Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ypo: Pokud chceš zavírák od CZ nožíře, tak já bych se obrátil buď na Honse: http://www.kadel.cz/hons/ (několikrát nejlepší brusič v ČR) nebo na Buddyho Westona: http://www.westonknives.com/ (ten je zase perfekcionalista). Pok junior nepatří mezi špičku (jen jeho ego je velmi vysoko).

No a pokud pevný nůž, tak Dohnalovci: http://www.dohnalknives.com/

Omlouvám se za nemožné linky, ale na tomto kompu prostě nejsem schopen je lépe vložit :(

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všiml jsem si, že jsi referenční postavou přes nože na chronomagu takže budeš určitě vědět jestli je cena adekvátní.

Jaká, těch 10? Technologicky asi jo. Proč jsou až dvojnásobné rozdíly u MT u modelů, které mě připadají stejné nevím.

ad referenční: takovejch je tu víc, já tu jen nejvíc plkám - zrovna na MT je znalec Traveller, který má osobní zkušenosti se značkou a obecně i cenami za louží

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Kluci, kolik může stát tenhle nůž ?

Mrkni sem. Možná má trošku vyšší ceny než jinde, ale ví, jak posílat do ČR. http://www.pvk.com/microtech/

Já bych MT v Evropě vůbec nekupoval - jsou totiž nehorázně vysoké právě kvůli jejich bídné dostupnosti.

Upraveno uživatelem Traveller
Odkaz ke komentáři

Prosim o radu. Nas airsoftteam se pomalu profesionalizuje, jsem nucen se pohlednout po bojoven nozi. Delame soucasny Bundeswehr. V armadnich nozich se nevyznam. Mate nekdo pls link na konkretni poucne info? Jde mi o typy co pouzivali a pouzivaji BW. Pripadne link na dobreho prodejce.

Odkaz ke komentáři

Prosim o radu. Nas airsoftteam se pomalu profesionalizuje, jsem nucen se pohlednout po bojoven nozi. Delame soucasny Bundeswehr. V armadnich nozich se nevyznam. Mate nekdo pls link na konkretni poucne info? Jde mi o typy co pouzivali a pouzivaji BW. Pripadne link na dobreho prodejce.

Tak to napis Fazerovi, ten te asi do BW vybaveni zasveti :)
Odkaz ke komentáři

Tak když jsi se mnou nedávno poprvé souhlasil Posted Image, tak ti poradím. Tohle prostě musíš mít!!!!

Odkaz ke komentáři

Tak když jsi se mnou nedávno poprvé souhlasil Posted Image, tak ti poradím. Tohle prostě musíš mít!!!!

Dik, ale gravitacni nuz neklapne. Potrebuju poradnou tezkou bytelnou kudlu. Vecer se hodi na male smrcky na ohen. Znam jen polskej nuz, ten se mi libi, ale je hrozne lehkej. Dosud jsem pouzival jako kudlu sklopny bodak na AK47 pochybneho puvodu. Uz je ale mym pouzivanim vymlacenej v cepu. A melo by to byt BW.

Tak to napis Fazerovi, ten te asi do BW vybaveni zasveti :)

Dik. Napisu. Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Dik, ale gravitacni nuz neklapne. Potrebuju poradnou tezkou bytelnou kudlu. Vecer se hodi na male smrcky na ohen. Znam jen polskej nuz, ten se mi libi, ale je hrozne lehkej. Dosud jsem pouzival jako kudlu sklopny bodak na AK47 pochybneho puvodu. Uz je ale mym pouzivanim vymlacenej v cepu. A melo by to byt BW.

Dik. Napisu.

nic mu nepis...fazer je kokot a vubec tomu nerozumi.......delam jenom wehrmacht
Odkaz ke komentáři

To Cody:

Projdi si knife.cz tam najdeš asi nejvíce info, dám tady pár odkazů co jsem v rychlosti našel.

Tenhle prý používají: zdroj1 a zdoj 2

post-2676-1281114634,13.jpg

Potom prý: soudobý ?oficiální? Matrosenmesser der Bundeswehr.

Celková délka 238 mm, délka čepele 127 mm, výbrus klínový s fazetou, u hřbetu tloušťka čepele 2,7 mm, hmotnost cca 125 g. Pouzdro z umělé kůže s vložkou proti proříznutí. ZDROJ

post-2676-1281114741,02.jpgpost-2676-1281114749,52.jpgpost-2676-1281114757,23.jpgpost-2676-1281114765,57.jpg

Tady je polní lopatka bundeswehr - zdroj

post-2676-1281114857,99.jpg

A tady zavírací GAK (German Army Knife - běžně používaná zkratka pro Bundeswehr) - zdroj

post-2676-1281114946,05.jpg

Ještě edit: TADY se na knifu píše o vjonských nožích

Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři

Dik, ten s tanto cepeli vypada pouzitelne, skoda ze nejni jeste robusnejsi. Netusis zda to pouzdro je kompatibilni se systemem molle na steheni panel?

Jinak cena me docela zdeptala, cekal jsem cca polovicni:-(

Odkaz ke komentáři

Dik, ten s tanto cepeli vypada pouzitelne, skoda ze nejni jeste robusnejsi. Netusis zda to pouzdro je kompatibilni se systemem molle na steheni panel?

To fakt netuším, nejlepší bude, když se přihlásíš na Knife.cz (bacha, podobně návykové jako hodinky), případně popros nějakého člena který tam je (Traveller, Bandi, Kibi a další) a dát dotaz přímo tam, jsou tam nadčenci jako tady. :)

Odkaz ke komentáři

Netusis zda to pouzdro je kompatibilni se systemem molle na steheni panel?

Však tam píšou, že "passt", takže je:

"Die Kunststoffscheide mit Gurtband passt für alle U.S.-M.O.L.L.E.- und IDZ-Tragesysteme der Bundeswehr."

edit: citace

Upraveno uživatelem farářskej
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...