pětiminutových indexech nebyla uprostřed jejich orámování - na rozdíl od novodobého Eltónu, kde je uprostřed. To se Parexo tak zlepšilo, že již mají lumi pětiminutové idexy souměrné s rámečkem? Nebylo by foto "kvalitního Parexo" cifru na PSI?nezlepšilo
straspol Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Ano, asi jako lesklý cifr Elton Sport na prodejně v Ostravě, který byl totálně vlnitý a jedním slovem špatný. Šikmo nanesená luminiscence, která tady jde občas vidět na starších renovacích. Tak nevím, nevím jak s dioptriemi. Tyhle chyby tady neobkecáš.Elton udělal nový lesklý cifr? Sakryš, to jsem chtěl vidět ..
bohus76 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Mě se více líbily ty staré matné ,prý jsou to nějaké ne moc povedené,ale mě se líbí.
Fade Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Elton udělal nový lesklý cifr? Sakryš, to jsem chtěl vidět ..Nevím jak moc je nový, ale další ostraváci, kteří je tam viděli snad mohou potvrdit. Teď už je tam nemají.Každopádně, o tomhle problému jsem psal už v tomto tématu a evidentně Elton nějak nedává lesklé ciferníky, nebo je jejich výroba dílem náhody http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81923-elton-sport-le-lep%C5%A1%C3%AD-cena/page-12?hl=%2Bigen+%2Bleskl%C3%BD+%2Bcifern%C3%ADk&do=findComment&comment=1486072 Každopádně, to už jsme mimo téma traktor. Upraveno 30. března 2016 uživatelem Fade
straspol Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Jo jo, pravda. Myslím že na nových Eltonech je nějaký pololesklý, až pojedu kolem trezoru tak na to mrknu, stejně jsem je dlouho nemazlil. A i na to byl asi s ,,pomerančovitostí" trochu problém.
Honza.manta Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Na ES 2013 máme pololesk, který se blýská jak psí kulky. Plný lesk mi odmítli udělat, protože ho bez pomerančového efektu neumí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se