MaxT Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 V mé oblíbené prodejně se nově v prodeji objevily tyto speadmastery. Jak se mi série speadmaster moc nelíbí, tyto mě docela berou.Pokud už tu někde jsou, omlouvám se double, ale nenašel jsem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Ještě jedna fotka a za to spead namísto speed v prvním příspěvku se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Jj.ty jsou moc pěkné..vůbec celá řada má něco do sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Ahoj pánové, škoda, že tohle vlákno se nikam nerozvinulo. Rád bych nějaké Speedmastery koupil, ale do Moonů se mi nechce, mají je všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Nejak jsem si nevsimnul, ze by je mel kde kdo na ruce.. To mozna tady na foru ses v urcite socialni bubline, kde opravdu dost lidi ty Speedy ma.. Kazdopadne je tolik variant, ze asi kazdy si vybere.. Kdyz nechces mainstream, muzes sahnout po limitce. Co se tyce racing Speedu, porad se za pekny peniz daji koupit napr. Tin Tiny v NOS stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Nějak se nenahrálo asi 80% mého přispěvku, takže pokračování zde:Proto bych rád racingy - bílý cifr se mi líbí víc než černý. Jen mi podle obrázku připadají takové ploché, mdlé. Zdůrazňuji, že jsem je na živo nikdy neviděl a fotky z anfasu umí dost zkreslovat. Prosím, nemá někdo hodinky doma a neposkytl by realné obrázky - pohled ze šikma aby bylo vidět indexy a ručky, vypouklý safír, luminiscenci atd. Přce jen kupovat takové hodinyk naslepo jen podle internetu se mi nechce. Pro jistotu - mám namysli tyto hodinky: https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-racing-co-axial-chronograph-40-mm-32630405002001/Díky za jakýkoli komentářTomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Zase se mi nenahrála fotka, tak ještě jeden příspěvek s fotkou. A koukám, že link také není úplný, tak ještě ref. Nr. 326.30.40.50.02.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tome, koukni jeste na nejaky klasicky Speedy v racing stylu.. Myslim si, ze to bude lepsi volba, nez tyhle.. Speedmaster to v nazvu sice ma, ale uz to je uplne, uplne jiny model.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 To Axel: Jak jsem psal, příspěvek se mi nenahrál celý, ta věta rozhodně neměla znít nijak negativně vůči Moonům. Samozřejmě, že se mi Moony líbí a nemá je "každy" :0)ale jsou to tak známé hodinky, že bych radši trochu jiné speedy. Také se mi líbí ty relativně nové modré speedy s moonphase s coaxiálem, ale jsou na mou ruku dost velké a stojí kolem 8500 Eur, což není málo. Takže tak - neberte to jako pohrdáním moonisty. :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Určitě souhlasím s tim, že nové racingy na starší verzi speedů nemají. Pokud na ně úplně nespěcháš, tak sleduj prodejní vlákno, občas se tu dá pořídit hezký kousek za pěkný peníz. Mě se podařilo koupit servisované ve full setu a mám vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Jinak v prodeji byly i moc pěkné pandy, které by tvým preferencím ohledně bílého cifru určitě vyhovovaly víc http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103019-omega-panda-speedmaster/?hl=%2Bspeedmaster+%2Bpanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Pokud jde o posledne jmenovane, tak bych je mohl nekde u piva zapujcit na omrk a omak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Že by se našel kupec? Tehdy sem nad nima hodně špekuloval, pak se vnitřně přesvědčil, že tolik za hodinky nedám, a později toho litoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Ke mne se dostaly az pozdeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Dneska jsem byl v omega butiku na Staromáku a musím vám dát za pravdu, že ty nové racingy nejsou zase nic extra. Zkusil jsem si pro jistotu i oboje Moony. Fakt mají něco do sebe, ale jak jsem psal výš, zatím se mi do nich nechce.Ty pandy, na které odkazoval Jenkiz jsou parádní. Do těch bych šel. A nabídka AndyArona na prohlédnutí je také zajímavá. Díky. Teď mám sice dost fičák, ale někdy na jaře nějaké pivo pod kaštanem s prohlídkou by určitě nebylo od věci.Jinak jedu za chvíli do Států, že by se daly tyhle pandy pořídit někde tam? Ale to je asi dost starý model, který není běžně k dostání, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Presne tak. Je to starsi model, ktery uz se neprodava. Musel bys mit stesti nekde na second hand marketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) Těchto pand není moc ani na chronu (jen asi dvoje někde u soukromých prodejců někde v USA), nicméně v británii jsou jedny celkem pěkné reverse pandy ve full setu a neřešíš clo a DPH. https://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-date--id7386445.htm Upraveno 13. února 2018 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se