kugita Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 na cestování Jižní Amerikou ideální.. Ontario RAT-7S# ocel D2# délka nože 313 mm# délka čepele 179 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 nějaké fotky z brněnské výstavy: Jel jsem se tam jen podívat, ale nedalo se odolat :-) Nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 To znám. Já tam šel schválně jen se stokorunou na vstup. Říkám si, máš toho doma tuny, nic nového nepotřebuješ ... za 20 minut jsem pelášil k bankomatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 nějaké fotky z brněnské výstavy: Jel jsem se tam jen podívat, ale nedalo se odolat :-) Nože Díky za fotky, tohle mě dneska opravdu potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Taky díky za fotky, nože jsou nádherné! Už se těším na Pražskou výstavu!!!! Nevíte, jestli na Pražské výstavy jezdí i pan Šulc z noze-nuz.com? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 To znám. Já tam šel schválně jen se stokorunou na vstup. Říkám si, máš toho doma tuny, nic nového nepotřebuješ ... za 20 minut jsem pelášil k bankomatu. Já si vzal 4 tisíce že stejně nic kupovat nebudu.Pro jistotu jsem vzal i kartu.Po příchodu jsem vyfotil pár fotek a hned jsem zamířil k bankomatu . . . . . . :-) zde je výsledek: Nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kugita Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 njn..na takovou akci bankovky a karta nepatří...je mi to líto..ale nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 njn..na takovou akci bankovky a karta nepatří...je mi to líto..ale nepatří pravdu díš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 bullitte, moc fajn a velmi stylova sestavicka. nie je to sice survival, ale strasne som ju chcel a uz ju par tyzdnov mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 nějaké fotky z brněnské výstavy: Jel jsem se tam jen podívat, ale nedalo se odolat :-) Nože Dík za fotky. Kdys tam byl, že je tam tak prázdno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 zde je výsledek: Nůž Moc pěkný kudlík. Nějak nevím kam ho zařadit. Ládes? Dík za fotky. Kdys tam byl, že je tam tak prázdno... Takhle prázdno tam bylo prakticky stále. Účast vystavovatelů totiž také nebyla právě enormní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Dík za fotky. Kdys tam byl, že je tam tak prázdno... byl jsem na výstavě v sobotu od 14:00 do 16:00 hodin.Lidí tam bylo střídavě, kolikrát si musel čekat u vystavovatelů až na tebe přijde řada.Ale spíš šlo o vyjimečné okamžiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Moc pěkný kudlík. Nějak nevím kam ho zařadit. Ládes? Nůž je od Davida Lovětínského Lovětínský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 [ Nůž je od Davida Lovětínského No jistě. Mě zmátla ta raznice. Mají ji s Ládesem dost podobnou. viz. zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 No jistě. Mě zmátla ta raznice. Mají ji s Ládesem dost podobnou. viz. zde odkaz nefunguje, Mozilla Firefox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) V Chrome funguje. Zkusím vložit obrázek přímo. Snad to nebude moc velké. http://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=62885 Upraveno 21. března 2011 uživatelem JDenver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Tak tomu já říkám nůž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Já si vzal 4 tisíce že stejně nic kupovat nebudu.Pro jistotu jsem vzal i kartu.Po příchodu jsem vyfotil pár fotek a hned jsem zamířil k bankomatu . . . . . . :-) zde je výsledek: Nůž Gratulace, tenhle nuz jsem drzel v ruce a moc se mi libil ten damaskovy vzor, at ti dela radost pri krajeni uheraku :-) Mne se podarilo odolat, ale byli 3 kandidati. Odnesl jsem si jen par vizitek a ted me pali v kapse. Nozu spousta, bylo to fajn. Ucast byla mirne slabsi nez na podzim, to me prekvapilo. Asi vsichni zbroji na Bratislavu a Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kugita Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 V Chrome funguje. Zkusím vložit obrázek přímo. Snad to nebude moc velké. tak tohle je moje gusto..moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se