Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Janko - vitaj na zraze Godzilla klubu. Davaj pozor nech ta niekto neprisadne.

Zlate tunaky nemozu byt zle. jedine na co som zvedavy su indexy na ciferniku, inac je to asi ten pravy exemplar Prospex Opulente Giganteum. V prilohe trochu archeologie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

p.s. kvietkovanu koselu som si uz kupil

Vítej do klubu ;)

Já tenhle model beru jako začátek a čekám na další varianty, obzvlášť se těším na verzi "záchodová mísa", tedy pokračovatele SBBN019 :) Doufám, že jí udělají.

Co se týče vzhledu, tak SJX píšeAccording to Seiko, the new hands and dial improve underwater legibility.

Odesláno (upraveno)

Kosela super, hodinky super. To je vsetko tvoje? :-)

Chcel som si ich kupit, ale Instant vravel, ze budem vyzerat ako metrosexual. Ale asi sa na to vykaslem a tie c.o.c.k. tail si raz kupim.

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odesláno

Kosela super, hodinky super. To je vsetko tvoje? :-)

Chcel som si ich kupit, ale Instant vravel, ze budem vyzerat ako metrosexual. Ale asi sa na to vykaslem a tie c.o.c.k. tail si raz kupim.

Jasně, všechno moje ;) instanta neposlouchej, vždyť si chce/chtěl pořídit žluté Glycine :)

nic take som nepovedal - metrosexual je riadne zzenstila nadavka :) ale nie, hodinky su v pohode, len ide o to ci pasuju k tomu zvysku magora. 

Ke mně pasují dobře, ale třeba na tobě si je nedokážu představit. 

btw, decentní hodinky a každý na ně čumí :D Možná asi nejvíc, co jsem zažil.

Odesláno

Jasně, všechno moje ;) instanta neposlouchej, vždyť si chce/chtěl pořídit žluté Glycine :)

Ke mně pasují dobře, ale třeba na tobě si je nedokážu představit. 

btw, decentní hodinky a každý na ně čumí :D Možná asi nejvíc, co jsem zažil.

Ved on uz ma oranzove lagunare... ten uz je strateny :-) Na najlepsej ceste ku Franckovi M.

• po měsíci...
Odesláno

Takú obludku by som prijal, a rád :-)

Ak si ju niekto vyzdvihnete, a budete sa chcieť zbaviť starších Tuniakov, ozvite sa...je čas vyskúšať tie "sprosté" Seika!

F.

Odesláno (upraveno)

vyzeraju husto. maju sice dynko ale aspon je zlaaateeeee... tusim ze tych 300 pacientov sa najde ze to ani dlho trvat nebude.

edit: a jak na tom ukrojili z konzervy miesto na remen, unosi to aj nedonoseny japonec. nie su to v podstate uz prave ortodoxne tunaky, ale vyzeraju fakt dobre.

Upraveno uživatelem instant
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...