siki Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto modelem? Řemínek, vodotěsnost, otěr lunety, rezerva chodu, poruchovost atd...
grga_pitic Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Siki, co kdyby jsi zkusil funkci hledat - nahore v te zelene liste .......
Martin B. Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Řemínek nepoužívám (ale nevypadal moc dobře), mám originál nerezový tah a jsem s ním spokojený. Sprchuju se s nimi a plavu, takže vodotěsnost bez výhrad, ale potápěč nejsem. Luneta se neotírá, aspoň tedy po půl roce o ničem takovém nevím. Rezerva chodu slušná, ale na celý víkend bez nošení to nestačí. Moje žádná porucha nestihla. Slušné hodinky za dobré peníze, zajímavá alternativa k Seiko a Orient.
basic Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Já mám K 3 Submarine s kožným řemínkem a cervene prosite. koupil jsem si k nim ale zaroven originalni nerezový tah zatím používám řemínek. a jsem spokojený, je ale otázkou casu kdy nasadim tah. Co je naprosto uzasne ze indexy dokazi svtit celou noc to jsem vzivote nezazil.
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Dnes jsem měl možnost držet jedny v ruce a musím uznat, že mají něco do sebe za ty prachy, ale ještě váhám...
Outlander Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 (upraveno) mám je půl roku, naprostá spokojensot, přesnost + cca 3 sekundy denně, už jsem sklíčkem třísknul několikrát o roh/dveře a škrábanec žádnej... Upraveno 6. září 2007 uživatelem Outlander
body3 Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Po roce nošení naprostá spokojenost. Nosím je na originálním kovovém tahu. Přesnost je - 4 s / den.
veteran Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 super volba, bezva hodinky...srdeční záležitost
giptrick Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 Mám je cca měsíc od uživatele tohoto fóra, který je měl předemnou cca tři měsíce. Spokojenost zatím velká. Kovový tah půjde zítra pryč a dopřeju jim kvalitní kožený, černé barvy, prošitý tlustou červenou nití. S přesností nevím, ale myslím že to bude víc jak tady udávané 4 s. Neřeším to, jednou za pár dní lehce seřídím. Na to mám mechaniky a hlavně si s nima člověk pohraje. Jinak hodinky vydrží svíti sice slabě,ale zato celou noc. Za ty peníze určitě doporučuju
cali Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 (upraveno) Podla mna to najlepsie od V-E. Zbytok produkcie mi prijde designovo mierne "poutovy". Za tie peniaze ujdu nebyt priehladu ktory ja osobne moc nemusim tak uz by som asi jedny vlastnil. Kamos ich ma a nevravi na ne nic zleho. edit: Vlastne nieco zleho predsa, dodany remen mu vraj naprosto nevyhovoval nahradil ho ciernym NATO. Upraveno 28. října 2007 uživatelem cali
Rudina Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 Jsem rovněž velmi spokojen, kupoval jsem je jako nové, kožený řemen jsem vyměnil za originál tah a hodinky to zcela oživilo. Zpočátku jsem měl dvě závady, odešla korunka a později i samonátah, vše opraveno v záruce, od té doby naprosto v pohodě, jen to chce hlídat tu korunku. Za den udělají asi tak 15 vteřin, ale přes noc je nechám na korunce a zase se srovnají.
David83 Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Zdravím, po roku a pol každodenného nosenia K3 maximálna spokojnosť. Presnosť je +3s denne. Používam k nim klasický koženný remeň. Do vody veľmi nechodia, najčastejšie len na opláchnutie Boli to moje prvé mechanické hodinky, ktoré som si zaobstaral, takže k nim mám aj trocha symbolický vzťah.
jarolsa Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Ja ich mam tak rok a pol v PVD uprave na remeni.V pohode na ruke nepriehľadnuteľne.Spokojnosť.
žabák Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Ká trojky jsem měl, byly to moje první automatky. Designově dost povedený, no možná až na malý a nevýrazný ručičky a tu ďouru pro den a noc. Ovšem chyba byla v závitu korunky, jednou jsem to strhnuh, vyreklamoval. Podruhý jsem to strhnu, vyreklamoval. Potřetí jsem to strhnul a šli do kopru. Nejhorší bylo vždy přesvědčit pana Růžičku, že reklamace opravdu nemůže trvat půl roku. Čili hezký, ale bacha na ně.
Juraj11 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 nechci zakládat nové téma uvažuji o V E K-3 SUBMARINE-jen se nemohu rozhodnout jestli velikost 41,nebo 43.u té menší se bojím,že budou malé.Neměl by někdo nějakou srovnávací fotku,nebo fotku na ruce.Díky
kilosunky Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Nuz, velkost zalezi od obvodu zapastia... ale zase mam pocit, ze tie 2mm az taky rozdiel nebudu...
Dr.Watson Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Krásný Štědrý večer, v rámci čekání na Ježíška bych se vás rád zeptal na zkušenosti se zasíláním ruských hodinek, rozhoduji se mezi dvěma možnostmi-Zenitar z E-baye a Smirs.com. Vychází mi mírně levnější varianta Smirs.com - zkušenosti na Zenitare jsou zde, na foru, dobře popsané, tedy jako spolehlivé, zkušenosti se Smirs.com? Jsem staromilec, raději rovnou od spoluslovanů, než přeposlané přez kdovíkolik států. Proto také volím Vostoky. Líbí se mi jednoduchost a také cena/efekt/přesnost. Volbu placení volím Pay Pal, protože trpím i-netovým stihomamem. Díky předem za info.
navi Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Zdravím: Smirs.com zcela bez problémů! Odebral jsem několik zásilek a všechno OK.(rychlost, balení í korektnost) Krásný Štědrý večer, v rámci čekání na Ježíška bych se vás rád zeptal na zkušenosti se zasíláním ruských hodinek, rozhoduji se mezi dvěma možnostmi-Zenitar z E-baye a Smirs.com. Vychází mi mírně levnější varianta Smirs.com - zkušenosti na Zenitare jsou zde, na foru, dobře popsané, tedy jako spolehlivé, zkušenosti se Smirs.com? Jsem staromilec, raději rovnou od spoluslovanů, než přeposlané přez kdovíkolik států. Proto také volím Vostoky. Líbí se mi jednoduchost a také cena/efekt/přesnost. Volbu placení volím Pay Pal, protože trpím i-netovým stihomamem. Díky předem za info.
Dr.Watson Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Zdravím: Smirs.com zcela bez problémů! Odebral jsem několik zásilek a všechno OK.(rychlost, balení í korektnost) Děkuji, přijde mi to jako dobrá varianta. Koukal jsem i na ruská fora, všude je spokojenost, ČR je nakonec kousek vedle od Moskvy...
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Tak K 3 uchvátily i mě, už jsem si jedny objednal, už se na ně těšim...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se