Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ten Kershaw nevypadá zle, kor za ty prachy, sice se mi moc nelíbí, ale zato vypadá, že dobře sedne do ruky.

tado, ja mam tenhle

Posted Image

a za ty prachy mi to prijde jako super hracka. blby je, ze to nema spoust nahore, ale dole, ale co nadelas...

mas video Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je taky na Čerňáku hypnotizoval. A pak jsem si koupil čtyřpalcový Spyderco Police. Jinak doporučuju obchoďák Eden, tuhle jsme tam s kibim koukali na Extrema Ratio Rao, nejhnusnější kudlu, kterou jsem kdy viděl... na obrázku vypadá jako vzteklej pitbul a v reálu je ještě šílenější - ale je tam sympatická slečna, takže se to vyvažuje.

Odkaz ke komentáři

Tak na tohodle krasavce jsem věru dlouho čekal i když připouštím,že jeho umístění do vlákna survival je značně diskutabilní.

post-227-074442800 1282642570.jpg

post-227-072693100 1282642580.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Tak na tohodle krasavce jsem věru dlouho čekal i když připouštím,že jeho umístění do vlákna survival je značně diskutabilní.

Paráda!

Já na vodě letos ztratil nožík (no, na vodě ne, ale večer potom....) tak tímhle bych ho nenahrazoval :)

Gratuluji!

Odkaz ke komentáři

Na me tak pusobi, jsou fakt maly, nazivo k videni treba v nakupaku na Cernaku. Na lahvace bych si s tim netroufnul. Ale jinak luxusni noziky.

Kua teď jsem přijel z kladna, jsem se tam mohl stavit. Tak zejtra až pojedu z Komotau, tak to vezmu přes čeňák:)

Odkaz ke komentáři

MCUSTA je oblíbenec, jen ty nože nakupuji tady:

http://www.japaneseknifedirect.com/Page88.html :whistle:

jsou za úplně jiné ceny, poštovné 7 USD, v ČR do 72 hodin po objednání. Deklarováno jako průmyslové vzorky v ceně 20 baků.

Právě jsem se zamiloval. Co vy na to?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

MCUSTA je oblíbenec, jen ty nože nakupuji tady:

http://www.japanesek...com/Page88.html :whistle:

jsou za úplně jiné ceny, poštovné 7 USD, v ČR do 72 hodin po objednání. Deklarováno jako průmyslové vzorky v ceně 20 baků.

Bomba, díky.. Ještě si ho musim vzít do ruky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...