ejkej Odesláno 26. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 vďaka páni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 (upraveno) teda sú v pohode, nemusím sa ničoho báť? A napríklad v porovnaní s tými Wengermi? či si to myslel tak, že v tejto cenovej hladine je vlastne všetko rovnaké? Hele a co tady ty?? Za 3800 super http://hodinky.insho...1-7-04-007.html Jo a máš to i se safírem Upraveno 26. února 2013 uživatelem dissidentagressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 vďaka páni No problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejkej Odesláno 26. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 sú pekné, ale osobne mi trocha prekáža luneta radšej by som asi bez nej, aj keď mám na výber ešte dva mesiace, možno dovtedy sa môj názor zmení rovnako sa skôr obzerám po ciferníkoch s číslami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 sú pekné, ale osobne mi trocha prekáža luneta radšej by som asi bez nej, aj keď mám na výber ešte dva mesiace, možno dovtedy sa môj názor zmení rovnako sa skôr obzerám po ciferníkoch s číslami. Jasně Však jukni na tu stránku, tam určitě něco vybereš. A pak se pochlub až koupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Pro t2: to je tak věrná kopie Traser hodinek, že bych je od sebe skoro nepoznal Technicky si nejsem jistej, ale cenově je Traser o dost výše a ty tritiový trubičky dělá jen jedna fyrma takže to podstatné je stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Technicky si nejsem jistej, ale cenově je Traser o dost výše a ty tritiový trubičky dělá jen jedna fyrma takže to podstatné je stejné. Ano, trubičky dělá firma Mb-microtec pro více účelů a výrobců. Já se jen bojím, jestli bude i stejně kvalitní zpracování hodinek. Mi spíš vadí, že jsou identické skoro 1 ku 1. Mrkni na http://www.campco.com/Products.aspx?ProductsPage=2&BrandID=SWW a uvidíš tam spoustu kopií Traseru. Ale nedozvíš se jaký mají strojek, vodotěsnost, atd. Když jsem prohledal pár zahraničních diskuzí (watchuseek a další), tak lidi nepějí moc velkou chválu na značku Smith & Wesson. Zkrátka, ještě bych chvíli zvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Co by si povedal na toto? http://www.tiki.sk/sk/produkt/Pollman-56602 Myslim si, ze splnaju vsetko, co chces. maju tricium, co je super vec. Recenziu odo mna najdes aj na fore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Recenzia: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52499-pollmann-innovation-austria/page__p__809426__hl__pollmann__fromsearch__1#entry809426 Pre mne podstatne je to, ze sek..dovka presne licuje s indexami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejkej Odesláno 27. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 vďaka za tip, ale sú asi už trocha mimo môj rozpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 trochu nasetris a bude to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Když jsem prohledal pár zahraničních diskuzí (watchuseek a další), tak lidi nepějí moc velkou chválu na značku Smith & Wesson. Zkrátka, ještě bych chvíli zvažoval. Nedělám si žádný iluze, bude to nějaká čína asi. Jde tu o to, že traser nebude o nic lepší a jeho cena je jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Nedělám si žádný iluze, bude to nějaká čína asi. Jde tu o to, že traser nebude o nic lepší a jeho cena je jinde. Tak v tomhle si asi nebudeme rozumět. Podle mě jsou Trasery na vysoké úrovni, co se týče zpracování, materiálu a celkového provedení hodinek. Rukama mi jich už pár prošlo a reference mám od zákazníků jen ty nejlepší. Rozhodně bych je neporovnával s "nějakou čínou".Ale nebudu zbytečně agitovat. Zkrátka moje zkušenost je jiná a radši bych si v tomhle případě připlatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Já už nějaký čas pokukuju po nějakých tritiovkách, ale Traser mě nějak nedokáže přitáhnout. Tak jsem šel po ceně a našel ty S&W . Ty taky nejsou podle mýho gusta na stopro, ale ta cena je nižší. Proč to nemají nějaká Seika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Proč to nemají nějaká Seika?no protože seika svítěj parádně i bez tritia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 a co tyhle...chrono od kafefirmy Tchibo...za ani ne 1500,--Kč a máš je s tahem i na kůži a nevypadají vůbec zle. Přesnost ala quartzky cca 1-2 sec/den. Jen jesli je ještě mají...... W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 a co tyhle...chrono od kafefirmy Tchibo...za ani ne 1500,--Kč a máš je s tahem i na kůži a nevypadají vůbec zle. Přesnost ala quartzky cca 1-2 sec/den. Jen jesli je ještě mají...... W co nám to sem taháš za s...ky? Tohle snad nepatří ani do čínský sekce, takovejhle noname hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Jen dodám postřeh ohledně těch Wengerů...píšeš, že ti je 16, jak silný máš zápěstí? Ty Terragraphy maj 43mm a pokud nemáš pořádnou tlapu, tak by ti mohly bejt velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejkej Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 No, to je veru dobrý point To by mi nesedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Koukni na tyhle, ty maj jen 40.http://www.hodinkywenger.cz/wenger-day-date-xl-70164/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se