bluman Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Odesláno 29. března 2023 V 29. 3. 2023 v 9:54, Tomak napsal: Modrá je nej hodinková barva Rozšířit No ale ktora modra?
chief Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Odesláno 4. května 2023 Jedna včerejší západovka Sent from my iPhone using Tapatalk
kork74 Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Odesláno 11. května 2023 (upraveno) Můj aktuálně zatím co model ve sbírce a taky trochu unikát spojený s velkým sportovním výkonem. Je o znovu oživenou českou značku #Chronotechna. Speciální edice15ks vytvořená k pokusu o Guinessův rekord v potapeni na nádech, pod led a bez neoprenu. Pokus byl úspěšný. David Vencl, český freediver, si připsal rekordní pokus 52,4m ve švýcarském jezeře Silk. Mě jako vzpomínka na tento den zůstaly tyto hodinky. Chronotechna Sea Quest diver Deep Frozen Uvnitř je Sellita SW-200 chronometr. Pouzdro má speciální DLC povrchovou úpravu odolnou proti otěru. Pozornost si zaslouží i pásek. Jde o Zuludiver z gumy se zvýšenou odolností proti potu a slané vodě. Osobní poznámka: Pohodlnější gumu jsem na potápkách zatím neměl. Upraveno 11. května 2023 uživatelem kork74
bluman Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Odesláno 31. května 2023 Nove modre na leto. Ten cifernik je neskutocny
tulo Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 Neviem či môžem tu , ale modré majú iba ručičky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se