kamilb Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 (upraveno) .... No a ked uz mas tooling hotovy a trh to zere.. Taky si myslím Upraveno 9. února 2014 uživatelem kamilb
Chumpus Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 To som vycital na nete. Realne ceny budu urcite nizsie. Tiez sbdx011 ma msrp 315tis. A limitka je uz len u spekulantov.. takze mozne to je. Ale pocitam ze za 3200 usd pojdu realneSi myslím, že to bude trochu níž, kolem tří tisíc. Landmastery sbdb005 jdou za 2500-2700, u tuny bude povinná přirážka nahoru za design. Ale i těch 3200 by imho bylo OK.Spíš bych potřeboval, aby udělali sbdb005 v chronu A myslím, že tyhle poor man´s spacewalk by potřebovalo víc lidí
instant Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 tak ked budu za 3000 tak nemusim otravovat stastneho majitela mojich tunakov so ziadostou o spätny odkup milaška
shag Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Asi by som si zvykol... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj: WUS
shag Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Ale kavcuka by mohli trosku inovovat. Abo vymysliet nieco aj pre negumakov.
F.B. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Bo-a jeho, su snad i lepsie ako MM300...este chvilu a priznam, ze sa mi skrabu i na uplne NO.1, Emperory :-)Doebali ste to chlapci, doebali... Ale k tym Landmaster spominany vyssie, tych 100m WR, to je na smiech...a je to skoda. Inak to riesenie ako "poor's man Space Walk" sa mi to paci mimoriadne. F.
Dantechno Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Hodinky za balik a ten remen ma na delici rovine z formy otrepy jak pes... A ta zlata je taky hrozna Upraveno 12. února 2014 uživatelem Dantechno
Chumpus Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Hodinky za balik a ten remen ma na delici rovine z formy otrepy jak pes... A ta zlata je taky hrozna Ty ještě žiješ? Upraveno 12. února 2014 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Ale kavcuka by mohli trosku inovovat. Abo vymysliet nieco aj pre negumakov. ja som to vyriesil nakupom u tungchoya a spokojnost velka. ale mali by s tym nieco urobit, to suhlasim Bo-a jeho, su snad i lepsie ako MM300...este chvilu a priznam, ze sa mi skrabu i na uplne NO.1, Emperory :-)Doebali ste to chlapci, doebali... Ale k tym Landmaster spominany vyssie, tych 100m WR, to je na smiech...a je to skoda. Inak to riesenie ako "poor's man Space Walk" sa mi to paci mimoriadne. F. jakoze hodinky na turistiku maju tiez tesnit helium? si to nemylis s oblekovkami? Hodinky za balik a ten remen ma na delici rovine z formy otrepy jak pes... A ta zlata je taky hrozna ty si sa tu odkial vyhrabal, čéče.. a to nevies ze ten remen sa ani z krabicky nevybera?
F.B. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 insto: presne tak, maju esnit helium, ako oblekovky Kua, ak si uz kupovat 'kompromisne a pozemske' Space Walk, tak nech maju aspon v niecom navrch, voci nekompromisnym :-) F.
kamilb Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 .....nemusim otravovat stastneho majitela mojich tunakov so ziadostou o spätny odkup milaška Ale kavcuka by mohli trosku inovovat. Abo vymysliet nieco aj pre negumakov. Šťastný majitel si trochu - no stále láme hlavu s jedním jediným problémem.Na čem je nosit aby to bylo na 100%Mám nato,zulu,isofrane černý+orange,kožu,watchadoo všechny možné gumy, furt to není ono ale jo chápu sou tool žádná modelka Ale ty spring drive když už mají ten fashion look tak by k nim mohli fakt vymyslet něco nového,jak píše shag .
shag Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Moja rec. Ja som ich preto pustil, lebo s gumou som ja nie moc kamarat. A to boli hodinky na mojom liste uplne najsamvyssie. Nahrady, ako iso, mesh, alebo cinske bransoletky nie su pri emperoroch uplne ok. Tam uz pomoze len Konrad. Šťastný majitel si trochu - no stále láme hlavu s jedním jediným problémem.Na čem je nosit aby to bylo na 100%Mám nato,zulu,isofrane černý+orange,kožu,watchadoo všechny možné gumy, furt to není ono ale jo chápu sou tool žádná modelka Ale ty spring drive když už mají ten fashion look tak by k nim mohli fakt vymyslet něco nového,jak píše shag .
instant Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Mne sa na tom cinskom zeleze nosili paradne. Ale tieto nove maju vyhodu ze maju vykrojeny shroud, takze tam clovek pripoji akukolvek obskurnost. Pri vybere toho tungchoya som snad aj otvaral solidworks ze ci sa to tam zmesti.. takze az konrad pookreje...
kamilb Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 AhaFakt je že mi Alda na srazu řekl že je jen jedna možnost jak ukončit trápení s hodinkama
instant Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 takze Alda uz zacal s emocionalnym natlakom... aha. Takto, pokial uvazujes o vstupeni do niektorej z cirkvi, davam do pozornosti nasledujuce projekty v ktorych mam prsty: Svedkovia LiehovoviTravoslavni RumokatoliciSeikologia (verime v navrat velkeho Astrona na zem) Vsetky ovecky su spokojni parchanti a nase clenske poplatky su mierne az ludove zvlast ti radim davat si pozor na rozne podniky nemeckeho a talianskeho povodu, napriklad uz spomenutych Damestianov a tiez Cirkev vyznavacov rajskeho ucha (veria v posmrtnu cestu do vecneho Paneraja). Pripadne Synovia dlheho Adolfa. ale tam je uz dost mastne clenske.
Dantechno Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Len doplnim ze kazdy Seikolog bude musiet podstupit astraciu. Upraveno 12. února 2014 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se