Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně přijde jako jediná možná varianta - nechat tam tu ocel.

Guma patří k Bell-Ross, mně se v poslední době zalíbila na Paneraích, ale sem? :sad01_anim:

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemůžu souhlasit s tím, že jim kůže nesluší. Já nosím na Subech kůži a jak vzhled tak pohodlnost je perfektní. A koupu se s ním bez problému.

Odesláno

Já to točím, tak nějak podle nálady i aktivit ... na potápění nebo do pralesa RubberB, na slušňáckou pohodu tah, někdy zase černý nylonový NATO a objednal jsem si teď i kožený NATO, takže budu mít pět variant :D Každopádně favoritem je RubberB :D

Odesláno

....tak koukám,že jsi si konečně pořídil to o čem jsi již delší dobu přemýšlel a co se k Tobě hodí,....paráda a blahopřeji.

...co se tahů týká,tak to střídám jak to jde,ale ty DS jsou tak těžké,že se to na každém lehkém pásku při pohybu rukou mele na ruce jak "pračka při ždímání",.....tedy pokud to nebudeš nosit utažené na fest :-))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak včera tomu byly dva týdny, co nosím jen Deepsea. Za 15 dní je odchylka 19 vteřin +, když neřeším odkládání na bok, apod. Pozitivním důsledkem Deepsea je to, že mě - alespoň prozatím přestal přitahovat nákup PAM.

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • Po roku...
Odesláno

Výborná recenze. Jediný rolády, o kterých bych vzhledem k velikosti uvažoval, ale esteticky pro mě není akceptovatelný ten prstenec. Kéž by tak pouze zvětšili suby "v poměru"... 

Jinak nemůžu si pomoct, ale ten tah jim prostě sluší a všechno ostatní je slabej odvar...

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Když jedu na cesty někam do divočiny, tak už je raději ani nenosím. Byla by jich škoda. Orlíky to ale řeší :)

A proto sháníš plechové suby :D 

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Parádní recenze ke které mě dovedlo současné prodejní vlákno. Jen nevím, jestli je chyba u mě, nebo už časem zmizely do propadliště fotky :/ Skvěle jsem si početl, ale ten obrázkový doprovod mi chyběl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...