xbraj19 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Zdravím všechny,jako první příspěvek do chlubícího vlákna jsem zvolil dámské hodinky EDOX Les Vauberts chronograph, které jsem koupil své drahé polovičce jako poděkování za to, že mi povolila koupit mé první "opravdové hodinky" Maurice Lacroix Pontos Reserve de Marche (jakmile se dostanu k nafoceni za denního světla, tak se určitě pochlubím). Tim ovšem ještě netušila co vlastně spustila... . Ale zpátky k hodinkám. Hodinky mají Quartz strojek (pravděpodobně ETA), což je vzhledem k nepravidelnému nošení asi nejlepší varianta. Průměr pouzdra je 36mm bez korunky a je osazeno safírovým sklem. Dýnko má pěkně zdobené, a ciferník perleťový. Původně byly hodinky na pěkném bílém koženém řemenu s bílým prošíváním, který se začal loupat a byl nahrazen v záruce bílým řemenem Hirsch a la ještěrka, který toho také přiliš nevydržel. Takže asi v brzké době (až toho bude víc) navštívím mistra Šímu, aby na ně něco pěkného vytvořil. Přikládám několi fotek, které se mi podařilo vyfotit, snad se množstvím chlubících příspěvků bude zvyšovat i kvalita dokumentace ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 pěkně si vybral,tyhle jsem taky chtěl manželce kupovat:-)
AdaMoss Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Pěkné - bílá jim sekne.Jen jedna otázka - tvá lepší polovička ví jak a k čemu používat chronograf? :-)
Návštěvník vitasonny Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Pěkny, jen bych taky nedával chronograf na všechno:-) Pár kamínků opravdovejch by jistě ženský ocenily více.Když už mají ten hezkej ciferník:-)
tommasini Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 (upraveno) Já jsem ženě kupoval Tissoty s podobným perleťovým ciferníkem i chronografem a vybrala si je proto, že se jí cifr se subdialy prostě líbí. Funkci jsem jí vysvětlil a jestli stopky použije nebo ne je vedlejší. Upřímě řečeno, kdo skutečně potřebuje na hodinkách chronograf. To by ho nemohl mít nikdo.Honza: Konkrétně tyto hodinky jsou pěkné, takže hlavně aby se líbily Tvé manželce. Upraveno 19. dubna 2013 uživatelem tommasini
Jsilver Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Zajimavy model, tak doufej ze to doma oceni :-)
xbraj19 Odesláno 23. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 (upraveno) Abych řekl pravdu tak funkce v tomto případě byl vedlejší efekt, hlavně aby se líbily, což se povedlo. Nakonec mi to stejně nedalo a nenápadně jsem se optal, jestli vůbec ví k čemu chronograf slouží a k mému překvapení to manželka věděla. Upraveno 23. dubna 2013 uživatelem Honza Brázdil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se