Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Promiň, asi jsem to chybně nazval, ale v tu chvíli mi nic jiného nenapadlo, hlavně že jsi mne pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 No jo, co bys chtěl od učedníka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Zetor a traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Ty černý Traktory jsou nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Jsou krasny, ale bral bych, kdyby meli v renovacich taky cifr se sitribrnymi indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Hmm.ale to by musely být stříbrné i rafičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Já jsem taky dostal nabídku z Eltonu na renovaci,ale nechtělo se mi do nich tolik zainvestovat.A tak jsem sehnal pozdra a cifry trochu k světu,ale to víš nerez je nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Hmm.ale to by musely být stříbrné i rafičky.No ja bych bral prave variantu samozrejme se stribrnyma rucickama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Cerny cifr, stříbrný indexy a niklovany ručky by sly vyrobit. Potisk na cifr nech bily, zkoušel jsem kdysi stříbrný popisy na diplomatech a nebylo to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tak se musím pochválit.Jsou krásný, přemýšlel jsem o renovaci, ale nakonec jsem sehnal jeden super kousek.Myslím že na ty roky to je bombaJeště mám objednaný nový řemen, tak snad jim sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Musely ležet ve skříni 50l let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Ano, také bych si to myslel, jsou super Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Jsou perfektní, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Zekone, ty s černým cifrem jsou luxusní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Tady jsou moje, ciferník nic moc, ale mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ahoj, tak jsem přikoupil jedny s centrální vteřinovkou.Jsou trochu víc nošený, ale dělají mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Hmm,na té druhé foto máš krásný ty spodní, asi velmi zachovalé a ty řemeny nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Děkuji, ty druhé jsem sem nedávno dával.Řemeny mi dělá R4B4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se