Karloss Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 No já teda zírám s otevřenou pusou. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat až dojde na lámání chleba a budete to s kamarádem - spolužákem házet jeden na druhého. Nezapomeň, že jsi to ty, kdo na Aukru ty 100% originální Rolexy co nikdy neviděl prodává.
havran Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 To radši budu usměrňovat,ti kdo hodinky koupí je dostanou od jiného kupce,hned jak skončí aukce tak dám e-mail na pravého majitele výherci aukce a ti mu napíší,já už s tím nebudu mít nic společného. Ale klidně se poperu,alespoň si vybiji zlost kterou mám v sobě už dlouho Spíš kůň a bílej .
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Nevím jestli to bude něco platné,ale právě jsem dal na Aukru podnět k ověření aukce pana Podzimka z důvodu neoriginality draženého předmětu.Třeba mu to smažou,když sám nemá tolik slušnosti.
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 přiznejte se kdo tam přihodil .....už je tam 3050 ......
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 přiznejte se kdo tam přihodil .....už je tam 3050 ...... ja to nakonec nevydrzel - znova jsem si precetl celou diskusi, oprostil jsem se od opia hodinarskych lzi, kterymi jsem tady nasakl, omluvil se podzimkovi a zacal prihazovat. Mam limit 90 000 tak doufam ze to bude stacit :-))
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 přiznejte se kdo tam přihodil .....už je tam 3050 ...... ja to nakonec nevydrzel - znova jsem si precetl celou diskusi, oprostil jsem se od opia hodinarskych lzi, kterymi jsem tady nasakl, omluvil se podzimkovi a zacal prihazovat. Mam limit 90 000 tak doufam ze to bude stacit :-)) bez obav, bude
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Už jsem si také dal aukci do sledování
Luk Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Nevím jestli to bude něco platné,ale právě jsem dal na Aukru podnět k ověření aukce pana Podzimka z důvodu neoriginality draženého předmětu.Třeba mu to smažou,když sám nemá tolik slušnosti. Myslím, že nesmažou neumí prověřit jestli jsou hodinky neoriginální. A pokud není doslovně napsáno:" prodávám repliku...neoriginální hodinky" apod. tak to nechají.
Foundryman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Hergot, člověk si chce počíst v seriosních disputacích o hodinkách a místo toho narazí na Humoristické listy :)
Ruhar Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Náhodou paráda, stačí jen číst a bavit se. Výborně pane Podzimku, takhle rychle rozvíjející se vlákno jsem dlouho neviděl.
gandalf Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Hergot, člověk si chce počíst v seriosních disputacích o hodinkách a místo toho narazí na Humoristické listy :) Ty pamatuješ J. R. Vilímka?
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 takhle rychle rozvíjející se vlákno jsem dlouho neviděl. Naposledy kdyz Kenny dostal Omegy od sveho klienta ...o Keny, to bol tiez poriadny komik, ale tento je lepsi...
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel... http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky...breitling_.html
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html Že bych napsal i tomuto? Třeba by za námi také přišel... :)
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html Že bych napsal i tomuto? Třeba by za námi také přišel... :) ten to na rozdil od Vrska dela fikane - zduraznuje ze vi o nich kulo a ze je to bez zaruky .... holt se ma Vrsek jeste co ucit, kluk jeden - ale pokud se bude ucit tak jak se ucil a naucil cestinu tak navzdy zustane mamlasem....
šarik Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Nic nedělá fikaně. Pokud je našel, tak se nestal jejich majitelem a dopouští se zatajení věci, tím, že ji neodevzdal a pokud je navíc dále prodává, tak má na krku ještě další § TrZ.
chose Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html Klidně je možné, že je na plese našel, bývá tam mumraj a z originálních švýcarů občas vypadává taková ta spojovací tyčka
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html Klidně je možné, že je na plese našel, bývá tam mumraj a z originálních švýcarů občas vypadává taková ta spojovací tyčka ... a odloupává se kousek safírového sklíčka
jfk Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Nic nedělá fikaně. Pokud je našel, tak se nestal jejich majitelem a dopouští se zatajení věci, tím, že ji neodevzdal a pokud je navíc dále prodává, tak má na krku ještě další § TrZ. Jenom to upřesním toto řeší zákon 40/1964Sb. občanský zákoník § 135 viz. níže (1) Kdo najde ztracenou věc, je povinen ji vydat vlastníkovi. Není-li vlastník znám, je nálezce povinen odevzdat ji obci, na jejímž území k nálezu došlo. Nepřihlásí-li se o ni vlastník do 6 měsíců od jejího odevzdání, připadá věc do vlastnictví této obce. (2) Nálezce má právo na náhradu nutných výdajů a na nálezné, které tvoří deset procent ceny nálezu. Zvláštní právní předpis může jinak upravit oprávnění toho, kdo věc našel nebo ohlásil. (3) Přihlásí-li se vlastník věci, která byla odevzdána obci podle odstavce 1, před uplynutím lhůty 6 měsíců od jejího odevzdání obci, je vlastník věci povinen nahradit obci náklady, které jí v souvislosti s opatrováním věci vznikly.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.