Sandio Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Ahoj, Tak je tomu skoro rok co mi polárky dělají radost. Nechal jsem si poradit od zkušeného ?chronomagora? a chodím sem jen sporadicky, prý to pomáhá =) Pár fotek z průběhu roku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Úplatky pro manželku =) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na šestce se mi povedl "podpis" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SZZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sandio
Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Paráda,ale chybu to má,jsi tu fakt málo :-)
sashator Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Pěkná roční rekapitulace...a jako správný cestovatelky už i něco viděly
Vajt Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Parádní fotky! Viděl jsem je na živo a na tvých fotkách mě vzali ještě víc . Užívej je ve zdraví!
African Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Sporadicky sem chodí jen velmi slabé nátury To myslím samozřejmě jen v tom dobrém, hodinky jsou famózní a jsem rád, že ti slouží a že jsi spokojený
addalbert Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Příběh i hodinky jsou super. Jeste víc obdivuji, ze jsi si je ponechal a neporidil jiné- tj. neonemocněl chronobundem.Takže gratuluji k suprovemu vyberu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se