grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 4 Night in Gale Tak to se omlouvám dotyčnému. Původně jsem sice měl na jazyku příspěvek o tom, že pokud si chce někdo koupit faky, je to jeho věc a věc jeho osobní hrdosti a na názory druhých se nemusí ohlížet, ale pak jsem to vzdal a jenom se řechtal... Pro vysvětlení, já osobně bych si faky nikdy nekoupil, na to jsem veliký fanda hodinek ale pokud si je chce někdo koupit a honit machra, tak je to jeho věc. Neznám nic hezčího, než když (nejlépe ve velké společnosti) je dotyčný uveden na pravou míru při machrování. Ta ostuda stojí za to, opravdu. Mám pár kolegů s falešnejma Brejtlema a nic mě tak nepotěší, jako zjištění, že maj faky a já to vím.... Já mám jednoho kolegu (dokonce ve vyšší pozici, než jsem já) a ten si koupil Brajtle za cca. 3.500 Kč v Číně. Ale on je nemá na machrování. Všem řekl, že to je fake a kolik stály. On si je koupil, protože se mu prostě líbily designem a mám dojem, že snad ani neví, kolik stojí originály. Nevědomost hříchu nečiní Blessed are the sick vite co je nejvetsi tragedie - to ze ja znam par lidi kteri maji prijem na to aby si celou kolekci Breitlingu koupili sestkrat dokola (fraze z filmu Wall Street - pro znalce) a presto maji na ruce Pateky ktere si koupili na pracovnim vyjezdu v Cine - a tohle je opravdu smutne.....
Fester Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 No dva kolegové na origoš Brejtle neměli, ale o jednom jsem psal ve fóru test. Ten byl tragickej. Druhý, budiž mu to ke cti přiznal, že jsou to faky, ale že mu je dovezl synáček z Honkongu a že se mu líbí. Třetí by si originály asi mohl dovolit, ale přesto si koupil faky a hrdě je nosil... Na druhou stranu mě mrzí, když vidím u našeho "eseróčka" pracovníky na vyšších postech, kteří chodí kvalitně a slušně oblékaní, jednají s lidmi z různých vládních i nevládních organizací a na ruce mají plastová Casia...
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Pred tim nez jsem odesel tam kde ted delam jsem pracoval ve firme s obratem 10 miliard rocne - a managing director mel na ruce pozlaceny Casio - vim o cem mluvis.....
Fester Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 4 grga_pitic A nemaj tam po tobě volno??? Já mám quartzový Tissotky jako "pracovní" hodinky.... :D
Cyber Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Tak mě napadlo, že by jsme měli založit vlákno nejblbějšího příběhu z Aukra. Vršek s jeho-nejeho Rolexkami za 240.000,- Kč by se vyšplhal do horních příček žebříčku, ale i Breitlingy za 12.000,- z Anglie, nebo manažerské hodinky z Australie, a podobné hovadiny by stály za to zaznamenat, aby jsme se jimi mohli pobavit i po té, co to naši soutěžící z Aukra smažou, a inkriminované luxusní kousky, smění na blešáku za placatici rumu :-)
vor Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 No Ferko Vtipkár a stokorunačka putuje k Podzimkům. To je strašnej vůl.
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Tak mě napadlo, že by jsme měli založit vlákno nejblbějšího příběhu z Aukra. Vršek s jeho-nejeho Rolexkami za 240.000,- Kč by se vyšplhal do horních příček žebříčku, ale i Breitlingy za 12.000,- z Anglie, nebo manažerské hodinky z Australie, a podobné hovadiny by stály za to zaznamenat, aby jsme se jimi mohli pobavit i po té, co to naši soutěžící z Aukra smažou, a inkriminované luxusní kousky, smění na blešáku za placatici rumu :-) To je dobrý nápad Pokud smích opravdu léčí, tak já budu žít věčně - dnes jsem se nasmál do zásoby tak, že by to stačilo na několik dalších životů Ale jedna věc je zajímavá... Vršekův příběh asi přišel legrační jen nám... U ostatních faků nejsou žádné příhozy či jen v řádech stokorun, ale jeho se dostaly jen během dneška na 4.950 Kč a přihazuje tam hromada lidí. Tak nevím... Buď jsme blbci my tady a nebo zbytek světa :)
damankapsky Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Podle mého skromného názoru, pokud prodávající uvedl, že se jedná o originál a ten by jím nebyl, tak se vystavuje nebezpečí naplnění skutkové podstaty trestného činu podvodu, a to v závislosti na tom jakou škodu kupujícímu způsobí. Zatím se nachází pod hranicí trestní postižitelnosti přesně o 50Kč a dokončení prodeje. § 250 Podvod (1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci. (2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu nikoli malou. (3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny, nebo způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek. (4) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu. §89 odst.11 Škodou nikoli nepatrnou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč, škodou nikoli malou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 25 000 Kč, větší škodou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 50 000 Kč, značnou škodou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 500 000 Kč a škodou velkého rozsahu se rozumí škoda dosahující nejméně částky 5 000 000 Kč.Těchto částek se užije obdobně pro určení výše prospěchu, nákladů k odstranění následků poškození životního prostředí a hodnoty věci.
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 No Ferko Vtipkár a stokorunačka putuje k Podzimkům. To je strašnej vůl. Jééé, ty si pamatuješ na Ferka Vtipkára??? Na to jsem koukal moc rád a věř či nevěř, dokonce jsem i na netu hledal, zda někdo tu figurku neprodává. Hned bych si ji koupil
vor Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 No Ferko Vtipkár a stokorunačka putuje k Podzimkům. To je strašnej vůl. Jééé, ty si pamatuješ na Ferka Vtipkára??? Na to jsem koukal moc rád a věř či nevěř, dokonce jsem i na netu hledal, zda někdo tu figurku neprodává. Hned bych si ji koupil Napiš Podzimkům, určitě doma něco najdou . A na tu cenu 4.950 taky hledím.
mechano Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 No dva kolegové na origoš Brejtle neměli, ale o jednom jsem psal ve fóru test. Ten byl tragickej. Druhý, budiž mu to ke cti přiznal, že jsou to faky, ale že mu je dovezl synáček z Honkongu a že se mu líbí. Třetí by si originály asi mohl dovolit, ale přesto si koupil faky a hrdě je nosil... Na druhou stranu mě mrzí, když vidím u našeho "eseróčka" pracovníky na vyšších postech, kteří chodí kvalitně a slušně oblékaní, jednají s lidmi z různých vládních i nevládních organizací a na ruce mají plastová Casia... Těchto lidí se musím zastat. Jestli někdo nemá žádný vztah k mechanickým hodinkám, proč by nemohl nosit Casio ? Je to snad nějaký podvod ? To ti co nosí falešný Brajtlingy, to už jsou napůl podvodníci.
mechano Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tak nevím... Buď jsme blbci my tady a nebo zbytek světa :) No, to je konečně zajímavý námět......................
falkkon Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Lidi,trochu přibrzděte!Nestíhám to číst a takový supervlákno nejde vynechat
mnovace Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 2 vor a nightingale dost jsem se naštval kvůli vaší totální neznalosti. Tady hrajete machry a nevíte, že to byl Mišo Vtipkár a ne žádný Ferko. Jinak mi vadí, že Svršek nebo Vršek víc nepřispívá. Od dob Kennyho je to největší kanón 1, je s ním sranda 2, je to imbecil 3, má nádhernou češtinu
falkkon Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Škoda že Kenny po sobě zahladil stopy. Vršek by si početl a přiučil by se jak mlžit.
Skeleton Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Krasne vlakno - Tesat do kamene, nebo aspon vydat knizne.
grga_pitic Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 4 grga_pitic A nemaj tam po tobě volno??? Já mám quartzový Tissotky jako "pracovní" hodinky.... :D tam bys pracovat nechtel :-).....
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Jsem majitel těch rolexek co tady kritizujete pana Podzimka nemám moc čas být na netu ale fotky vám sem hodim i když jsem je jen tak narychlo musel vyfotit mobilem ale alespoň nějaké . Hodinky jsem dostal od manželky k vánocům a pro některé rejpaly jsou koupeny v Americe přímo v Rolexu v Los Angeles ale když vy nemáte co dělat tak si klidně řikejte že to jsou kopie ...
xmenm05 Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Jsem majitel těch rolexek co tady kritizujete pana Podzimka nemám moc čas být na netu ale fotky vám sem hodim i když jsem je jen tak narychlo musel vyfotit mobilem ale alespoň nějaké . Hodinky jsem dostal od manželky k vánocům a pro některé rejpaly jsou koupeny v Americe přímo v Rolexu v Los Angeles ale když vy nemáte co dělat tak si klidně řikejte že to jsou kopie ... A to jako jen tak prodáš dárek od ženy k vánocům a navíc (co jsem tak kouknul na aukro) hrubě pod cenou? To bude doma fofr ... Hele, teď jsem si všimnul, ta čeština příspěvku je mi nějaká povědomá ... No nic ... Z těch fotek nejde poznat ale lautr nic, ještěže těmhle hodinkám nerozumím ... btw už jsou 5100 ... takže to už je přes těch 5 000,- ...
mnovace Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 2 majitel rolex napiš mi mail kolik za ně chceš
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.