Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

To znám. Já tam šel schválně jen se stokorunou na vstup. Říkám si, máš toho doma tuny, nic nového nepotřebuješ ... za 20 minut jsem pelášil k bankomatu. :D

Já si vzal 4 tisíce že stejně nic kupovat nebudu.Pro jistotu jsem vzal i kartu.Po příchodu jsem vyfotil pár fotek a hned jsem zamířil k bankomatu . . . . . . :-)

zde je výsledek:

Nůž

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zde je výsledek:

Nůž

Moc pěkný kudlík. Nějak nevím kam ho zařadit. Ládes?

Dík za fotky. Kdys tam byl, že je tam tak prázdno...

Takhle prázdno tam bylo prakticky stále. Účast vystavovatelů totiž také nebyla právě enormní.

Odkaz ke komentáři

Dík za fotky. Kdys tam byl, že je tam tak prázdno...

byl jsem na výstavě v sobotu od 14:00 do 16:00 hodin.Lidí tam bylo střídavě, kolikrát si musel čekat u vystavovatelů až na tebe přijde řada.Ale spíš šlo o vyjimečné okamžiky :-)

Odkaz ke komentáři

Já si vzal 4 tisíce že stejně nic kupovat nebudu.Pro jistotu jsem vzal i kartu.Po příchodu jsem vyfotil pár fotek a hned jsem zamířil k bankomatu . . . . . . :-)

zde je výsledek:

Nůž

Gratulace, tenhle nuz jsem drzel v ruce a moc se mi libil ten damaskovy vzor, at ti dela radost pri krajeni uheraku :-)

Mne se podarilo odolat, ale byli 3 kandidati. Odnesl jsem si jen par vizitek a ted me pali v kapse.

Nozu spousta, bylo to fajn. Ucast byla mirne slabsi nez na podzim, to me prekvapilo. Asi vsichni zbroji na Bratislavu a Prahu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...