Jan_Jan_2006 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Ale celkem pěkný bastl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Díky za info. Při koupi jsem neměl všechny varianty bohužel v hlavě . Paradoxně se dělaly se skoro stejným cifrem (ale plastickým) v stříbrné variantě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawilek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Dobrý den, jsem zde na fóru úplný nováček. Chtěl bych se pozeptat zdejších zkušenějších uživatelů. Nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Nemá někdo ponětí, jak se dnes pohybují ceny hodinek prim z konce 50.let s dovozovými zlacenými pouzdry:)? Za léta se to dosti změnilo, tak by mě to jenom zajímalo, nenalezl jsem žádný prodej v poslední době. Například kalibr 50 030 3 nebo po novu 011 030 3 . Jsou to hodinky se zlaceným pouzdrem a lumi ručkami. Přikládám foto hodinek stejného typu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Mám tak nějak pocit, že lumi se u padesátek dávala pouze do zlatých pouzder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Bane Honzo, tohle je originál, ještě bylo víc dalších modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Je to tak. Padesátkových modelů s lumi na ručkách bylo vícero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 5 hodinami, kawilek napsal: Dobrý den, jsem zde na fóru úplný nováček. Chtěl bych se pozeptat zdejších zkušenějších uživatelů. Nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Nemá někdo ponětí, jak se dnes pohybují ceny hodinek prim z konce 50.let s dovozovými zlacenými pouzdry:)? Za léta se to dosti změnilo, tak by mě to jenom zajímalo, nenalezl jsem žádný prodej v poslední době. Například kalibr 50 030 3 nebo po novu 011 030 3 . Jsou to hodinky se zlaceným pouzdrem a lumi ručkami. Přikládám foto hodinek stejného typu. Bude ti zde doporučeno, že o ceně nejlépe rozhodne "neviditelná ruka trhu". Tedy, že je máš dát na Aukro a uvidíš. Kus pravdy na tom je. Tento model jsi popsal docela podrobně a přesně. Je to méně často se vyskytující model hodinek Prim z počátku produkce. Zlacené pouzdro těchto hodinek dnes často bývá v bídném stavu. Záleží na stavu, ale dnes se bavíme o ceně těchto hodinek v řádu více tisíc Kč. Kolik je "více tisíc", to musí ohodnotit až případný zájemce. Asi jsem ti moc nepomohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 No vida hodinky jsou pořád na světě. Vím přesně jakou cenu měly tyto konkrétní hodinky 8.2.2019, protože jsem je vydražil na aukru za 7700,-Kč. Ovšem dražitel mi je odmítnul vydat. aukro 8.2.2019 .pdf Na antik - Hovorka se potom objevily 23.11.2019 za 22800,- Kč 23.3. 2019 AntikPrim.pdf následně opět ty samé na antik - Hovorka 1.11. ale už jen 16890,-Kč 1.11.2019 AntikPrim.pdf no a teď jsou konečně tady i se stejnou fotkou , pořád mě pronásledují a pořád na ně čekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawilek Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Aby nedošlo k nedorozumění toto konkrétně nejsou moje hodinky to je jediný obrázek, který jsem na internetu našel . Sám fotím dost špatně, ale pošlu sem tedy foto přímo mých. Ani by mě nenapadlo, že se může stát takováto shoda náhod:) Takže se na mne nezlobte, a jinak nejde o prodejní nabídku, jen jsem chtěl vědět jakou mají zhruba cenu:) Prodávat určitě nechci. Jinak podobný příběh se mi Aukru také stal, dokonce několikrát-alespoň v tom nejste sám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawilek Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Tak tady je foto mých- mají nepůvodní korunku, dal mě jí tam hodinář Vacek, (znalí z vysočiny budou vědět) ze svých zásob- vím, že tam asi tato nepatří ale sežeňte původní:) Hodinky mám už asi 5 nebo 6 let teď přesně nevím:). Předem se omlouvám za kvalitu fotky, ale na fotky jsem fakt nýmand. Jo a mimochodem v mé první otázce dokonce, že "přikládám foto hodinek stejného typu". Ne že přikládám foto svých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se