Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to tak, černý Nato řemen je moc fajn. Měl jsem je ještě na černém se 2 bílýma pruhama a nebylo to ono.

Tak mě napadá, jaký je safír od Harolda? Viděl jsem tu fotky SARBů s pouzdrem SKX a co tam měli safír, tak byla velká mezera mezi sklem a lunetou, to se mi nelíbí, tak mě zajímá, jak to je.

Odesláno

Ondoni: díky za pochvalu.

Ggrand: Já jsem je strkal na bond strap 20mm, čili užší, chca býti jako Sean Connery, ale vypadá to fakt divně. Černý je dobrý. Jinak o safíru od harolda nic nevím, tady je mezeta cca 1mm a mě osobně to nijak neruší.

Odesláno

grand: měl jsem safír od Harolda a je pravda, že ta "fuga" oproti sériovému hardlexu je větší...nicméně, na živo to taková hrůza nebyla a zvykl jsem si na to rychle...a už kvůli tomu antireflexu jsem litovat nemohl, ten byl vážně luxusní...

post-20351-079383600%201346919504.jpg

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Super recenze a super fotky. Taky jsem krátce majitelem těchto skvělých hodinek a baví mě moc.

Ohledně stěžejek z hranou, kde nejlépe v ČR koupit?

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 9. 2. 2014 v 20:36, Ondrej71 napsal:

Super recenze a super fotky. Taky jsem krátce majitelem těchto skvělých hodinek a baví mě moc.

Ohledně stěžejek z hranou, kde nejlépe v ČR koupit?

Dík. Jinak problém s vyndáním stěžejek je blbost. Nejde-li to vystěžejkovačem, jde to šroubovákem nebo nožem. Více netřeba řešit. Stěžejky kupuju v strapshopu.

Odesláno

Pekne jsi tu recenzi sestavil. Dobre se cte, obsahuje informace i tvoje osobni postrehy a doprovazeji ji povedene fotky. Podle me je jedna z nejlepsich, ktere jsem tady cetl.

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Vracím se k této recenzi, ač jsem recenzované hodinky dávno prodal...a mezitím pořídil znovu....a zase prodal.....a zase pořídil znovu. Ač jsem se považoval za nepřítele modifikací a podobných zásahů, vlastním nyní vymazlené SKX, které mají klenutý safír s vnitřním modrým antireflexem. Tím se opticky zvětšila hloubka hodinek při ostřejším úhlu, avšak o 100% se zlepšila čitelnost ciferníku, safírové sklíčko je dělá "luxusnějšími", modré drobné odlesky taky potěší, zmenšila se i mezera mezi sklíčkem a lunetou. Zároveň jsem jim pořídil oyster a jubilee tah s plnými koncovkami. Oproti standartním tahům s plechovými koncovkami se tak maličko mění i celková vizáž hodinek, s oysterem díky "vykousnutí" koncovek více vynikne boční leštěná linka, na jubilee zase celé pouzdro vypadá spíše oválněji. Jubilee mi momentálně dělá největší radost, hodinky znatelně ztěžkly (v očích chronomagora zpoctivěly) a nosí se velice příjemně. Časem přidám něco lepších fotek. SKX nejsou ani nejhezčí, ani nejdražší co jsem vlastnil, ale rozhodně jsou jedny z nejpohodlnějších a nejuniverzálnějších.

post-14984-0-91861800-1399627095_thumb.jpg

post-14984-0-70479000-1399627100_thumb.jpg

post-14984-0-59246700-1399627107_thumb.jpg

post-14984-0-39522100-1399627112_thumb.jpg

Odesláno

Další slabé místo origo tahů, oyster i jubilee, je plechová spona, i když v případě jubilee se jedná - slovy ggranda - o sponu oldschoolovou, která má svoje kouzlo. Tyto tahy s plnými koncovkami mají i pořádné spony, žádný plech. Jak říkám, až bude chvilka k focení, dodám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...