Traveller Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Moje oblíbená dvojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Krasne duo. Co za nozik? Ma pekne krivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Ja cely vikend takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Ja dnes Bessynu a e-knihu, kedze je tak hnusne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Tak este foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Krasne duo. Co za nozik? Ma pekne krivky Derek Fraley - Torrent - čekal jsem na něj 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Derek Fraley - Torrent - čekal jsem na něj 6 let.Obdivu,že jsi vydržel tak dlouho čekat.Já se teď domluvil s jedním členem knifu na výrobě nože a budu na něj čekat cca rok a mám z toho hrůzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Já měl už jeden doma, takže v pohodě. On už dávno objednávky nebere, moje byla jedna z posledních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Panove jak dlouho trva dodani noze z obchodu noze-nuz kdyz nemaji crkt skladem cekam uz 3 tyden komunikace nic moc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 ano, komunikace s panem Šulcem, to je poslední dobou opravdu lahůdka co máš objednáno?Panove jak dlouho trva dodani noze z obchodu noze-nuz kdyz nemaji crkt skladem cekam uz 3 tyden komunikace nic moc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Maleho prcka do kapsy http://www.noze-nuz.com/crkt/CR6450S.php ale uz na neho cekam 3tydny napsal mi ze s dodaci dobou do 30dnu to stihnou :-( no komunikace nic moc skoda dobre ceny velky vyber ale to je vse :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 pěkná dodací doba, to bych skoro jistě zapomněl, že jsem si ho vůbec objednal Derek Fraley - Torrent - čekal jsem na něj 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Maleho prcka do kapsy http://www.noze-nuz.com/crkt/CR6450S.php ale uz na neho cekam 3tydny napsal mi ze s dodaci dobou do 30dnu to stihnou :-( no komunikace nic moc skoda dobre ceny velky vyber ale to je vse :-( 3 tydny je zatim min, nez 30 dnu ne? Ja u nej pred vanoci objednaval ZT, rekl, ze do 14 dnu bude a do 14 dnu byl. Mezitim jsem se mu ani nepokousel psat, ale na dotaz o dostupnosti (ktery jsem polozil pred objednavkou samotnou, abych se pak nedivil) a objednavku reagoval do druheho dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Necuduj sa ze to tolko trva. Ten obchod patrne nema nic (alebo skoro nic) na sklade a az na zaklade objednavky potom objedna aj on v US alebo inde.Vo vacsine pripadov to mas do 2 tyzdnov doma z US ak by si objednaval obycajnou postou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 3 tydny je zatim min, nez 30 dnu ne? Ja u nej pred vanoci objednaval ZT, rekl, ze do 14 dnu bude a do 14 dnu byl. Mezitim jsem se mu ani nepokousel psat, ale na dotaz o dostupnosti (ktery jsem polozil pred objednavkou samotnou, abych se pak nedivil) a objednavku reagoval do druheho dne.Mas pravdu ze 3 tydny neni 30dnu je to 21 a to je v dnesni dobe hodne pracuji v obchode s e sportovnim zamerenim a mame taky internetovej obchod tak vim co to obnasi jak zakaznici jsou nekdy neprijemni jak jim zbozi neprijde do nekolika dnu njlepe do druhe dne ale na otazku prodavajicimu ze uz to je 3 tydny a rikal do 14 dnu mi odpovi do zakonych 30dnu se urcite vlezem to je neslusne jednani odpovedet zakaznikovi v nasem obchode tak okamzite mame spatnou recenzi ne heurece atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 pěkná dodací doba, to bych skoro jistě zapomněl, že jsem si ho vůbec objednal Jo to mas pravdu potreboval jsem ho na dovolenou neco maleho do kapsy skoda uz je pozde ma lepsi ceny nozu nez jini prodejci ale ta cekaci doba a kommunikace je strasna priste asi priplatim a koupim jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Necuduj sa ze to tolko trva. Ten obchod patrne nema nic (alebo skoro nic) na sklade a az na zaklade objednavky potom objedna aj on v US alebo inde.Vo vacsine pripadov to mas do 2 tyzdnov doma z US ak by si objednaval obycajnou postou.Jo mas pravdu priste si to clovek muze objednat primo z USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 ale na otazku prodavajicimu ze uz to je 3 tydny a rikal do 14 dnu mi odpovi do zakonych 30dnu se urcite vlezem to je neslusne jednani odpovedet zakaznikovi v nasem obchode tak okamzite mame spatnou recenzi ne heurece atd. To je pak samozrejme jina. Myslel jsem, ze ti 30 dnu rekl hned na zacatku. Je fakt, ze v podstate uz ty kecy na webu, ze "TELEFON NIKDY NEPOUŽÍVÁME ! JE TO NEEFEKTIVNÍ ZPŮSOB KOMUNIKACE !" me taky trochu na zacatku vydesily, ale zas mel zdaleka nejlepsi cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 To je pak samozrejme jina. Myslel jsem, ze ti 30 dnu rekl hned na zacatku. Je fakt, ze v podstate uz ty kecy na webu, ze "TELEFON NIKDY NEPOUŽÍVÁME ! JE TO NEEFEKTIVNÍ ZPŮSOB KOMUNIKACE !" me taky trochu na zacatku vydesily, ale zas mel zdaleka nejlepsi cenu.Ne napsal do 14 dnu co se tyce telefonu tak ten tam je na strankach asi na ozdobu neda se na nej dovolat mrzi meto ale nikomu ty stranky nebudu doporucovat taky obchoduji s lidma dene a takove jednani jake maji oni nebo on to je jedno neuznavam v dnesni dobe konkurence je to nepripustne skoda ma velky vyber ale k cemu kdyz nic nema skladem jasne nedrzi si zasoby je to nakladne chapu ale no skoda mluvit jsem nastvany chtel jsem ho mit sebou na dovolenou at netaham velkej zavirak ponauceni pro priste nekupuj tam kde je to nejlevnejsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Sem to tu psal, že Šulc je "svůj", ale zabalení, komunikace byla vždy ok... Že nebere telefon, neumožňuje osobní odběr je jeho věc a nemyslim si, že by ho toto do budoucna ohrozilo... Jak nemá nic skladem?? Zásobu má poměrně slušnou.... http://www.noze-nuz.com/skladove-zasoby.php Na webu má stovku výrobců a každej má pomalu stovku produktů... Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se