Přejít na obsah

Timex WS4

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Timex WS4 Expedition,

po dlouhé ,,ABC? cestě jsem se dostal k Timexům a protože mě docela mile překvapily, rozhodl jsem se o nich něco málo napsat. Snad tím tedy někomu pomůžu třeba připřípadném rozhodování...

Začnu asi tím, co při pohledu na hodinky zaujme nejvíc a to jest pouzdro, které má 5,3cm s tlačítky na šířku, 4cm na výšku a 1,5cm hloubku, řemen má šířku 3cm. Pouzdro a tlačítka jsou z tvrzeného plastu, není to monolit, hodinky jsou poskládány z více částí. Vrchní část pouzdra je kryta jakýmsi profilovaným ocelovým plechem, v případě černé verze je plíšek opatřen PVD úpravou, hodinky jsou docela masivní, takže nebudou vyhovovat každému, na druhou stranu se ale i přes svou velikost velice dobře nosí a nijak nezanedbatelně nepřekáží.

Sklíčko je plastové, je ale daleko kvalitnější než např.plast u Vecotrů - Suunto, vlastně jediné hodinky, s kterými můžu plastové sklo porovnat, mám je asi dva týdny a zatím se na skle neudělala ani vlásečnice a to je nosím dnem i nocí, světlo se v něm také neláme.

Obecně by se o funkčnosti dle mého názoru nechalo říct, žese společnost Timex při výrobě těchto hodinek řídila heslem:

V jednoduchosti je síla.

V defaultním módu hodinek je na displeji k vidění čas a to jak analogově, tak digitálně i se vteřinami, datum v celém formátu, případně aktuální výška nebo barometrický tlak, dále teplota a predikce počasí pomocí obrázků(nevím, jak věrohodná predikce je, protože jsem se zatím v přírodě nějak díl nepobýval).

Další mód je výška, po přepnutí se nejprve zobrazí vrchol, potom nastoupaná výška a potom graf, zobrazující výšku za posledních 36 hodin, rozlišení grafu je 914m vertikálně, na schod - lze samozřejmě přepínat mezi těmito hodnotami, analogový čas, predikce počasí a teplota zůstávají stále viditelné na displeji, lze nastavit výškový alarm a výšku, které chceme dosáhnout - to je potom signalizováno jak graficky, tak alarmem.

Režim baro, nejprve se zobrazí nejvyšší tlak za daný časový úsek, potom nejnižší a potom graf ? také lze přepínat, navíc lze zobrazit jak absolutní, tak relativní tlak a také se zároveň zobrazuje analogový čas, predikce počasí a teplota. Za jednotku barometrického tlaku si můžeme vybrat buď inHg - americká jednotka - http://cs.wikipedia....C3%A9ho_sloupce,nebo mb - jenž se rovná hPa - http://cs.wikipedia...../Bar_(jednotka).

V režimu kompas se analogové hodinky změní na střelku kompasu ukazující sever a jih, teplota se změní na stupně a hlavní část displeje zobrazuje anglickými zkratkami světových stran aktuální směr, v sek..dárním displeji je zobrazen digitální čas, kalibruje se otáčením doprava o 360° a potom doleva o 360°, dále se nastavuje deklinační úhel, informace o tom, co to magnetická deklinace je např. zde: http://orientacnibeh...dex.php?vice=56- pro Českou republiku - respektive pro Prahu jsem v současné době našel deklinační hodnotu 3° 13` EAST - hodnota je tedy proměnná, čili je potřeba, když cestujete, pro každou část země nastavovat jiný deklinační úhel, i pro Českou Republiku je v delším časovém měřítku hodnota proměnná, aktuální deklinační úhel se pro danou oblast nechá najít třeba zde: http://magnetic-declination.com/#.

Režim chrono nefunguje jenom jako klasické stopky, slouží také ke spuštění záznamu dat, kdy se zaznamenává výška,tlak, teplota. V subdispleji je zobrazen buď barometrický tlak, nebo výška. Analogový čas, teplota a predikce zůstávají na displeji. Na režim chrono navazuje

režim review, ve kterém si můžeme prohlédnout maximální výšku v měřeném úseku,minimální výšku, celkový vzestup, celkový pokles, čas v, nebo nad zadaným výškovým limitem, graf výšky je zobrazován v intervalu 35 minut a má daleko vyšší rozlišení než graf výšky v režimu výšky, čili je naprosto v pohodě použitelný, přesné rozlišení nevím, protože se o tom nelze nikde dočíst a já zatím nemám možnost to nějak rozumě vyzkoušet - zatím jsem rozlišení tohoto grafu zkoušel pouze pod vodou, z čehož jsem tedy usoudil výše uvedené, dále lze zobrazit aktuální barometrický tlak, nejnižší, nejvyšší, průměrný a graf vývoje barometrického tlaku, potom nejvyšší teplotu, nejnižší, průměrnou a její graf -všechny grafy v režimu review jsou v intervalu 35 minut.

Režim timer je klasické odpočítávání a to pouze jedné hodnoty - na displeji je v tomto režimu opět viditelný analogový čas,predikce a teplota. Hodnota časovače se může odečíst buď jednou, nebo se může cyklicky opakovat.

V režimu alarm si můžete nastavit jeden budík a to s atributy pro denní buzení, pro buzení v pracovních dnech,pro buzení o víkendu, nebo pro buzení v jednotlivých dnech. Vypínat a zapínat ho lze rychle pomocí stisku jednoho tlačítka.

Poslední režim je režim kalibrace,kde se nechají předchozí funkce nakalibrovat - tedy jenom výška, barometrický tlak - stačí jedno z toho a obrázek predikce, který se tedy přiřadí k aktuálním hodnotám tlaku a výšky. Při kalibraci výšky si můžeme z domu nastavit čtyři body - které dopředu známe a potom jenom stiskem tlačítka výšku překalibrovat, jsou to body doma, base 1, base 2 a base 3. Samozřejmosti je nastavení aktuální výšky bez použití žádného předešlého bodu.

Tohle je vlastně popis všech funkcí, které hodinky nabízí,nic víc, nic míň.

Jako největší nedostatek hodinek bych vytkl rozlišení výškového grafu v režimu výšky,které je pro nehorolezce příliš vysoké, tudíž se graf, při nepřevýšení, či nesestupu o 914m stává nepoužitelným, na druhou stranu je ale rozlišení grafu v režimu review, při zapnutých stopkách daleko více detailní, čili se nechá používat to, dále nemožnost zamknout tlačítka, což tedy Casia, které jsem měl, také neuměly, ale Suunta ano, nemožnost nastavení více než jednoho budíku, to se někdy může hodit, nicméně při periodickém opakování některé akce může posloužit timer, vodotěsnost, která je pouze 50m sice nabízí možnost koupání, sprchování i plavání, ale nenabízí takovou jistotu jako Casia nebo Suunta, dále může pro někoho představovat nevýhodu nemožnost si uložit záznam trasy, hodinky zobrazují pouze informace o intervalu, který právě probíhá v režimu chrono a nemožnost dokoupení si řemenu a jeho případné domácí výměny - nebo alespoň nelze koupit jako běžně dostupné zboží, do servisu jsem nepsal.

Na druhou stranu mají ale hodinky spoustu výhod, a těmi jest masivnost, čitelnost za každých okolností,informační hodnota dat, které jsou na displeji v každém daném režimu zobrazovány, podsvícení INDIGLO,které je po zapnutí a následné práci s hodinkami stále aktivní, navíc s perfektní čitelností, potom celková jednoduchost hodinek, intuitivnost ovládání, snadná výměna baterky, která jest proveditelná odšroubováním ocelové krytky baterie např. pětikorunou a v neposlední řadě CENA - http://www.heureka.c...ze%5D=timex+ws4.

Tak a to je vše, snad to tomu, jenž dočetl až dokonce nějak pomůže při rozhodování, případně doufám, že to přispělo alespoň k rozšíření obzoru.:)

Edit.: Nějak se mi rozházely mezery unsure.gif ,snad už je to v pořádku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak katastrofa to není určitě, mají věci, které ostatní ABCčka postrádají, ačkoli jim samozřejmě zase nějaké chybí - lepší systém záznamů, respektive vůbec nějaký, případně solar, radio atd... samozřejmě, ale pro někoho může méně, znamenat více. Co do odolnosti bych neřekl, že nějak zaostávají, ba naopak, jak jsem psal, jsou to velice mohutný hodinky, který vypadají, že vydržej. Baterku zatím nemůžu soudit...

Ještě jsem zapomněl dodat, že hodinky mají u budíku funkci odložení a gradaci tónu. Navíc krásně pípají, tak jinak než Casia a Suunta, mým uším tón absolutně lahodící :-), proto u WS4 používám funkci pro pípání tlačítek, kterou jsem měl všude jinde vypnutou.

V 15. 2. 2013 v 16:43, Frostie napsal:

tak za trojku to zase není taková katastrofa, umějí toho celkem dost. Řekl bych, že největším problémem bude odolnost a trvanlivost baterie....

Díky, bohužel zatím nemůžu z vlastní zkušenosti říct, jakmile podniknu nějaký trip, určitě dám vědět, co jsem ale četl na WUS, tak jsou minimálně stejně přesné jako Cory, např. zde - http://forums.watchu...ook-280663.html, je tam toho ale daleko víc.

V 15. 2. 2013 v 16:55, sharz napsal:

Ahoj, fajn recenzia aj hodinky, len by ma zaujímalo, ako je to s ich presnosťou (výškomer, barometer,...).

Diky

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Zdá se mi, že by to vůbec nemusely být špatné hodinky pro někoho jako já, kdo není nic moc sportovec, ale s těmi funkcemi by si rád pohrál - navíc je nemá jen tak někdo. Hodně se mi líbí to podsvícení, že se s nimi dá pracovat i za tmy. Já bych je docela bral, Protreky nebo Suunta nevyužiji a ani po nich netoužím, ale tyhle Timexy se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

No vidíš to :-), jak správně píšeš, každej je nemá, ono, tady ty hodinky si moc lidí nekoupí proto, že by byly hezky vypadající, jako např. Suunta, nebo technicky nadupaný jako Casia, i já o tomhle modelu vím strašně dlouho a tak nějak se mi prostě na fotkách nelíbil, nebo celkově mě nějak nelákal, brácha ale pořád říkal, že budou dobrý, tak jsem je tedy zkusil a jak jsem psal nahoře, jsem překvapen, o co že jsem to vlastně přicházel, to chce prostě zažít king.gif.

V 15. 2. 2013 v 19:20, Chilliluk napsal:

Zdá se mi, že by to vůbec nemusely být špatné hodinky pro někoho jako já, kdo není nic moc sportovec, ale s těmi funkcemi by si rád pohrál - navíc je nemá jen tak někdo. Hodně se mi líbí to podsvícení, že se s nimi dá pracovat i za tmy. Já bych je docela bral, Protreky nebo Suunta nevyužiji a ani po nich netoužím, ale tyhle Timexy se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk
  V 15. 2. 2013 v 19:42, Vencalekl napsal:

No vidíš to :-), jak správně píšeš, každej je nemá, ono, tady ty hodinky si moc lidí nekoupí proto, že by byly hezky vypadající, jako např. Suunta, nebo technicky nadupaný jako Casia, i já o tomhle modelu vím strašně dlouho a tak nějak se mi prostě na fotkách nelíbil, nebo celkově mě nějak nelákal, brácha ale pořád říkal, že budou dobrý, tak jsem je tedy zkusil a jak jsem psal nahoře, jsem překvapen, o co že jsem to vlastně přicházel, to chce prostě zažít king.gif.

Opravdu bych je nejradši hned vyzkoušel..ta vodotěsnost by mi stačila v pohodě, baterku bych si vyměnil kdykoli sám, takže bych ji moc nešetřil..funkčně by mi úplně stačily..a možná by překvapily tím, jak jsou vlastně dobrý...cena je oproti Casiu nebo dokonce Suuntu hodně pěkná, není moc co řešit:)

Já už na ně taky koukal víckrát, ale až na těch tvých fotkách se mi oprabdu líbí.

Odkaz ke komentáři

Já si v létě pohrával s myšlenkou že je koupím dokonce jsem je byl "osahat" ale v oranžovo stříbrné a nejraději na tom jejich textiláku , nakonec to dopadlo jinak biggrin.gif

Jsou to opravdu zajímavé hodinky , v létě je mít na ruce tak určitě pár lidí na tebe koukne clap.gif

Odkaz ke komentáři

Jak říkám, tohle chce zkusit - navíc ta cena v ČR je v současné době opravdu příznivá. Kdybys chtěl vyfotit nějaký detail hodinek, stačí se ozvat.

V 15. 2. 2013 v 20:21, Chilliluk napsal:

Opravdu bych je nejradši hned vyzkoušel..ta vodotěsnost by mi stačila v pohodě, baterku bych si vyměnil kdykoli sám, takže bych ji moc nešetřil..funkčně by mi úplně stačily..a možná by překvapily tím, jak jsou vlastně dobrý...cena je oproti Casiu nebo dokonce Suuntu hodně pěkná, není moc co řešit:)

Já už na ně taky koukal víckrát, ale až na těch tvých fotkách se mi oprabdu líbí.

Já jsem je taky původně chtěl na textilním řemenu, ale nakonec jsem se kvůli větší nenápadnosti černého modelu a ceně, která je o bez mála 2000Kč nižší rozhodl textilní řemen oželit.

V 15. 2. 2013 v 20:58, Henatko napsal:

Já si v létě pohrával s myšlenkou že je koupím dokonce jsem je byl "osahat" ale v oranžovo stříbrné a nejraději na tom jejich textiláku , nakonec to dopadlo jinak biggrin.gif

Jsou to opravdu zajímavé hodinky , v létě je mít na ruce tak určitě pár lidí na tebe koukne clap.gif

Odkaz ke komentáři

pěkná práce :smile_anim:.

hodinky jsou to tedy zajímavé a originální. vypadají spíš jako meteostanice na zápěstí (mně by z těch údajů na displeji asi šla hlava kolem).

a určitě je lepší volbou guma/plast než textil, který stejně časem zhnusne a musí se měnit.

Odkaz ke komentáři

Děkuju, no ono to jako meteostanice opravdu vypadá, dokonce se mě na to už i někdo ptal :-).

Je pravda, že je guma praktičtější, třeba oproti tahu, na funkční hodinky, dle mého názoru, absolutně. I oproti textilu, přesto, kdybych měl možnost výběru mezi černým pouzdrem s textilem a černým pouzdrem s gumou, volil bych textil, je mi to tak nějak příjemnější - samozřejmě tedy ne, za cenu téměř 2000Kč a proto mám gumu :-).

V 16. 2. 2013 v 13:23, lub napsal:

pěkná práce :smile_anim:.

hodinky jsou to tedy zajímavé a originální. vypadají spíš jako meteostanice na zápěstí (mně by z těch údajů na displeji asi šla hlava kolem).

a určitě je lepší volbou guma/plast než textil, který stejně časem zhnusne a musí se měnit.

Odkaz ke komentáři

Nějakou dobu jsem vlastnil tyhle hodinky v oranžové variantě, tak myslím že se můžu podat pár postřehů. Přesnost je velmi dobrá protože jsem měl v té době i Suunto Core, a rozdíly v naměřených hodnotách prakticky nebyly. Tak, že za mě přesnost na jedničku, je ale samozřejmě nutný brát také to že výškoměr je barometrický a tedy ovlivněn okolním tlakem a je nutná častá kalibrace. Ale to není problém a člověk si na to zvykne.

Hodinky jsem měl na pár výletech a je pravdou že pozornost rozhodně upoutají. Ale to co se mi na nich v počátku líbilo např. velikost, neokoukanost apod. bylo pro mne důvodem je prodat. A co mi začlo vadit? Velikost jsou opravde velké a co hlavně vysoké! pod bundu si je člověk dá jen velmi těžko. Vzhledem k jejich velikosti a prakticky celému plastovému tělu se pod nima strašně v létě potila ruka, a byl jsem vždycky rád když jsem si je sundal. Sklíčko není prakticky chráněno a je velmi náchylné k ťukancům a škrábancům a to je škoda, u suunto se to dá aspoň vyřešit polepením sklíčka speciální fólií u Timex bohužel. Černý rámeček kolem displeje je z nějakého kovu a ten bude jako první nejvíc oťukanej, je s tím potřeba počítat.

Trošičku mi začlo vadit rozlišení displeje, ten "rozkostičkovaný" font, pro mne to bylo trochu hůř čitelné. Ručičkový displej v levé čáti hodinke mi tam přišel naprosto zbytečný, protože stále jen ukazaje čas a vzhledem k velikosti je čas špatně čitelný. Ale libila se mi grafická předpověď počasí, to je hezká vychytávka u Suunto je to jen přímka, která se vychyluje ale u Timex je to hezčí:-)

Závěrem bych řekl, že Timex jsou dobré ABC hodinky za hezkou cenu. Ale je potřeba počítat s jejich tvarem a velikostí, je to velký kus plastu na ruce. Ale vzhledem k historii Suunto a zkušenosti s modely ABC hodinek má Suunto mnoho funkcí vychytanějších a pouzdra jejich hodinek jsou "hodinková".

Upraveno uživatelem A10
Odkaz ke komentáři

Dobrý postřehy, já mohl hodinky zatím soudit pouze z krátkodobého, toho prvotního, hlediska. Jak jsi byl spokojený s výdrží baterky? Ne, že by to konkrétně mě zajímalo, jednou za čas vyměnit baterku mě netrápí, ale někdo se tu na to ptal a z informačního hlediska to zajímá vlastně i mě biggrin.gif.

Ještě k té fólii, podle mě by se nechala koupit nějaká kvalitnější na mobil, která by se nechala nastříhat přesně na display Timexů a účel by to plnilo stejný, jako fólie na Cory a ještě bys měl víc kusů, kdybys koupil fólii na nějaký pádlo :-).

V 17. 2. 2013 v 7:26, A10 napsal:

Nějakou dobu jsem vlastnil tyhle hodinky v oranžové variantě, tak myslím že se můžu podat pár postřehů. Přesnost je velmi dobrá protože jsem měl v té době i Suunto Core, a rozdíly v naměřených hodnotách prakticky nebyly. Tak, že za mě přesnost na jedničku, je ale samozřejmě nutný brát také to že výškoměr je barometrický a tedy ovlivněn okolním tlakem a je nutná častá kalibrace. Ale to není problém a člověk si na to zvykne.

Hodinky jsem měl na pár výletech a je pravdou že pozornost rozhodně upoutají. Ale to co se mi na nich v počátku líbilo např. velikost, neokoukanost apod. bylo pro mne důvodem je prodat. A co mi začlo vadit? Velikost jsou opravde velké a co hlavně vysoké! pod bundu si je člověk dá jen velmi těžko. Vzhledem k jejich velikosti a prakticky celému plastovému tělu se pod nima strašně v létě potila ruka, a byl jsem vždycky rád když jsem si je sundal. Sklíčko není prakticky chráněno a je velmi náchylné k ťukancům a škrábancům a to je škoda, u suunto se to dá aspoň vyřešit polepením sklíčka speciální fólií u Timex bohužel. Černý rámeček kolem displeje je z nějakého kovu a ten bude jako první nejvíc oťukanej, je s tím potřeba počítat.

Trošičku mi začlo vadit rozlišení displeje, ten "rozkostičkovaný" font, pro mne to bylo trochu hůř čitelné. Ručičkový displej v levé čáti hodinke mi tam přišel naprosto zbytečný, protože stále jen ukazaje čas a vzhledem k velikosti je čas špatně čitelný. Ale libila se mi grafická předpověď počasí, to je hezká vychytávka u Suunto je to jen přímka, která se vychyluje ale u Timex je to hezčí:-)

Závěrem bych řekl, že Timex jsou dobré ABC hodinky za hezkou cenu. Ale je potřeba počítat s jejich tvarem a velikostí, je to velký kus plastu na ruce. Ale vzhledem k historii Suunto a zkušenosti s modely ABC hodinek má Suunto mnoho funkcí vychytanějších a pouzdra jejich hodinek jsou "hodinková".

Odkaz ke komentáři

Já jsem měl hodinky asi rok a docela často je používal, a baterku jsem nemusel měnit. Ale hodně záleží na teplotách, kdy hodinky používáš apod. Ta fólie na mobil je samozřejmě řešení, ale vždycky si řikám "Co pak ty vývojáře od Timexů nenapadlo že pokud je sklíčko takhle u okraje, tak se brzo poškodí?" proč bych měl já jako zákazník tenhle problém řešit za ně?! Ale tak to prostě je.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,pokud mohu vstoupím do diskuze a něco málo k nim napíšu. Tyto hodinky vlastním 2,5 roku, používám je každý den v létě v zimě, dost často používám stopky a baterku jsem musel měnit po dvou letech což si myslím je normálka. Pouzdro je za ty roky dosti potlučené, dysplej dostal taky pár ran a utrpěl několik škrábanců stejně jako gumový pásek který je po hranách trošku oprýskaný, ale na funkci to opravdu nemá vliv, aspoň je vidět že jsou v permanenci.

Za ty peníze to jsou dobré hodinky které si svou práci určitě zastanou.

Odkaz ke komentáři

Snad to nebude vadit, přidám sem pár fotek, který už jsem na fórum dával, ale někam to zapadlo.

WS 4 budu mít už asi dva roky, když jsem je koupil chtěl jsem dát textilní řemínek, ale do ČR se samostatně nedodává,zastoupení Timexu v ČR se ho nepodařilo z USA sehnat. Myslím, že k tomu ani nejsou hodinky určený, aby se měnil řemen.Ostatně je to vidět na fotkách, konce řemenu jsou k pouzdru přilepený a pojištěný trnem.Takže jsem to sundaval silou. Ale nazpět to šlo normálně, nic není poznat.

Jinak pro porovnání ještě foto s 47 mm Steiny.

tohle by se mi líbilo:

po rozebrání:

lepidlo:

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, že příspěvek k tématu vadit nebude, od toho to tu přeci je - víc hlav, víc informací. Klidně Rumsturme hodinky vyfotit, ať víme, co nás za 2,5 roků čeká, jinak dobrý vědět... :-).

Na tvoje původní vlákno jsem se Honzo díval, vlastně jsem Ti chtěl i psát, jestli si textil sehnal nebo ne, takže dobrý, že jsi tady. Chápu-li dobře tak vlastně nebude ani možný řemen při nějakým jeho poškozením vyměnit? Nebo guma by sehnat šla, nevíš? To má Timex v celku neposychrovaný...

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2013 v 12:08, A10 napsal:

Co pak ty vývojáře od Timexů nenapadlo že pokud je sklíčko takhle u okraje, tak se brzo poškodí?.

Já se obávám, že se to má tak: čím dřív je poškrábeš a nebudou se ti už líbit, tím dřív si poběžíš koupit nové. Je to přece levná spotřebka.

Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2013 v 10:57, Vencalekl napsal:

Samozřejmě, že příspěvek k tématu vadit nebude, od toho to tu přeci je - víc hlav, víc informací. Klidně Rumsturme hodinky vyfotit, ať víme, co nás za 2,5 roků čeká, jinak dobrý vědět... :-).

Na tvoje původní vlákno jsem se Honzo díval, vlastně jsem Ti chtěl i psát, jestli si textil sehnal nebo ne, takže dobrý, že jsi tady. Chápu-li dobře tak vlastně nebude ani možný řemen při nějakým jeho poškozením vyměnit? Nebo guma by sehnat šla, nevíš? To má Timex v celku neposychrovaný...

S tím textilem to vyšumělo nějak do ztracena. Je to už víc než rok, co jsem si psal s firmou co sem dováží Timexy.Jestli mně paměť neklame, tak to skončilo tím, že samostatně se ten adaptér na pouzdro sehnat nedá a guma v jiný barvě taky ne.Jediná možnost by asi byla to s někým směnit, jenže kdo by chtěl oranžový pásek.

Jak píšou kluci, je to prostě spotřební zboží a amící to neřeší :-)

Edit: koukám po netu a ta verze s karabinou bude asi taky jednoúčelovka, nic jinýho se z toho potom udělat nedá:

Upraveno uživatelem honza1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tady jsou dvě fotečky ale bohužel jen mobilem.

Pásek dostal zabrat nejvíc a podle toho taky vypadá, na pouzdru ty škrábance vidět tolik nejsou ale přes display je jeden pěkně velkej...:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...