Luk Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu.
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 to nepoznáš svou fotku?? ano,ty nahoře mají být originály? a nepíše se "jake" ale "fake" studente fake-vím,přehmátl jsem se,mám se za to omluvit? Omlouvám se,že jsem zmáčknul "j" místo "f" Proč studente?Kdo a co jsi ty?
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 maji byt originaly, cece ty si vazne komik :-))))) Tyto hodinky jsem nikdy na vlastní oči neviděl a ani nepotřebuji,nesmějte se mi proto,že o nich nic nevím ty prodavas hodinky o kterych deklarujes ze maji hodnotu 240 000 nic o nich nevis a ani nepotrebujes ? OMFG
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 ...podla mna si nevidel ani tieto, ktore predavas
decebal Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Tak takhle jako u této diskuze, jsem se tady snad ještě nenařehtal. Díky Vršku.
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu. Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Tak takhle jako u této diskuze, jsem se tady snad ještě nenařehtal. Díky Vršku. Konecne po dlhom case prisiel poriadny komik
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 ano,ty nahoře mají být originály? a nepíše se "jake" ale "fake" studente fake-vím,přehmátl jsem se,mám se za to omluvit? Omlouvám se,že jsem zmáčknul "j" místo "f" Proč studente?Kdo a co jsi ty? Pane Podzimku,já bych mohl být Váš tatínek,ale to bych se raději uchlastal k smrti :D ..... tedy pokud nejste student "opozdilec" ....... ale to se nevylučuje s tím co jsem napsal
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 ...podla mna si nevidel ani tieto, ktore predavas ano neviděl jsem je - nejsou moje - prodávám je za někoho jiného,který nemá na aukru účet.
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu. Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Prosim ta, mne to fakt neda, aby som sa neopytal niekolko otazok: - odkial si zobral 240.000,- ? - ako mozes nieco predavat, o com nic nevies a deklarovat to ako original ???
decebal Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu. Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Člověče, ty se ale budeš muset prát, až někdo zjistí, cos mu prodal.
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu. Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Člověče, ty se ale budeš muset prát, až někdo zjistí, cos mu prodal. ...alebo bohovsky rychlo utekat
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu. Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Prosim ta, mne to fakt neda, aby som sa neopytal niekolko otazok: - odkial si zobral 240.000,- ? - ako mozes nieco predavat, o com nic nevies a deklarovat to ako original ??? on si zrejme pan Vrsek neuvedomuje, ze i presto, ze tady velkohube vykrikuje at si na neho zavolaji policajty, ze tohle je ferovy podvod a pokud ma nekdo pravni vzdelani at prosim doplni sazbu - myslim trestni :-)))
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ale má výdrž kluk jeden. .....jako Hus, ale ten se bil za pravdu. Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Prosim ta, mne to fakt neda, aby som sa neopytal niekolko otazok: - odkial si zobral 240.000,- ? - ako mozes nieco predavat, o com nic nevies a deklarovat to ako original ??? je to tak,že je prodává můj spolužák přes můj aukro účet a tím způsobem že mi řekl co mám do aukce napsat a že stáli 240 000kč a že k němu má doklady psát nemám-ono totiž nám jde o něco jiného,tyto ať klidně prodáme za polovinu pravé ceny ale on může sehnat i kopie. Ještě o hodně věcech nevíte,to by tu všichni hned změnili názor,ale to nevadí,neřešte to. Řešte můji komickou aukci,to Vám vydrží ještě dlouho. S pozdravem Petr Podzimek
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Člověče, ty se ale budeš muset prát, až někdo zjistí, cos mu prodal. ...alebo bohovsky rychlo utekat To radši budu usměrňovat,ti kdo hodinky koupí je dostanou od jiného kupce,hned jak skončí aukce tak dám e-mail na pravého majitele výherci aukce a ti mu napíší,já už s tím nebudu mít nic společného. Ale klidně se poperu,alespoň si vybiji zlost kterou mám v sobě už dlouho
decebal Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Já myslím, že by stačilo napsat případným zájemcům mail, aby si dávali pozor, co kupují.
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ještě o hodně věcech nevíte,to by tu všichni hned změnili názor,ale to nevadí,neřešte to - aaaaa argumenty neuspely, nastupuje tajemno. Predpokladam nejaka story o Rolex vyrobenych jen pro spoluzaka p. Vrska, ktery je agentem Jejiho velicenstva nebo tak neco....pane Vrsku neodchazejte a povezte nam neco o cem krome toho ze prodavate smecka jako original nevime.....
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Taky bych se bil,ale na internetovém fóru lze jen písemná bitka,tělesná po internetu provozovat nelze. Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného,ale radši jsem klidný Prosim ta, mne to fakt neda, aby som sa neopytal niekolko otazok: - odkial si zobral 240.000,- ? - ako mozes nieco predavat, o com nic nevies a deklarovat to ako original ??? je to tak,že je prodává můj spolužák přes můj aukro účet a tím způsobem že mi řekl co mám do aukce napsat a že stáli 240 000kč a že k němu má doklady psát nemám-ono totiž nám jde o něco jiného,tyto ať klidně prodáme za polovinu pravé ceny ale on může sehnat i kopie. Ještě o hodně věcech nevíte,to by tu všichni hned změnili názor,ale to nevadí,neřešte to. Řešte můji komickou aukci,to Vám vydrží ještě dlouho. S pozdravem Petr Podzimek Pripomina mi to zaver Aktov X, Mr. Mulder
Luk Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 je to tak' date='že je prodává můj spolužák přes můj aukro účet a tím způsobem že mi řekl co mám do aukce napsat a že stáli 240 000kč a že k němu má doklady psát nemám-ono totiž nám jde o něco jiného,tyto ať klidně prodáme za polovinu pravé ceny ale on může sehnat i kopie. Ještě o hodně věcech nevíte,to by tu všichni hned změnili názor,ale to nevadí,neřešte to.Řešte můji komickou aukci,to Vám vydrží ještě dlouho. S pozdravem Petr Podzimek[/quote']Tak teď už jsem i já docela mimo jelensrnecadaněk dohromady.
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 je to tak' date='že je prodává můj spolužák přes můj aukro účet a tím způsobem že mi řekl co mám do aukce napsat a že stáli 240 000kč a že k němu má doklady psát nemám-ono totiž nám jde o něco jiného,tyto ať klidně prodáme za polovinu pravé ceny ale on může sehnat i kopie. Ještě o hodně věcech nevíte,to by tu všichni hned změnili názor,ale to nevadí,neřešte to.Řešte můji komickou aukci,to Vám vydrží ještě dlouho. S pozdravem Petr Podzimek[/quote']Tak teď už jsem i já docela mimo jelensrnecadaněk dohromady....mozno charita a vytazok pojde na hladujuce deti v afrike, alebo skor na vyrobcov fakov v cine
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.