Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  MarvinX napsal:
Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek.

sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-)))

Odesláno

V nějakém starším vláknu tady někdo upozorňoval na velmi zvláštní hodinky - vypadaly jako stará registrační pokladna a byly strašlivě drahé - a ty měly rezervu chodu 31 dnů. Natahovaly se kličkou.

Odesláno
  grga_pitic napsal:
  MarvinX napsal:
Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek.

sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-)))

grga_pitic: To není předělávání, ale celková harmonizace prostředků vyjadřujících mé já na zdejším fóru. Změnou avataru jsem vizuálně doplnil osobní podlinkový text, který teď dává mnohem větší smysl a více vystihuje změnu mé osobnosti vlivem trvalé účasti na chronomagu :D

Odesláno

To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! :D

To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/

Odesláno
  Jumbo napsal:
To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! :D

To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/

toto o bouillonu říká slovník cizích slov :)

Slovo:bujon, bujón, bouillon

Výslovnost:bujon

Význam:? 1. silný masový vývar

? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií

Odesláno
  roon napsal:
  Jumbo napsal:

toto o bouillonu říká slovník cizích slov :)

Slovo:bujon, bujón, bouillon

Výslovnost:bujon

Význam:? 1. silný masový vývar

? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií

hmm... když už jsme u toho jídla tak, mám skvělý recept na moji oblíbenou indickou polévku:

1) nakrájíte na kostičky 225g brambor a společně s nakrájenou velkou cibulí a česnekem je lehce pár minutek osmahnete na oleji.

2) přidáte lžičku garam masaly, lžičku mletého korianddu, lžičku mletého kmínu a chilli dle chuti

3) přidáte 9 dl zeleninového vývaru a na mírném plameni vaříte 20 minut

4) přidáte 100g mraženého hrášku a malý jogurt a chvíli povaříte

5) dosolíte a opepříte dle chuti

jednoduše skvělé.

Když o tom tak uvažuji, tak je čas na druhou vydatnou večeři. Lednice volá:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...