posmourny Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 V 18. 3. 2022 v 12:15, Radek124 napsal: Nejdokonalejší hodinková modrá pod sluncem Nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 (upraveno) Ve výslužbě... Upraveno 19. března 2022 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 modrá je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 OP 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Slniecko a poctive Becka, nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 5 hodinami, Jeronimo napsal: OP 36 Přijde mi to jen z fotek, nebo ty 40mm polárky Ti sedí na ruce líp, jak tyto 36mm OP? Je to tak nebo je to jen můj pocit z fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Právě teď, Emiliano napsal: Přijde mi to jen z fotek, nebo ty 40mm polárky Ti sedí na ruce líp, jak tyto 36mm OP? Je to tak nebo je to jen můj pocit z fotek? Tato fotka na ruce nevypadá zrovna ideálně, ale modrá vylezla pěkně. Ještě tedy něco přihodím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 (upraveno) před 1 minutou, Jeronimo napsal: Tato fotka na ruce nevypadá zrovna ideálně, ale modrá vylezla pěkně. Ještě tedy něco přihodím.... Já myslel velikost. Ty OP mi na Tvé ruce přijdou větší než polárky. Upraveno 20. března 2022 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 (upraveno) Nevím. Bude to spíš fotkami. Edit: No, ale Polárky mi opravdu sedí bezvadně. Už je nosím kromě dvou dní snad 4 měsíce v kuse. Upraveno 20. března 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Se nedivím, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Západ vs východ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Taky mám modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Další modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Dnes na zahradě s modrými... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Jaro zatím nic moc, naštěstí mě rozveselují Cocktailky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 (upraveno) Na fotce nevypadají ale jsou modré Upraveno 9. dubna 2022 uživatelem Slaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Potvrzuju, jsou to modráky. A že umí těch odstínů fakt hodně… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 @Slaco a @Karussell Krásný fotky oba dva Vtipný jak jiná luneta udělá tak velký rozdíl Ani nevím, který jsou hezčí, ale to je fuk. Oboje jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: @Slaco a @Karussell Krásný fotky oba dva Vtipný jak jiná luneta udělá tak velký rozdíl Ani nevím, který jsou hezčí, ale to je fuk. Oboje jsou super. Mám rád sportovnější střih a volba byla jasná. I přesto že zubatice je ikoničtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se