Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 U Mikovu mi moc nevyhovuje ten systém otevírání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Kuk toto: http://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/KS7000.ph Ma to posuvnu poistku spustacieho tlacitka, takze ak nie si uplne mimo, gule si neodstrelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 224477 link KS7000 Kershaw Breakout AUTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Ten Kershaw nevypadá zle, kor za ty prachy, sice se mi moc nelíbí, ale zato vypadá, že dobře sedne do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Právě jsem se zamiloval. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 tak 3,5 palce ostri... pekne... Já myslím, že ty mcusty jsou kratší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Aby to za ty prachy nevypadalo jak hračka, ale stejně bude doma vystavenej jak všechny ostatní a lahváče budu na akcích dál otvírat dorvanym gerberem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Ten Kershaw nevypadá zle, kor za ty prachy, sice se mi moc nelíbí, ale zato vypadá, že dobře sedne do ruky. tado, ja mam tenhle a za ty prachy mi to prijde jako super hracka. blby je, ze to nema spoust nahore, ale dole, ale co nadelas... mas video Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Aby to za ty prachy nevypadalo jako hračka Na me tak pusobi, jsou fakt maly, nazivo k videni treba v nakupaku na Cernaku. Na lahvace bych si s tim netroufnul. Ale jinak luxusni noziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Já je taky na Čerňáku hypnotizoval. A pak jsem si koupil čtyřpalcový Spyderco Police. Jinak doporučuju obchoďák Eden, tuhle jsme tam s kibim koukali na Extrema Ratio Rao, nejhnusnější kudlu, kterou jsem kdy viděl... na obrázku vypadá jako vzteklej pitbul a v reálu je ještě šílenější - ale je tam sympatická slečna, takže se to vyvažuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Tak na tohodle krasavce jsem věru dlouho čekal i když připouštím,že jeho umístění do vlákna survival je značně diskutabilní. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Koukam , ze to drzatko nebo jak tomu kluci rikate je z mamuta. Jak je ta cast velka ? Ta stolicka musela byt obrovska.... Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 ta slecna... hezke podivani... Jasně, každá ženská je s velkejma očima hned hezčí - akorát bysis měl uvědomit, že rozšířený zorničky měla v tomhle případě z toho, jak jsi kolem sebe mával tou katanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Tak na tohodle krasavce jsem věru dlouho čekal i když připouštím,že jeho umístění do vlákna survival je značně diskutabilní. Paráda! Já na vodě letos ztratil nožík (no, na vodě ne, ale večer potom....) tak tímhle bych ho nenahrazoval Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Koukam , ze to drzatko nebo jak tomu kluci rikate je z mamuta. Jak je ta cast velka ? Ta stolicka musela byt obrovska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Diky moc za fotky. Kdyz na ne koukam tak uz jsem je tu asi nekde videl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Navíc ten Conradův nůž vypadá jako klasickej gentleman's knife, takže střenka nebude mít víc jak pět centimetrů... (mimochodem, blahopřeju, Conrade, je krásnej! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Na me tak pusobi, jsou fakt maly, nazivo k videni treba v nakupaku na Cernaku. Na lahvace bych si s tim netroufnul. Ale jinak luxusni noziky. Kua teď jsem přijel z kladna, jsem se tam mohl stavit. Tak zejtra až pojedu z Komotau, tak to vezmu přes čeňák:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 MCUSTA je oblíbenec, jen ty nože nakupuji tady: http://www.japaneseknifedirect.com/Page88.html jsou za úplně jiné ceny, poštovné 7 USD, v ČR do 72 hodin po objednání. Deklarováno jako průmyslové vzorky v ceně 20 baků. Právě jsem se zamiloval. Co vy na to? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 MCUSTA je oblíbenec, jen ty nože nakupuji tady: http://www.japanesek...com/Page88.html jsou za úplně jiné ceny, poštovné 7 USD, v ČR do 72 hodin po objednání. Deklarováno jako průmyslové vzorky v ceně 20 baků. Bomba, díky.. Ještě si ho musim vzít do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se