Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já teda zírám s otevřenou pusou. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat až dojde na lámání chleba a budete to s kamarádem - spolužákem házet jeden na druhého. Nezapomeň, že jsi to ty, kdo na Aukru ty 100% originální Rolexy co nikdy neviděl prodává.

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
To radši budu usměrňovat,ti kdo hodinky koupí je dostanou od jiného kupce,hned jak skončí aukce tak dám e-mail na pravého majitele výherci aukce a ti mu napíší,já už  s tím nebudu mít nic společného.

Ale klidně se poperu,alespoň si vybiji zlost kterou mám v sobě už dlouho :(

Spíš kůň :) a bílej .

Návštěvník tolja
Odesláno

Nevím jestli to bude něco platné,ale právě jsem dal na Aukru podnět k ověření aukce pana Podzimka z důvodu neoriginality draženého předmětu.Třeba mu to smažou,když sám nemá tolik slušnosti.

Odesláno
přiznejte se kdo tam přihodil :D .....už je tam 3050 ......

ja to nakonec nevydrzel - znova jsem si precetl celou diskusi, oprostil jsem se od opia hodinarskych lzi, kterymi jsem tady nasakl, omluvil se podzimkovi a zacal prihazovat. Mam limit 90 000 tak doufam ze to bude stacit :-))

Odesláno
přiznejte se kdo tam přihodil :D .....už je tam 3050 ......

ja to nakonec nevydrzel - znova jsem si precetl celou diskusi, oprostil jsem se od opia hodinarskych lzi, kterymi jsem tady nasakl, omluvil se podzimkovi a zacal prihazovat. Mam limit 90 000 tak doufam ze to bude stacit :-))

bez obav, bude :)

Odesláno
Nevím jestli to bude něco platné,ale právě jsem dal na Aukru podnět k ověření aukce pana Podzimka z důvodu neoriginality draženého předmětu.Třeba mu to smažou,když sám nemá tolik slušnosti.

Myslím, že nesmažou neumí prověřit jestli jsou hodinky neoriginální. A pokud není doslovně napsáno:" prodávám repliku...neoriginální hodinky" apod. tak to nechají.

Odesláno
takhle rychle rozvíjející se vlákno jsem dlouho neviděl.

Naposledy kdyz Kenny dostal Omegy od sveho klienta :D

...o Keny, to bol tiez poriadny komik, ale tento je lepsi...

Odesláno
tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html

Že bych napsal i tomuto? :D Třeba by za námi také přišel... :) :) :)

ten to na rozdil od Vrska dela fikane - zduraznuje ze vi o nich kulo a ze je to bez zaruky .... holt se ma Vrsek jeste co ucit, kluk jeden - ale pokud se bude ucit tak jak se ucil a naucil cestinu tak navzdy zustane mamlasem....

Odesláno

Nic nedělá fikaně. Pokud je našel, tak se nestal jejich majitelem a dopouští se zatajení věci, tím, že ji neodevzdal a pokud je navíc dále prodává, tak má na krku ještě další § TrZ.

Odesláno
tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html

Klidně je možné, že je na plese našel, bývá tam mumraj a z originálních švýcarů občas vypadává taková ta spojovací tyčka :o

Odesláno

Klidně je možné, že je na plese našel, bývá tam mumraj a z originálních švýcarů občas vypadává taková ta spojovací tyčka :o

... a odloupává se kousek safírového sklíčka :o

Odesláno
Nic nedělá fikaně. Pokud je našel, tak se nestal jejich majitelem a dopouští se zatajení věci, tím, že ji neodevzdal a pokud je navíc dále prodává, tak má na krku ještě další § TrZ.

Jenom to upřesním toto řeší zákon 40/1964Sb. občanský zákoník § 135 viz. níže

(1) Kdo najde ztracenou věc, je povinen ji vydat vlastníkovi. Není-li vlastník znám, je nálezce povinen odevzdat ji obci, na jejímž území k nálezu došlo. Nepřihlásí-li se o ni vlastník do 6 měsíců od jejího odevzdání, připadá věc do vlastnictví této obce.

(2) Nálezce má právo na náhradu nutných výdajů a na nálezné, které tvoří deset procent ceny nálezu. Zvláštní právní předpis může jinak upravit oprávnění toho, kdo věc našel nebo ohlásil.

(3) Přihlásí-li se vlastník věci, která byla odevzdána obci podle odstavce 1, před uplynutím lhůty 6 měsíců od jejího odevzdání obci, je vlastník věci povinen nahradit obci náklady, které jí v souvislosti s opatrováním věci vznikly.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...