grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 to YPO: podle toho co tady napsal pred tim to je uplne jinak - to prece neni foto tech hodinek co prodava, to je foto z netu a chudak tam nechtene umistil foto fake.....
Luk Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 to YPO: podle toho co tady napsal pred tim to je uplne jinak - to prece neni foto tech hodinek co prodava, to je foto z netu a chudak tam nechtene umistil foto fake..... tak to budu muset přihodit ještě je šance, že mluvil pravdu.
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Kvíz pro pana Podzimka: ......najděte alespoň jeden rozdíl...... zdroj: rolex.com zdroj:Podzimek Aukro.cz které jsou jake,ty dole nebo ty nahoře?
Luk Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Kvíz pro pana Podzimka: ......najděte alespoň jeden rozdíl...... zdroj: rolex.com zdroj:Podzimek Aukro.cz které jsou jake,ty dole nebo ty nahoře? to nepoznáš svou fotku??
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 to YPO: podle toho co tady napsal pred tim to je uplne jinak - to prece neni foto tech hodinek co prodava, to je foto z netu a chudak tam nechtene umistil foto fake..... teď jsem z toho jelen ........ to je zamotaný jako Akta X ....... jestli se mám někomu omluvit tak ať se přihlásí
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 to YPO: podle toho co tady napsal pred tim to je uplne jinak - to prece neni foto tech hodinek co prodava, to je foto z netu a chudak tam nechtene umistil foto fake..... teď jsem z toho jelen ........ to je zamotaný jako Akta X ....... jestli se mám někomu omluvit tak ať se přihlásí :-)))))))))))))))))))))))
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Kvíz pro pana Podzimka: ......najděte alespoň jeden rozdíl...... zdroj: rolex.com zdroj:Podzimek Aukro.cz které jsou jake,ty dole nebo ty nahoře? Uz som sa musel prihlasit, toto je silne, to si fakt robis srandu??? ...alebo predavas nieco, co si nikdy v zivote nevidel a nepoznas fake od originalu??? To si mozes spravit fakt len problemy, ked to niekto kupi ako original predaj to niekam hodne, hodne daleko
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Asi pred tyzdnom som videl chlapika, kupil si z US nove Seamastery chronografy, dal za ne 50k, fakt bol hrdy na to, ze urobil dobry obchod az do chvile, kym som mu povedal, ze ho niekto dobre natiahol... vzdy sa najde niekto, kto spozna fake a "stastnemu" majitelovi to povie, ked niekto predava fake, nech to tam napise a preda to tomu, kto to s tym ucelom kupuje. ...co neznasam su FAKY, ale co z duse nenavidim su taketo podvody...
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 ....první odkaz ,který na mně "vypadl"
Cyber Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Pánové,vy kteří podle fotek usuzujete,zda jsou Rolexky které prodávám na aukru pravé nebo ne,tak jste trapní! Za 1. Fotky jsou z internetu,nefotil jsem své hodinky,tyto fotky jsem stáhnul z netu. za 2. U aukce jsem si jistý tím,že se vydraží za vyšší částku,mám už potenciální kupce a ti mi asi tak orientačně napsali,kolik jsou ochotní za hodinky dát,protto jsem pro ně vytvořil aukci s tím,že se možná chytí i jiní zájemci! Za 3. Obchoduji s elektronikou a ne s hodinkami text je přeložen z anglického serveru a doplňující text,jako že se o ně bojím není můj názor,ale názor jiného člověka,který je prodává pomocí mého účtu na Aukro.cz,nemá totiž svůj účet. Za 4. Pokud mi je závidíte,máte možnost si je zde koupit v aukci! Za 5. Klidně na mě zavolejte policajty-třeba vy pane: "Nightinmare",ale hodinky jsou registrované dle čísla,které jsem napsal do aukce,tak prosím nehodnoťte hodinky dle obrázku,který není totožný s hodinkami,které prodávám,ale podle toho čísla vy "amatéři". Za 6. nebuďte tak sebevědomí,vše na tomto fórum je Váš názor-názor lidí bez praxe a vy co si myslíte,že máte praxi tak jen z tohoto fórum-tzn. z názoru těch,kteří se naučili hodnotit hodinky na tomto fóru,ale nikdy se nesetkali s lidmi,kteří se tím zabývají oficiálně-jako vy A když se tu někdy objeví člověk,který tím pracuje v životě a ne na tomto fórum,tak není tak hloupý a ověří si hodinky dle jejich čísla u Rolex firmy!!! Nicméně jsme všichni jen lidé,hodinky jsou ověřené originály a kdybych měl říct svůj názor na nějaké drahé hodinky: nechtěl bych je nikdy,stačí mi moje Quartz Prime Time,které mám a nosím za 2000kč a už tak se o ně bojím,protože jsem je dostal od rodičů k Vánocům. Tyto hodinky na aukru neprodávám já,ale někdo jiný pomocí mého aukro účtu,protože svůj účet nemá! S pozdravem Petr Podzimek ( http://www.aukro.cz/my_page.php?uid=6536439 ) Rozkošné kecy pro mongoloidní kupce. Řekl bych, že se ty unikáty prodají možná i za tři a půl litru ( zaplacené z podpory v nezaměstanostni, budoucího vydražitele ). Kdyby si alespoň tento češtiny milovný prodejce ověřil, kolik doopravdy tyto hodinky ( tedy nemyslím tyto, ale originály) stojí. Vskutku to není 240.000,- Kč. Ale to už je jen legrační detail. Ale fotky z webu se povedly :-), etuji asi nemá, zato tůjí má plnou zahradu :-)
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 pokud bude mit novy vlastnik stesti, bude tam alespon ten svycarsky strojek ne italsky :-)) - ale podzimek drazi od koruny, co ? no tak to na noveho majitele ceka kvalitni italsky kalibr :-))))
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 ...kde vsade ziju taliani ze by mali cim dalej sikmejsie oci? evolucia?
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Kvíz pro pana Podzimka: ......najděte alespoň jeden rozdíl...... zdroj: rolex.com zdroj:Podzimek Aukro.cz které jsou jake,ty dole nebo ty nahoře? to nepoznáš svou fotku?? ano,ty nahoře mají být originály?
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 maji byt originaly, cece ty si vazne komik :-)))))
seaman Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ja uz od smiechu padam zo stolicky :)
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 které jsou jake,ty dole nebo ty nahoře? to nepoznáš svou fotku?? ano,ty nahoře mají být originály? a nepíše se "jake" ale "fake" studente
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Ja si du nalit decku vina, tohle jsem dneska necekal - den blbec ale na konci kabaret...... to YPO:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
VrsekShop Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 maji byt originaly, cece ty si vazne komik :-))))) Tyto hodinky jsem nikdy na vlastní oči neviděl a ani nepotřebuji,nesmějte se mi proto,že o nich nic nevím
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.