Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Dobrý den,jmenuji se Petr Podzimek a jsem student.Zatím nemám přístup k bankovnímu účtu každý den,tak nemohu kontrolovat připsání peněz v týdnu,jen o víkendu.Zboží odesílám každé pondělí. Časem vylepším svoji stránku "Omě" a doplním přesnější info o platbě a dodání. S pozdravem a hodně štěstí v mých aukcích, Petr Podzimek

..... pro info ;) .......

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník tolja
Odesláno

Člověk zu chvíli není,a uteče mu takováhle sranda v přímým přenosu.NIGHTinGALE nechceš napsat ještě nějakýmu jinýmu prodejci fejků?Na Aukru jich je ještě dost,ale většinou přiznávají,že jde o kopie.Možná,že kdybys pohrozil zákonem,tak nějakýho našlápneš.

Odesláno

Petr podzimek vubec dba autorskych prav atd. Registrovan na nekolika forech tykajicich se P2P siti......:-))) tedy pokud je to on - ale myslim ze krasna cestina vcetne specifik jez nam tady predvedl tykajicich se urcovani rodu podstatnych jmen systemem pokus omyl (a tim padem problemy mekke a tvrde Y) ho usvedcuje ze je to on :-)))

Návštěvník YPO
Odesláno
tak nic už tam někdo "naložil" :D

Taky se podivej kdo (jeho ctvrte hodnoceni), ten bude za vodou :D

:D :D :D .... to mi nedělej piju pivo :D

Odesláno
Člověk zu chvíli není,a uteče mu takováhle sranda v přímým přenosu.NIGHTinGALE  nechceš napsat ještě nějakýmu jinýmu prodejci fejků?Na Aukru jich je ještě dost,ale většinou přiznávají,že jde o kopie.Možná,že kdybys pohrozil zákonem,tak nějakýho našlápneš.

... a já vůl si myslel, že chudák kluk někomu naletěl a chtel jsem mu pomoci :(

Odesláno
Pobavil mě popis u jiný Rolexek:

"Prodám používané hodinky  viz. vzhled. Kousek odlouplého sklíčka. Chybí spojovací tyčka někde mi vypadla. Začínáme od koruny"

http://www.aukro.cz/item174159621_hodinky_rolex.html

ha ha ha ......ztratil kardanku a je v pr**** ....... já tady zemřu smíchy :D

U hodináře mu řekli, že "spojovací tyčka" má větší cenu, než celé hodinky, tak je hodil na Aukro :)

Když si je od něj pan Podzimek koupí, tak už bude mít dvoje. Solidní základ sbírky, ne? ;)

Odesláno

Ach jo,vidím,že tady umíte jen kritizovat,nicméně je to veškerá zábava na fórum,tam se nic jiného dělat nedá,a třeba že byste mě naučili češtinu to ne?!

Zkritizujte celý aukro a on se najde někdo kdo Vám naloží,třeba to bude Váš soused,ale nic jsem neřekl :-)

Nene,já Vás nechám,bavte se,před pár hodinami jsem nechápal smysl tothoto fóra,já bych taky uměl kritizovat,ale když je tu každý proti mě,tak to nemá cenu,ale aspoň jsem se pobavil,už jdu od PC,nebo mi z něj začne hrabat,jdu si po svým...Čau

Návštěvník YPO
Odesláno

Kvíz pro pana Podzimka: ......najděte alespoň jeden rozdíl......

zdroj: rolex.com

zdroj:Podzimek Aukro.cz

Odesláno
Ach jo,vidím,že tady umíte jen kritizovat,nicméně je to veškerá zábava na fórum,tam se nic jiného dělat nedá,a třeba že byste mě naučili češtinu to ne?!

Zkritizujte celý aukro a on se najde někdo kdo Vám naloží,třeba to bude Váš soused,ale nic jsem neřekl :-)

Nene,já Vás nechám,bavte se,před pár hodinami jsem nechápal smysl tothoto fóra,já bych taky uměl kritizovat,ale když je tu každý proti mě,tak to nemá cenu,ale aspoň jsem se pobavil,už jdu od PC,nebo mi z něj začne hrabat,jdu si po svým...Čau

Můj poslední příspěvek na tohle téma.

1. Mrzí mě, že jsem panu Podzimkovi vůbec napsal a dělal si z něj pak prdel, To bylo kruté :(

2. Věřím, že nebude naloženo jemu, až nějaký kupující zjistí, co ve skutečnosti koupil.

3. Možná je jen oběť, kterou zneužil její kamarád a prodává jejím prostřednictvím padělek a tvrdí mu, že je vše košer. To by mi bylo pana Podzimka líto.

4. Není SHOP jako SHOP. Některý SHOP je na VRSKU a některý je POP. A já budu raději obchodovat s POPSHOPEM :)

Odesláno

po obvodu zevnitř je napsané ROLEX nebo něco takového.

to mě chcete naučit vše o hodinkách?

Mě ta hlava snad praskne :)

Odesláno
... on se vrátí :)

Jen na chvilku,teď mi majitel napsal,že má k nim doklady.

Teď můžete říkat,že jsou zfalšované,ať je legrace :-)

zrejme jsi byl dobry na zakladce v pozemcich - vyroba dokladu za pomoci bramboroveho razitka ti netrvala dele nez deset minut.....

Odesláno

Můj poslední příspěvek na tohle téma.

1. Mrzí mě, že jsem panu Podzimkovi vůbec napsal a dělal si z něj pak prdel, To bylo kruté :(

2. Věřím, že nebude naloženo jemu, až nějaký kupující zjistí, co ve skutečnosti koupil.

3. Možná je jen oběť, kterou zneužil její kamarád a prodává jejím prostřednictvím padělek a tvrdí mu, že je vše košer. To by mi bylo pana Podzimka líto.

4. Není SHOP jako SHOP. Některý SHOP je na VRSKU a některý je POP. A já budu raději obchodovat s POPSHOPEM :)

Náhoda,vy jste chytrý,u nás se říká,že jsme Podzimkovi na Vršku,proto mám uživatelské jméno VrsekShop :)

Návštěvník YPO
Odesláno

po obvodu zevnitř je napsané ROLEX nebo něco takového.

to mě chcete naučit vše o hodinkách?

Mě ta hlava snad praskne :)

ano něco takového :D ....... myslím ,že by jste měl změnit popis u své aukce

Odesláno
... on se vrátí :)

Jen na chvilku,teď mi majitel napsal,že má k nim doklady.

Teď můžete říkat,že jsou zfalšované,ať je legrace :-)

zrejme jsi byl dobry na zakladce v pozemcich - vyroba dokladu za pomoci bramboroveho razitka ti netrvala dele nez deset minut.....

ok :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...