People Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Citizen AW0010-01AE Citizen AW0015-08EEAusstattung / DetailsEco-Drive Antrieb240 Tage GangreserveSchwarzes Edelstahlgehäuse / Black IPVerschraubter GehäusebodenLederarmbandKristallglasBatterie EntladeanzeigeTag/Datum AnzeigeWR 10 BarHöhe: 11 mmGewicht: 67 gDurchmesser: 42 mm cena cca 140eur.zdroj: http://www.citizenwatch.de
People Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 co si nepochopil? Tazka noc, co?
cody Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Moc pekny. Citizen ma opravdu dobre designery. Plus maji u me i za netradicni reseni nozek. Ne ze by me to oslovilo, ale je prijemne na Japonske produkci, ze se moc neopakuje a dokaze prekvapit v te zakladni tride.
instant Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 mali ten datum a korunku nechat na trojke, takto su jak po porazke.. studak je svina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Mně se nelíbí poloha a styl day-date,korunka,ručičky a uchycení řemene. Upraveno 24. února 2013 uživatelem Daemonultimate
People Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Cody to spravne vystihol. Ostatni nemaju triezvy pohlad na vec, ale keby to malo logo Sinn, bellross alebo omega a stalo 15x viac tak by ste ru kakali kocky, ze ake su super. )
People Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Cody to spravne vystihol. Ostatni nemaju triezvy pohlad na vec, ale keby to malo logo Sinn, bellross alebo omega a stalo 15x viac tak by ste ru kakali kocky, ze ake su super. )
Daemonultimate Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Cody to spravne vystihol. Ostatni nemaju triezvy pohlad na vec, ale keby to malo logo Sinn, bellross alebo omega a stalo 15x viac tak by ste ru kakali kocky, ze ake su super. ) U mě jsi na omylu,vlastním a i v minulosti jsem vlastnil jak Casia,tak Citizeny.Prostě když se mi něco nelíbí tak to napíšu.Je to prostě můj názor,zrovna tak jako když se mi něco líbí.A jistě,částečně máš pravdu v tom,že některá jména jsou více či méně spjaty s kvalitou.Ale tím by si vyřadil Citizen a to by byla chyba.Dělají dobré hodinky. Jako důkaz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50841-zkusenost-se-skyhawk-po-roce/ Upraveno 24. února 2013 uživatelem Daemonultimate
siwi Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 ...Ale tím by si vyřadil Citizen a to by byla chyba.Dělají dobré hodinky. Jako důkaz http://forum.chronom...kyhawk-po-roce/ Citizen je krásný příklad toho, jak lze za rozumnou cenu dostat skvělé a technicky velice vyspělé hodinky za rozumnou cenu. Jejich technologie EcoDrive je naprosto bezproblémová a 100% funkční. A když se k tomu přidá ještě rádiové seřizování, pak jsou tu hodinky, které jdou "věčně" a navíc přesně. Je to značka, u které jsem po řadě různých experimentů nakonec zakotvil.
Daemonultimate Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Citizen je krásný příklad toho, jak lze za rozumnou cenu dostat skvělé a technicky velice vyspělé hodinky za rozumnou cenu. Jejich technologie EcoDrive je naprosto bezproblémová a 100% funkční. A když se k tomu přidá ještě rádiové seřizování, pak jsou tu hodinky, které jdou "věčně" a navíc přesně. Je to značka, u které jsem po řadě různých experimentů nakonec zakotvil. Nemohu než souhlasit,jen podotknu,že zakladatel vlákna musí být připraven na to,že to co se líbí jemu se nemusí líbit všem a je potřeba to akceptovat a ne hned nějaký kocky.Proto mají výrobci hodinek tak široký záběr.
siwi Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Zakladatel vlákna by si měl v první řadě uvědomit, že fláknout sem jen tak dvě fotky hodinek a z internetu stažený popis bez nějakého komentáře, je naprosto o ničem. Tohle je fórum, to znamená, že se tu schází lidi, kteří si chtějí o hodinkách hlavně povídat. A pokud to pan zakladatel neumí a umí jen prskat, pak by snad bylo lepší, kdyby šel spíš třeba někam do hospody. Tam je takový způsob komunikace normální.
People Odesláno 25. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Mili siwi uvodom mojho listu ta chcem srdecne pozdravit a podakovat ti za tvoje predchadzaju zmysluplne prispevky, najma prve dve. Prepac mi, ze som si dovolil zalozit vlakno, ktore obsahuje presny nazov a popis,cenu, zdroj a dokonca aj fotografie, pre mna zaujimavych hodiniek od jednej z najpopularnejsich hodink firiem tu na foru. btw Videl si niekedy vlakna, ktore zalozila napr. osoba s nickom "snow"? Vyhrady? Aky si uzitocny ty?
siwi Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Zdravím Tě, People. Pokud jde o mé výhrady k Tvému vláknu, tak ty jsem Ti sdělil, nemám k nim co dodat a stále na nich trvám. Mé první dva příspěvky svým smyslem přesně odpovídají povaze tohoto vlákna. Argument, že jiní to takhle dělají taky, příliš neobstojí. Jde tu přece o nějakou komunikaci. Vždyť ostatní členy fóra přeci může zajímat, proč si někdo vybral zrovna daný typ hodinek, co se mu na něm líbí nebo co ho naopak od koupě odrazuje. A pokud jde o mou užitečnost, pak Ti mohu doporučit podívat se na můj profil tady. Mimo svět hodinek jsou to pak stránky www.auto-veteran.cz a ještě další, ale to by Tě asi nezajímalo.
instant Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Cody to spravne vystihol. Ostatni nemaju triezvy pohlad na vec, ale keby to malo logo Sinn, bellross alebo omega a stalo 15x viac tak by ste ru kakali kocky, ze ake su super. ) nie nekakali, boli by to rovnako hnusne hodinky, akurat 15x drahsie
instant Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 btw Videl si niekedy vlakna, ktore zalozila napr. osoba s nickom "snow"? Vyhrady? Aky si uzitocny ty? Quod licet Iovi,... vies ako to pokracuje?
Daemonultimate Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 Quod licet Iovi,... vies ako to pokracuje? ...non licet bovi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se