Jump to content

Recommended Posts

Posted

prosim poradte,som členom veteran klubu a chystam sa v lete na akciu veteranou kde samozrejmostou je aj dobovy odev tento rok idem s vozidlom wartburg 311 rv 1963 takže dederonova košela a tesilky to istia a chcel by som nejake vhodne hodinky 60te roky naj s produkcie NDR,dakujem......mimochodom vdaka tomuto foru som štastnym majitelom mechanickych hodiniek seiko atlas

Posted

Mam takovy pocit ze v tomto roce si jiz i v NDR uvedomili ze tady konci sranda, coz bylo vicemene videt i na nekterych hodinkach ktere mely annoncovanou dobu pouzitelnosti dva tri roky(absence malych cervenych kouzelnych kaminku). na druhou stranu si myslim ze slusne hodinky z te doby si koupis nejlepe zde kdyz si das poptavku do sekce koupim a navic ti tady dobre poradi.

Long

Posted

Při troše štěstí bys měl někde v bazaru na funkční hodinky Glashütte nebo Ruhla (ty první bych doporučoval spíš, Ruhly často bývají v případě poruchy neopravitelné). Mimochodem, krásnej Warťas!

Guest tolja
Posted

Krásnej warťas =) Ty černobílý jsou jak šitý na míru k autu.To je elektromobil?-Podle toho káblu =D

Posted

wartas je original lak a ta šnura to vypada ako keby zožral vysavač je nabijačka baterie dik všetkym za pochvalu ,samozrejme že ak by niekto ponukol nejake hodinky za rozumnu cenu tak mam zaujem kupit

Posted
prosim poradte,som členom veteran klubu a chystam sa v lete na akciu veteranou kde samozrejmostou je aj dobovy odev tento rok idem s vozidlom wartburg 311 rv 1963 takže dederonova košela a tesilky to istia a chcel by som nejake vhodne hodinky 60te roky naj s produkcie NDR,dakujem......mimochodom vdaka tomuto foru som štastnym majitelom mechanickych hodiniek seiko atlas

Při pohledu na auto se mi promítlo mládí před očima! Super auto ! Sice posez jak v ponorce ale paráda.Volnoběžka, přepínač světel na nohu, na tehdejší dobu luxus-zapalovač a středně velké opravy se daly dělat na cestě. :)

!

Posted

Vzpomněl jsem si na mládí přesně toho Wartburga měli rodiče, když jsem byl malý, jenom v červené. Parádní kára.

Posted
4 Karol - a co tohle?http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=008&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=180095055992&rd=1&rd=1

Tak to je úlet, ale na sraz veteránů je to dokonalé!

Posted

dakujem za všetky inšpiracie kupil som od člena fora aj ked nie z produkcie NDR ale aspon dufam 60te roky teda čakam ešte len baliček no už len nejaky koženy remienok asi aj s takou tou podložkou pod hodinky skuste niečo navrhnut

Posted

Asi dost odveci, ale zda sa mi, ta fotka je z Hájika. Kedysi som tam bol na skolskej praxi tak som sa ti mozno motal v obyvacke :D