straspol Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Na ES 2013 máme pololesk, který se blýská jak psí kulky. Plný lesk mi odmítli udělat, protože ho bez pomerančového efektu neumí.Tak tam nemusím, dík. Prostě lesklý maj celulitidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Tak taky jedny přihodím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Tak už jsem se taky zařadil mezi majitele Traktorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 ještě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 To byla rychlost Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Děkuji Honzo Podařilo se mi je sehnat za rozumnou cenu na nejmenovaném obchodním portále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Trochu to oživím, dneska tedy takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jedna domácí podvečerní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Měl by někdo na Traktory korunku s hřídelkou,alespoň trochu zachovalé.Pokud ano prosím S.Z.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Ahoj panove, psal jsem sice do sekce "koupim" ale nemate nahodou nekdo doma navic jeden cifr a setrvacku pro moje Traktory? Moc by mi to pomohlo. Rad bych je mel co nejdrive na ruce a uzival si jejich nadheru. Diky moc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Zdravím všechny, chtěl bych se s vámi podělit o moji anabázi s Prim traktor.Asi v měsíci březnu jsem koupil u jednoho starého hodinářem několik hodinek.Měl je v krabici od bot cca 100 ks, ale již značně přebrány a v podstatě nebylo z čeho vybírat.Nicméně jsem něco zachránil a mezi úlovky byly jedny traktory, ale bez korunky bez hřídelky a vteřinové rafičky s datumem a celkem slušný cifr.Bojoval jsem s myšlenkou objednat v Eltonu,ale dodací lhúta a cena by nebyla dle mých představ. A tak jsem vyčkávali na Aukru až se něco objeví a tak jsem vyaukřil traktory bez datumu značně zdevastované(mají ulomené oba držáčky na stěžejky).A dnes hurá a předělat je, jenomže jak mají ty moje datum a ty druhé ne, oni jsou pod cifrem prostě vyšší,tak krček vteřinovky je krátký a prostě nelze nasadit a tak mi nezbývá než shánět dál.Tak toť vše, přeji všem více štěstí, než mám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 jj, vyska strojku je prave kvuli datovemu venci jina. cal 50 vs 52, stejne jako cal. 66 vs. 68... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Jo je to jak píšeš,ale už jsem rafičku sehnal a teď jsou v servisu u hodináře protože nešly a dá mi i nové sklíčko a to vše za 350kč.Ti staří hodináři ( je mu přes 80) vůbec nemají ani šajn co dnes stojí díly z Eltonu.A když mu to říkám, tak se nestačí divit a jen použije ostrý slovník.A taky už jsem sehnal druhé a to bez datumu, ale po lehké domácí repasi vypadají úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Ti staří hodináři ( je mu přes 80) vůbec nemají ani šajn co dnes stojí díly z Eltonu.A když mu to říkám, tak se nestačí divit a jen použije ostrý slovník.Ale dobře to vědí a je jim z toho stejně šoufl jako nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Ale chápeš, on ti dá nové sklíčko za 50 ze starých zásob a mohl by si říct víc, ale jsou ze starý školy a nechtějí zbohatnout, asi možná proto, že jsou staří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Ale chápeš, on ti dá nové sklíčko za 50 ze starých zásob a mohl by si říct víc, ale jsou ze starý školy a nechtějí zbohatnout, asi možná proto, že jsou staří.Ano. Chápu. Slušnost překvapuje. Člověk si radši řekne, že jde o stařeckou pošetilost, než aby si ji připustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Jo je to jak píšeš,ale už jsem rafičku sehnal a teď jsou v servisu u hodináře protože nešly a dá mi i nové sklíčko a to vše za 350kč.Ti staří hodináři ( je mu přes 80) vůbec nemají ani šajn co dnes stojí díly z Eltonu.A když mu to říkám, tak se nestačí divit a jen použije ostrý slovník.A taky už jsem sehnal druhé a to bez datumu, ale po lehké domácí repasi vypadají úžasně.Ahoj, mohl bys dat kontakt na toho hodinare? Mam doma traktory, ktere bych potreboval dat do kupy vcetne nejakych novych dilu a nevim na koho se obratit.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vega Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ahoj,jakou mají rezervu chodu vaše traktory resp. jakou by měly mít?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldas Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Ahoj, sháním traktory v pěkném stavu. S datumovkou.není tu někdo?Díky mocDF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se