jankoxxx Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Z obrazka 200x200 tu vyvodzujes zavery... Toto je vlakno o hodinkach, dorastenci do 36mm maju ine sekcie :-)rozkaz stryco, ale vam sa fakt lubia big ujo?
shag Odesláno 12. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2013 rozkaz stryco, ale vam sa fakt lubia big ujo? Stryco :-) Jasen, este som nevidel zle seikotunaky. Ku karovanej kosielke ideal...
ggrand Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Za mě super. Jediná výtka je ke zlatým prvkům, to já nerad. Ručky líbí, ciferník taky, datum taky.
instant Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Janko - vitaj na zraze Godzilla klubu. Davaj pozor nech ta niekto neprisadne. Zlate tunaky nemozu byt zle. jedine na co som zvedavy su indexy na ciferniku, inac je to asi ten pravy exemplar Prospex Opulente Giganteum. V prilohe trochu archeologie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 jeste jedna trochu vetsi fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 ten skladany cifernik je fail, ale lunetu a skrutky ak budu pasovat na sbdx011, tak si mozno objednam, budem si to prehadzovat ked na mna pride ruja. p.s. kvietkovanu koselu som si uz kupil
Chumpus Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 p.s. kvietkovanu koselu som si uz kupilVítej do klubu Já tenhle model beru jako začátek a čekám na další varianty, obzvlášť se těším na verzi "záchodová mísa", tedy pokračovatele SBBN019 Doufám, že jí udělají. Co se týče vzhledu, tak SJX píše: According to Seiko, the new hands and dial improve underwater legibility.
EpsteinBarr Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Kosela super, hodinky super. To je vsetko tvoje? :-)Chcel som si ich kupit, ale Instant vravel, ze budem vyzerat ako metrosexual. Ale asi sa na to vykaslem a tie c.o.c.k. tail si raz kupim. Upraveno 30. května 2013 uživatelem EpsteinBarr
instant Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 citatelnost urcite lepsia, o tom netreba debatovat. nic take som nepovedal - metrosexual je riadne zzenstila nadavka ale nie, hodinky su v pohode, len ide o to ci pasuju k tomu zvysku magora.
Chumpus Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Kosela super, hodinky super. To je vsetko tvoje? :-)Chcel som si ich kupit, ale Instant vravel, ze budem vyzerat ako metrosexual. Ale asi sa na to vykaslem a tie c.o.c.k. tail si raz kupim.Jasně, všechno moje instanta neposlouchej, vždyť si chce/chtěl pořídit žluté Glycine nic take som nepovedal - metrosexual je riadne zzenstila nadavka ale nie, hodinky su v pohode, len ide o to ci pasuju k tomu zvysku magora. Ke mně pasují dobře, ale třeba na tobě si je nedokážu představit. btw, decentní hodinky a každý na ně čumí Možná asi nejvíc, co jsem zažil.
EpsteinBarr Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Myslis hruba zlata retaz na krku a spring drajv vid vyssie....ze to by slo skor? :-)
shag Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Jasně, všechno moje instanta neposlouchej, vždyť si chce/chtěl pořídit žluté Glycine Ke mně pasují dobře, ale třeba na tobě si je nedokážu představit. btw, decentní hodinky a každý na ně čumí Možná asi nejvíc, co jsem zažil.Ved on uz ma oranzove lagunare... ten uz je strateny :-) Na najlepsej ceste ku Franckovi M.
F.B. Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Takú obludku by som prijal, a rád :-) Ak si ju niekto vyzdvihnete, a budete sa chcieť zbaviť starších Tuniakov, ozvite sa...je čas vyskúšať tie "sprosté" Seika! F.
instant Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 (upraveno) vyzeraju husto. maju sice dynko ale aspon je zlaaateeeee... tusim ze tych 300 pacientov sa najde ze to ani dlho trvat nebude. edit: a jak na tom ukrojili z konzervy miesto na remen, unosi to aj nedonoseny japonec. nie su to v podstate uz prave ortodoxne tunaky, ale vyzeraju fakt dobre. Upraveno 6. července 2013 uživatelem instant
furo Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 http://forums.watchuseek.com/f74/my-king-arrived-888932.html vyzerajú celkom zaujímavo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se