Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Zdravím všechny, chtěl bych se s vámi podělit o moji anabázi s Prim traktor.Asi v měsíci březnu jsem koupil u jednoho starého hodinářem několik hodinek.Měl je v krabici od bot cca 100 ks, ale již značně přebrány a  v podstatě nebylo z čeho vybírat.Nicméně jsem něco zachránil a mezi úlovky byly jedny traktory, ale bez korunky bez hřídelky a vteřinové rafičky  s datumem a celkem slušný cifr.Bojoval jsem s myšlenkou objednat v  Eltonu,ale dodací lhúta a cena by nebyla dle mých představ. A tak jsem vyčkávali na Aukru až se něco objeví a tak jsem vyaukřil traktory bez datumu značně zdevastované(mají ulomené oba držáčky na stěžejky).A dnes hurá a předělat je, jenomže jak mají ty moje datum a ty druhé ne,  oni jsou pod cifrem prostě vyšší,tak krček vteřinovky je krátký a prostě nelze nasadit a tak mi nezbývá než shánět dál.

Tak toť vše, přeji všem více štěstí, než mám já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Jo je to  jak píšeš,ale už jsem rafičku sehnal a teď jsou v servisu u hodináře protože nešly  a dá mi i nové sklíčko a to vše za 350kč.

Ti staří hodináři ( je mu přes 80) vůbec nemají ani šajn co dnes stojí díly  z Eltonu.A když mu to říkám, tak se nestačí divit a jen použije ostrý slovník.A taky už jsem sehnal druhé a to bez datumu, ale po lehké domácí repasi vypadají úžasně.

Odkaz ke komentáři

Ale chápeš, on ti dá nové sklíčko za 50 ze starých zásob a mohl by si říct víc, ale jsou ze starý školy a nechtějí zbohatnout, asi možná proto, že jsou staří.

Ano. Chápu. Slušnost překvapuje. Člověk si radši řekne, že jde o stařeckou pošetilost, než aby si ji připustil. 

Odkaz ke komentáři

Jo je to  jak píšeš,ale už jsem rafičku sehnal a teď jsou v servisu u hodináře protože nešly  a dá mi i nové sklíčko a to vše za 350kč.

Ti staří hodináři ( je mu přes 80) vůbec nemají ani šajn co dnes stojí díly  z Eltonu.A když mu to říkám, tak se nestačí divit a jen použije ostrý slovník.A taky už jsem sehnal druhé a to bez datumu, ale po lehké domácí repasi vypadají úžasně.

Ahoj, mohl bys dat kontakt na toho hodinare? Mam doma traktory, ktere bych potreboval dat do kupy vcetne nejakych novych dilu a nevim na koho se obratit.

Diky

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...