Sandio Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Ahoj všem, Můj příběh začíná v listopadu loňského roku, kdy jsem pocítil nutkání pořídit si mechanické hodinky. Při výběru zásnubního prstenu pro slečnu mne napadlo, proč si také nevybrat ?prsten?? Při rychlém průzkumu ?volně? dostupných značek v obchodních centrech padla volba na jednoduché automaty od Tissotu. Zlom nastal ve chvíli zadání ?kvalita značky Tissot? do vyhledávače, první/druhý odkaz mne zavedl na Chronomag. Následující vývoj byl velmi podobný tomu, co jsem zde několikrát četl. Přesun od značky ke značce, mnohonásobně překročený limit, četné návštěvy hodinářství, červené oči od nočního pročítání fóra, srážka se srnou při cestě do Drážďan a výsledek v nedohlednu (mnoho možností nebo neschopnost najít ?to? pravé?). Z ?temnoty? jsem byl vyveden příjemným posezením s Rybízem a jeho polárkami. Dva měsíce mi trvalo pochopit, že jsou přesně to, co hledám. V noci před předáním nasněžilo i tam, kde již měsíc sníh nebyl, a při cestě na místo setkání poletovalo pár vloček ve větru. Perfektní atmosféra doplněna větou číšníka v kavárně, ve chvíli, kdy si všiml zelené krabice s korunkou: ?Ukažte mi, jak vypadají pořádné hodinky....pěkné?.Ano, Explorery jsou pro mne správná volba. Chtěl bych všem poděkovat za věty typu: ?Kdybych tolik netočil mikrobrandy, tak jsem je mohl dávno mít.? ?Jednou si tím Rolexem musí projít každý.? ?Potkal jsem pána s magickým kufříkem?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fujifilm X10 za špatnou kvalitu fotek opravdu nemůže. Děkuji za Váš čas =) Sandio
IzTaPa Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 (upraveno) toz vitaj myslim, ze se ted trochu uklidnis, maximalne vyzkousis jeste par modelu rolexu... :-) jen tak na okraj -- jeden z lidi v me skupine si jako zasnubak poridil zenith el primero open heart Upraveno 14. března 2013 uživatelem IzTaPa
Chosef76 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Skvělá volba. Ty poletující vločky mě dostaly....jsi jeden z nás, propadls Á propos musím poděkovat, žes je koupil, byl jsem velmi malinký kousek od jejich koupě. Má cesta pokračuje a to mě baví..... ;-)
jankoxxx Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 clovece, ako tak citam tak k nam celkom urcite patris gratlujem
filo-boxer Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Gratuluju ke skvělým hodinkám. Pěkná historka a i ty fotky jsou super!
sashator Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Ještě že jsem si jedny bělásky nedávno pořídil, tyhle Explorery jsou opravdu skvělé, nevadí mi i GMT ručka a to tuto komplikaci příliš nemusím....gratuluji a jak psal rybiz- nechoď sem ať máš klid. Já si to říkám pořád, ale zatím to moc nefunguje
gerhard Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Skvelá voľba, navyše ti výborne sadli. A máš pokoj na furt;-)
sibirnaya Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Gratuluju k rolexu, usel jsi velky kus cesty, nastesti jsi to vzal po dalnici a usetril si zastavky ve vesnickych motorestech pochybne kvality. Co te muze tesit, ze az je budes za mesic ci rok prodavat, pokud nebudes moc spechat, neprodelas ani korunu..
African Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Velká gratulace k super expedičním Rolexkám Už jsem tady párkrát klečel na kolenou a prosil kolegy, aby mě je směnily za mou dosavadní sbírku a zatím bez úspěchu, sakra, ale jednou je stejně budu mít :-) Tak ať hezky šlapou a vem je občas na nějákej pořádnej výlet, tyhle polárky si to zaslouží"
bradda Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Muzu jenom souhlasit s tim, co napsal Sibir a gratuluji ke skvely volbe. Do nekolika malo tydnu, ale zacnes uvazovat o "snubnim" prstenu a to je teprv peklo
Josef01 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Taky gratuluju, skvělá volba. Rolex prodávej jen když budeš mít hlad, je to mnohem lepší, než dát peníze do banky!
Elmagico Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Dúfam, že aj slečna je spokojná s výberom, ale prsteňa Dve zásnuby naraz Gratulujem!
Sandio Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Děkuji všem za příspěvky. Každý pohled na hodinky mi vytvoří úsměv na tváři. Přítelkyně je ráda, že jsem si ?konečně" vybral =) Jinak materiál snubních prstenů máme v plánu podobný jako je u hodinek a tím pádem bude krásně ladit (kombinace matu/lesku).
Jakubisko Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Polárky jsou super! Vybral sis dobře, jsou to skvělé univerzály.
Rampelnik Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Přidávám se s gratulací. Něco podobného jsem zažil před pár týdny, taky s Rybízem. Na tyhle polárky jsem do prodejní sekce nejednou koukal. Jsou super, mají šmrnc a perfektně ti sedí na ruce. Užívej si jich ve zdraví.
Daemonultimate Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Tak taky jedna věta:,,Atˇ děláme co chceme,stejně jednou všichni skončíme u Rolexu."Vybrals parádní a sednou Ti jak p...l na hrnec.
Sandio Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Pár dnešních ČB fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 super příběh hodinky samozřejmě jakbysmet
DarylVanHorne Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Tak to je masakr...Pán hledá hodinky, vygooglí Chronomag, přeskočí X let pátání a hledání, a rovnou jde po Explorer II A tady vidíte v praxi, co tohle fórum s normálníma lidma v praxi dělá Velká gratulace! Perfektní volba - vypadají opravdu skvěle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se