Přejít na obsah

Hodinky kolem 15 tisic

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Rád bych vás požádal o pomoc při výběru hodinek. Hodinky nosím pořád a ty stávající už dosloužily, tak hledám nějakou náhradu. Nosím hodinky všude, tak hledám nějaké univerzálnější.

Tady vypisuju svoje požadavky:

-hodinky nemusí být nové

-cena 15 tisíc Kč (kdyby byly opravdu hezké tak 20)

-obvod zapěstí 18,5 cm

-řemínek může byt tah nebo světla kůže (druhé stejně dokoupím)

-strojek nechci quartzový, chci automaty nebo natahovací

-vzhledově něco elegantní a zároveň sportovní(v jednoduchosti je síla)

-vodotěsnost minimálně 50 m

-nepotřebuju tam žádné chronografy a podobně

-ciferník se mi libí stříbrný, hnědý, černý nebo modrý(ale nebráním se ani jiným barvám)

-nechci římské číslice

-nechci zelenou barvu na hodinkách

-nejraději nějakého Švýcara nebo Němce

-raději něco kvalitního

-nepotřebuju průhled na strojek

Předem děkuju za pomoc. :)

Odesláno

Oris je podstivá značka kvalitovo veľmy dorbá... z ich produkcie nevyliezli ani jedny baterkové hodinky. Strojčeky sú tam všetko ety upravené takže... na kvalitu sa nedá namietať určite dobrá kúpa

Odesláno

Kdyby sis rozmyslel toho Švýcara a Němce, mohl bys mrknout na něco z řady Seiko SARB. Jsou to moc hezký a dobře udělaný univerzální hodiny.

Třeba SARB033

post-20229-039302400%201355687796.jpg

Odesláno

Osobně se domnívám, že nejvíce shod s vtými požadavky najdeš pomocí vyhledávacích filtrů na stráknách prodejců značek Tissot, Certina. Více modelů nad 15k u Mido, Doxa, možná Junghans.

osobně mě při čtení tvých požadavků napadly longines hydroconguest, ale ty jsou nové za cca 22k až 25k.

Ale jetý se dají splašit občas i tady v prodejním.Nebo nějaký čas koukej tady do prodejního, objevují se tam i značky a modely, který mě teď ani nenapadly.

S Oriskama chybu určitě neuděláš, osobní zkušenost s nimi nemám, ale jen "prdelím" zde se občas vyskytující názory na Orisy - IMHO kvalitní hodinky!

Hodně štěstí při výběru

Odesláno

Oris BC3 Sportsman (ojazdene za 20-ku by sa mali dat zohnat v pohode)

828455d1348336577-loving-my-new-bc3-adva

Fortis B42 Flieger (za 20-ku sa snad budu dat zohnat)

DSC_0028.jpg

Odesláno

Za Orisky bych se přimlouval taky.

Oris BC3 Sportsman (ojazdene za 20-ku by sa mali dat zohnat v pohode)

828455d1348336577-loving-my-new-bc3-adva

Fortis B42 Flieger (za 20-ku sa snad budu dat zohnat)

DSC_0028.jpg

Odesláno

O kvalitu zpracování bych se nebál, strojek je standardní ETA...Jestli se ti líběj, klidně je kup, službu určitě udělaj adekvátní.

btw: teď jsem si vzpomněl, že uživatel uff v následujícím vlákně zrovna dneska zmiňoval, že je má, tak mu můžeš napsat o info.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59739-prosim-poradte-bauhaus-ala-alba-riki-watanabe/

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...