Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Tak jsem to celé "přelouskal". Chvílemi jsem se smál a chvílemi se mi chtělo napsat " To je vůl !!!", ale teď mi je ho tak nějak líto. Hloupost bohužel chodí po lidech.

Jen pořád nechápu, jak se dá přehmátnout f za j. Nebo mám jinou klávesnici :)

edit: zapomněl jsem napsat to: pan Podzimek

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

VrsekShop: Pane Podzimek, kdyz se tady tak pekne bijete za pravdu, tak pro vas mam nabidku. Jestli jste z Prahy, napiste zitra kde, ja prijedu s notarem a sepiseme papir, ze se jedna o originalni hodinky. Pro vas to pochopitelne problem nebude, originaly to jsou... Nasledne tyto hodinky rad na aukru vydrazim "od korunky"...

Jestli z Prahy nejste muzeme se dohodnout na jiny termin, rad prijedu kamkoliv v ramci republiky. Zitra mam jednani se zahranicnim klientem, takze bohuzel nebudu mit moc cas, ale po Praze bych dorazil urcite. Notar budu mit "u sebe" cely den, takze v tom problem take neni.

Odesláno
...konecne poriadne slovo do bitky, som zvedavy na reakciu, ale v podstate viem, ako to skonci...

Já mám dojem, že už to skončilo...

Pan Podzimek teď hraje hru "U lavice dítě stálo, z plna hrdla mlčelo..." ;)

Ale upřímně - on to nebude podvodník. Prostě jen naletěl "dobrému" kamarádovi. Měli jsme spolu poměrně dlouhou mailovou korespondenci (paralelně s tím, co se psalo zde na fóru) a myslím, že on je jen oběť... Sice tvrdohlavá, ale přesto jen oběť :)

Odesláno
...konecne poriadne slovo do bitky, som zvedavy na reakciu, ale v podstate viem, ako to skonci...

Ale upřímně - on to nebude podvodník. Prostě jen naletěl "dobrému" kamarádovi. Měli jsme spolu poměrně dlouhou mailovou korespondenci (paralelně s tím, co se psalo zde na fóru) a myslím, že on je jen oběť... Sice tvrdohlavá, ale přesto jen oběť :)

O takových psal krásné povídky O´Henry :)

Odesláno

Ja si nemyslim, ze by byl pan Podzimek obet. To bych se pak vazne nenamahal a nebyl mu ochotny venovat muj cas... Tohle je podle me klasicka metoda. Kdyz uz neco praskne, tak je lepsi delat, ze jsem uplne debil, nez rict, ze to bylo umyslny...

Odesláno
Ja si nemyslim, ze by  byl pan Podzimek obet. To bych se pak vazne nenamahal a nebyl mu ochotny venovat muj cas...  Tohle je podle me klasicka metoda. Kdyz uz neco praskne, tak je lepsi delat, ze jsem uplne debil, nez rict, ze to bylo umyslny...

neviem presne urcit, ci je obet, alebo podvodnik, ak je obet, je mi ho uprimne luto a odporucam stiahnut aukciu, kym sa da, ak je podvodnik, my s tym nic nenarobime, je mi len luto toho, kto mu naleti...

Odesláno
tady je taky hezky pribeh jak poctivy clovek k hodinkam Breiltling prisel...http://www.aukro.cz/item175025255__hodinky_breitling_.html

Klidně je možné, že je na plese našel, bývá tam mumraj a z originálních švýcarů občas vypadává taková ta spojovací tyčka :o

Další zaručené originály..

http://www.aukro.cz/item174389704_luxusni_...ling_black.html

"... součástí hodinek je krásná dřevěná truhla polstrovaná světlou kůží..."

" vzhledem k dárku nemohu doložit žádný doklad o které si někteří píšete..."

To jsou story, to by jeden nevěřil. Mně smíchy asi brzo jebne a do té "krásné dřevěné truhly" se nechám uložit, až při čtení Chronomagu zemřu.

Odesláno

Klidně je možné, že je na plese našel, bývá tam mumraj a z originálních švýcarů občas vypadává taková ta spojovací tyčka :o

Další zaručené originály..

http://www.aukro.cz/item174389704_luxusni_...ling_black.html

"... součástí hodinek je krásná dřevěná truhla polstrovaná světlou kůží..."

" vzhledem k dárku nemohu doložit žádný doklad o které si někteří píšete..."

To jsou story, to by jeden nevěřil. Mně smíchy asi brzo jebne a do té "krásné dřevěné truhly" se nechám uložit, až při čtení Chronomagu zemřu.

Tak to mas pravdu, ale je spusta ludi, ktori vedia o hodinkach hovno a vobec nevedia, ako sa take hodinky predavaju a uz vobec, ako vyzeraju, aky je rozdiel medzi mechanikou a quartz... To je ich cielova skupina.

Odesláno

O takových psal krásné povídky O´Henry :)

Ano :) A nejen to - on byl i obžalován a na 4 roky uvězněn pro zpronevěru :) Snad tak nedopadne i pan Podzimek :)

Odesláno
to NIGHTinGALE: :-))))))))))))))))) ja se uz cele tydny tak dobre nepobavil jako dneska :-))))))))))))))

Ani nemluv, já se směju jako blázen celou dobu, ale nejhorší to bylo u tvého příspěvku "o bramborovém razítku". Já se to snažil přečíst manželce, která se ptala, co se děje, ale tu tvou větu jsem prostě nedokázal přečíst nahlas. Ta mě fakt málem zabila.

Jediným negativem je to, že jsem měl udělat nějakou prezentaci na středu do práce, ale nenapsal jsem ještě ani čárku :(

Odesláno

Jen jsem si vzpomněl, ale nemám sílu to hledat, protože jsem smíchy K.O. ale nepamatujete se někdo jak se jmenoval ten student co tady prezentoval svůj utajený vynález na seřízení spousty hodinek během asi půl hodiny??? Nebo že by podobnost čistě náhodná????

Odesláno
Jen jsem si vzpomněl, ale nemám sílu to hledat, protože jsem smíchy K.O. ale nepamatujete se někdo jak se jmenoval ten student co tady prezentoval svůj utajený vynález na seřízení spousty hodinek během asi půl hodiny??? Nebo že by podobnost čistě náhodná????

Tomu jsem prodal Primky; to byl sice fantasta, ale fanda a fajn kluk. Podobnost čistě náhodná :)

Ale vzpomněl jsem si, jak tu kdysi někdo psal, že faky odhalí Časovčik - prý když je bude chtít, bude to padělek.

Ale to už bylo dávno, to s hodinkama začínal. Teď už by se jistě nachytat nenechal.

Odesláno

4 Night in Gale

Tak to se omlouvám dotyčnému. Původně jsem sice měl na jazyku příspěvek o tom, že pokud si chce někdo koupit faky, je to jeho věc a věc jeho osobní hrdosti a na názory druhých se nemusí ohlížet, ale pak jsem to vzdal a jenom se řechtal... Pro vysvětlení, já osobně bych si faky nikdy nekoupil, na to jsem veliký fanda hodinek ale pokud si je chce někdo koupit a honit machra, tak je to jeho věc. Neznám nic hezčího, než když (nejlépe ve velké společnosti) je dotyčný uveden na pravou míru při machrování. Ta ostuda stojí za to, opravdu. Mám pár kolegů s falešnejma Brejtlema a nic mě tak nepotěší, jako zjištění, že maj faky a já to vím.... :P

Odesláno
4 Night in Gale

Tak to se omlouvám dotyčnému. Původně jsem sice měl na jazyku příspěvek o tom, že pokud si chce někdo koupit faky, je to jeho věc a věc jeho osobní hrdosti a na názory druhých se nemusí ohlížet, ale pak jsem to vzdal a jenom se řechtal... Pro vysvětlení, já osobně bych si faky nikdy nekoupil, na to jsem veliký fanda hodinek ale pokud si je chce někdo koupit a honit machra, tak je to jeho věc. Neznám nic hezčího, než když (nejlépe ve velké společnosti) je dotyčný uveden na pravou míru při machrování. Ta ostuda stojí za to, opravdu. Mám pár kolegů s falešnejma Brejtlema a nic mě tak nepotěší, jako zjištění, že maj faky a já to vím.... :P

Já mám jednoho kolegu (dokonce ve vyšší pozici, než jsem já) a ten si koupil Brajtle za cca. 3.500 Kč v Číně. Ale on je nemá na machrování. Všem řekl, že to je fake a kolik stály. On si je koupil, protože se mu prostě líbily designem a mám dojem, že snad ani neví, kolik stojí originály. Nevědomost hříchu nečiní :) Blessed are the sick :)

Odesláno

Tomu jsem prodal Primky; to byl sice fantasta, ale fanda a fajn kluk. Podobnost čistě náhodná :)

Ale vzpomněl jsem si, jak tu kdysi někdo psal, že faky odhalí Časovčik - prý když je bude chtít, bude to padělek.

Ale to už bylo dávno, to s hodinkama začínal. Teď už by se jistě nachytat nenechal.

to jsem psal ja - chces li poslat cinu, posli casovscikovi a pokud je chce koupit je to cina :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...