Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To som vycital na nete. Realne ceny budu urcite nizsie. Tiez sbdx011 ma msrp 315tis. A limitka je uz len u spekulantov.. takze mozne to je.

Ale pocitam ze za 3200 usd pojdu realne

Si myslím, že to bude trochu níž, kolem tří tisíc. Landmastery sbdb005 jdou za 2500-2700, u tuny bude povinná přirážka nahoru za design. Ale i těch 3200 by imho bylo OK.

Spíš bych potřeboval, aby udělali sbdb005 v chronu :) A myslím, že tyhle poor man´s spacewalk by potřebovalo víc lidí :)

Odesláno

Asi by som si zvykol...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroj: WUS

Odesláno

Bo-a jeho, su snad i lepsie ako MM300...este chvilu a priznam, ze sa mi skrabu i na uplne NO.1, Emperory :-)

Doebali ste to chlapci, doebali...

Ale k tym Landmaster spominany vyssie, tych 100m WR, to je na smiech...a je to skoda. Inak to riesenie ako "poor's man Space Walk" sa mi to paci mimoriadne.

F.

Odesláno (upraveno)

Hodinky za balik a ten remen ma na delici rovine z formy otrepy jak pes...    A ta zlata je taky hrozna :D  

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

Hodinky za balik a ten remen ma na delici rovine z formy otrepy jak pes...    A ta zlata je taky hrozna :D  

Ty ještě žiješ? :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Ale kavcuka by mohli trosku inovovat. Abo vymysliet nieco aj pre negumakov. 

ja som to vyriesil nakupom u tungchoya a spokojnost velka. ale mali by s tym nieco urobit, to suhlasim

Bo-a jeho, su snad i lepsie ako MM300...este chvilu a priznam, ze sa mi skrabu i na uplne NO.1, Emperory :-)

Doebali ste to chlapci, doebali...

Ale k tym Landmaster spominany vyssie, tych 100m WR, to je na smiech...a je to skoda. Inak to riesenie ako "poor's man Space Walk" sa mi to paci mimoriadne.

F.

jakoze hodinky na turistiku maju tiez tesnit helium? si to nemylis s oblekovkami? :)

ty si sa tu odkial vyhrabal, čéče.. a to nevies ze ten remen sa ani z krabicky nevybera?  :)

Odesláno

insto: presne tak, maju esnit helium, ako oblekovky :D

Kua, ak si uz kupovat 'kompromisne a pozemske' Space Walk, tak nech maju aspon v niecom navrch, voci nekompromisnym :-)

F.

Odesláno

.....nemusim otravovat stastneho majitela mojich tunakov so ziadostou o spätny odkup milaška :)

Ale kavcuka by mohli trosku inovovat. Abo vymysliet nieco aj pre negumakov. 

Šťastný majitel si trochu - no stále láme hlavu s jedním jediným problémem.

Na čem je nosit aby to bylo na 100%

Mám nato,zulu,isofrane černý+orange,kožu,watchadoo všechny možné gumy, furt to není ono ale jo chápu sou tool žádná modelka :)

Ale ty spring drive když už mají ten fashion look tak by k nim mohli fakt  vymyslet  něco nového,jak píše shag .

Odesláno

Moja rec. Ja som ich preto pustil, lebo s gumou som ja nie moc kamarat. A to boli hodinky na mojom liste uplne najsamvyssie. Nahrady, ako iso, mesh, alebo cinske bransoletky nie su pri emperoroch uplne ok. Tam uz pomoze len Konrad.

Šťastný majitel si trochu - no stále láme hlavu s jedním jediným problémem.

Na čem je nosit aby to bylo na 100%

Mám nato,zulu,isofrane černý+orange,kožu,watchadoo všechny možné gumy, furt to není ono ale jo chápu sou tool žádná modelka :)

Ale ty spring drive když už mají ten fashion look tak by k nim mohli fakt  vymyslet  něco nového,jak píše shag .

Odesláno

Mne sa na tom cinskom zeleze nosili paradne. Ale tieto nove maju vyhodu ze maju vykrojeny shroud, takze tam clovek pripoji akukolvek obskurnost. Pri vybere toho tungchoya som snad aj otvaral solidworks ze ci sa to tam zmesti.. takze az konrad pookreje... :)

Odesláno

takze Alda uz zacal s emocionalnym natlakom... aha. Takto, pokial uvazujes o vstupeni do niektorej z cirkvi, davam do pozornosti nasledujuce projekty v ktorych mam prsty:

Svedkovia Liehovovi

Travoslavni Rumokatolici

Seikologia (verime v navrat velkeho Astrona na zem)

Vsetky ovecky su spokojni parchanti a nase clenske poplatky su mierne az ludove :)

zvlast ti radim davat si pozor na rozne podniky nemeckeho a talianskeho povodu, napriklad uz spomenutych Damestianov a tiez Cirkev vyznavacov rajskeho ucha (veria v posmrtnu cestu do vecneho Paneraja). Pripadne Synovia dlheho Adolfa. ale tam je uz dost mastne clenske.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...