palmone1 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Ahojte - trochu som sa pozabudol pochvalit aj tu - dnes mi dosli mnou dlho obzerane vintazky - no nevedel som, ze sa mi do ruk dostane tento skvost v NOS stave, absolutne bez kazov skrabacov a suchancov, proste niekto si ich len tak na 60 rokov odlozil - davno som tuzil po zlatych vintazkach a teraz sa z toho neviem spamatat . Uz sa neviem dockat, kedy ich poriadne prevetram na nejakom vaznom stretku. Dufam, ze sa pacia a keby niekto nieco o nich zaujimave vedel, tak sup s tym sem....
Daemonultimate Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Zenithy jsou parádní,jejich současná produkce nemá chybu,ten tvůj kousek je opravdu v super stavu a navíc z + - doby,kdy jsem se narodil.Kde jsi kupoval a máš ověřenou autenticitu?Nebo je to dokonce z rodiny?
palmone1 Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Zenithy jsou parádní,jejich současná produkce nemá chybu,ten tvůj kousek je opravdu v super stavu a navíc z + - doby,kdy jsem se narodil.Kde jsi kupoval a máš ověřenou autenticitu?Nebo je to dokonce z rodiny? Dik. Mam ich od jedneho pana z jeho sukromnej zbierky, ktoru rozpredaval, chce si ponecht len letecke specialitky... A teraz su moje.
Wanderer Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Paráda, moc pěkné. To je snad škoda nosit, ne?
palmone1 Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Paráda, moc pěkné. To je snad škoda nosit, ne? Tiez zvazujem ze budu len za sklom... Ale urcite bude na ich prezentaciu prilezitost
Javert Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Jsou nádherné!!! Opravdu. Já bych to nevydržel, mít je jen za sklem! To by mi jich bylo i líto.
Palo S. Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 velke fesandy pokial nemas detailne info, tak vlastnis toto: ZENITH movement cal. 2531 from somwhere around 1964, 19 jewels manual subsecond movement. Based on cal. 2511, but equipped with a micrometric regulation system and a higher beat rate (21 600 vs 18 000). The power reserve holds a good 50 hours.
riddick99 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Moc hezké hodinky. Musím oprášit svoje defy.
Dr.Gaga Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Krása! Už tu na ně zírám dost dlouho a minulý týden jsem si pořídil jejich bratříčka. Až je doskládám a ještě dočistím pouzdro, tak Ti s nimi asi zaneřádím topic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se