siki Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zajimalo by me,ktera hodinarska firma vyrabi hodinky s nejvetsi vydrzi na jedno natahnuti?
farářskej Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 co já vím, tak třeba Pellaton od IWC má rezervu osm dní - stejně jaako Jaeger-LeCoultre u několika modelů (možná u většiny).
MarvinX Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek.
grga_pitic Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 MarvinX napsal: Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek. sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-)))
dubraro Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 V nějakém starším vláknu tady někdo upozorňoval na velmi zvláštní hodinky - vypadaly jako stará registrační pokladna a byly strašlivě drahé - a ty měly rezervu chodu 31 dnů. Natahovaly se kličkou.
MarvinX Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 grga_pitic napsal: MarvinX napsal: Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek. sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-))) grga_pitic: To není předělávání, ale celková harmonizace prostředků vyjadřujících mé já na zdejším fóru. Změnou avataru jsem vizuálně doplnil osobní podlinkový text, který teď dává mnohem větší smysl a více vystihuje změnu mé osobnosti vlivem trvalé účasti na chronomagu
VS Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Roční hodiny pod skleněným poklopem nepočítáte?
Jumbo Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Patek dělá náramkové s i bez tourbillonu s rezervou 10 dní.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Jumbo, ale pátek je až zítra.
mechano Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Jumbo napsal: Patek dělá náramkové s i bez tourbillonu s rezervou 10 dní. Sis to špatně přečet v Gůůglu . Správně je : "v pátek bez bouillonu....."
Jumbo Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/
farářskej Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Vacheron Constantin má rezervu 250 hodin na modelu Saint-Gervais... udělali je ale jen v limitce 55 kusů.
roon Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Jumbo napsal: To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/ toto o bouillonu říká slovník cizích slov Slovo:bujon, bujón, bouillon Výslovnost:bujon Význam:? 1. silný masový vývar ? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií
safi Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 roon napsal: Jumbo napsal: To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/ toto o bouillonu říká slovník cizích slov Slovo:bujon, bujón, bouillon Výslovnost:bujon Význam:? 1. silný masový vývar ? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií hmm... když už jsme u toho jídla tak, mám skvělý recept na moji oblíbenou indickou polévku: 1) nakrájíte na kostičky 225g brambor a společně s nakrájenou velkou cibulí a česnekem je lehce pár minutek osmahnete na oleji. 2) přidáte lžičku garam masaly, lžičku mletého korianddu, lžičku mletého kmínu a chilli dle chuti 3) přidáte 9 dl zeleninového vývaru a na mírném plameni vaříte 20 minut 4) přidáte 100g mraženého hrášku a malý jogurt a chvíli povaříte 5) dosolíte a opepříte dle chuti jednoduše skvělé. Když o tom tak uvažuji, tak je čas na druhou vydatnou večeři. Lednice volá
noname Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Odesláno 17. března 2007 A. Lange má snad nějaký nový model s reservou 1 měsíc. Vypadají společensky, ale mají průměr ca. 45 mm.
terpentyn Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Odesláno 22. března 2007 Já nevím, ale když do kvarcek dáš místo normální baterie vysokokapacitní monočlánek velikosti "buřt" tak by to mělo jít tak deset let ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se