Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

Můj příběh začíná v listopadu loňského roku, kdy jsem pocítil nutkání pořídit si mechanické hodinky.  Při výběru zásnubního prstenu pro slečnu mne napadlo, proč si také nevybrat ?prsten?? Při rychlém průzkumu ?volně? dostupných značek v obchodních centrech padla volba na jednoduché automaty od Tissotu. Zlom nastal ve chvíli zadání ?kvalita značky Tissot? do vyhledávače, první/druhý odkaz mne zavedl na Chronomag.

Následující vývoj byl velmi podobný tomu, co jsem zde několikrát četl. Přesun od značky ke značce, mnohonásobně překročený limit, četné návštěvy hodinářství, červené oči od nočního pročítání fóra, srážka se srnou při cestě do Drážďan a výsledek v nedohlednu (mnoho možností nebo neschopnost najít ?to? pravé?).

Z ?temnoty? jsem byl vyveden příjemným posezením s Rybízem a jeho polárkami. Dva měsíce mi trvalo pochopit, že jsou přesně to, co hledám.

V noci před předáním nasněžilo i tam, kde již měsíc sníh nebyl, a při cestě na místo setkání poletovalo pár vloček ve větru. Perfektní atmosféra doplněna větou číšníka v kavárně, ve chvíli, kdy si všiml zelené krabice s korunkou: ?Ukažte mi, jak vypadají pořádné hodinky....pěkné?

.

Ano, Explorery jsou pro mne správná volba.

Chtěl bych všem poděkovat za věty typu:

?Kdybych tolik netočil mikrobrandy, tak jsem je mohl dávno mít.?

?Jednou si tím Rolexem musí projít každý.?

?Potkal jsem pána s magickým kufříkem?.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Fujifilm X10 za špatnou kvalitu fotek opravdu nemůže.

Děkuji za Váš čas =)

Sandio

Odesláno (upraveno)

toz vitaj ;) myslim, ze se ted trochu uklidnis, maximalne vyzkousis jeste par modelu rolexu... :-)

jen tak na okraj -- jeden z lidi v me skupine si jako zasnubak poridil zenith el primero open heart :)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Skvělá volba. Ty poletující vločky mě dostaly....jsi jeden z nás, propadls :)

Á propos musím poděkovat, žes je koupil, byl jsem velmi malinký kousek od jejich koupě. Má cesta pokračuje a to mě baví..... ;-)

Odesláno

Ještě že jsem si jedny bělásky nedávno pořídil, tyhle Explorery jsou opravdu skvělé, nevadí mi i GMT ručka a to tuto komplikaci příliš nemusím....gratuluji a jak psal rybiz- nechoď sem ať máš klid. Já si to říkám pořád, ale zatím to moc nefunguje  :rolleyes:

Odesláno

Gratuluju k rolexu, usel jsi velky kus cesty, nastesti jsi to vzal po dalnici a usetril si zastavky ve vesnickych motorestech pochybne kvality. Co te muze tesit, ze az je budes za mesic ci rok prodavat, pokud nebudes moc spechat, neprodelas ani korunu..

Odesláno

Velká gratulace k super expedičním Rolexkám :notworthy:  Už jsem tady párkrát klečel na kolenou a prosil kolegy, aby mě je směnily za mou dosavadní sbírku a zatím bez úspěchu, sakra, ale jednou je stejně budu mít :-) Tak ať hezky šlapou a vem je občas na nějákej pořádnej výlet, tyhle polárky si to zaslouží"

Odesláno

Taky gratuluju, skvělá volba. Rolex prodávej jen když budeš mít hlad, je to mnohem lepší, než dát peníze do banky!

Odesláno

Děkuji všem za příspěvky.

Každý pohled na hodinky mi vytvoří úsměv na tváři.

Přítelkyně je ráda, že jsem si ?konečně" vybral =)

Jinak materiál snubních prstenů máme v plánu podobný jako je u hodinek a tím pádem bude krásně ladit (kombinace matu/lesku).

Odesláno

Přidávám se s gratulací. Něco podobného jsem zažil před pár týdny, taky s Rybízem. Na tyhle polárky jsem do prodejní sekce nejednou koukal. Jsou super, mají šmrnc a perfektně ti sedí na ruce. Užívej si jich ve zdraví.

Odesláno

Pár dnešních ČB fotek:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak to je masakr...

Pán hledá hodinky, vygooglí Chronomag, přeskočí X let pátání a hledání, a rovnou jde po Explorer II :)

A tady vidíte v praxi, co tohle fórum s normálníma lidma v praxi dělá :lol2:

Velká gratulace! Perfektní volba - vypadají opravdu skvěle :wub:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...