224477 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 "tatinku, ja chci stileto!" "neee, vypichnul by sis oko!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Gili, to stojí fakt jen 320 korun??? Jak je to zpracovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 slušně...nikde se to nekejve, nemrmlá.....žádná vůle, prostě pohoda. Jak to bude držet ostří, to nevím, mám ho doma dvě hodiny, ale dojmy zatím vesměs pozitivní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 slušně...nikde se to nekejve, nemrmlá.....žádná vůle, prostě pohoda. Jak to bude držet ostří, to nevím, mám ho doma dvě hodiny, ale dojmy zatím vesměs pozitivní . No tak napiš pak nejaky postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Dnes mi přišlo nové "stileto" od Coltu....zajímavá hračka Tak ten je opravdu bombovej,kde je k mání ??????Sím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Tak ten je opravdu bombovej,kde je k mání ??????Sím http://www.noze-nuz.com/colt/CT341.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Tož stileto už nemám, můj přímej nadřízenej ( a kamarád ) se jmenuje Martin, kudla se mu moc líbila...no hádejte, jak to dopadlo ?? Ale postřehy dodám....a objednávám si další. Fakt je to prima nožík. A za pár fufní Mimochodem, řezivej je , dnes pokrájel čabajskou klobásku, ořezal tužku, proběhlo nějaký řezání kartónů.....ostří si držel. Chleba bral taky moc pěkně. Zkusil jsem i seknout petflašku - nesekl ji celou, ale to byla moje chyba, ne jeho.Fotky, bohužel, nemám, do práce foťák nenosím a mobilem nefotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 dva měsíce sem odolával, páč mi to příšlo malý a tlustý (jako Frantík ) , ale nakonec sem musel Romane kde kupuješ kalhoty ? http://www.youtube.com/watch?v=-7OJY0OQui0&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 http://www.noze-nuz.com/colt/CT341.php Prej "..mezi žebrama by prošel krásně.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Tak jsem si dnes udělal radost u pana Poka v Plzni a byl to velmi příjemný nákup - Benchmade infidel Auto F3300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Tak jsem si dnes udělal radost u pana Poka v Plzni a byl to velmi příjemný nákup - Benchmade infidel Auto F3300. To je moc fajn OTF, congrats, nedávno mě jeden utekl. škoda jen že v současné produkci Benchmade si nemůžu nic vybrat, poslední dobou nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Mám pár nožů od SOGu, Bucka, Kershaw atd., ale mým absolutně nejoblíbenějším pracantem se stal tento Benchmade Lonewolf Trask. Můžu jen doporučit. Lonewolf Trask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 jdx: Ten nůž vypadá hodně sympaticky. Po dlouhé době vidím sériovku, která mě zaujala. Stylový, nepřeplácaný, dřevo... Prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Souhlasím, ještě mít místo kolíčku flipper, tak píšu ježíškovi (ale i tak jsem už hledal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baratona Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Tak tento nôž som mal ešte v pôvodnej produkcii origo Lone Wolf. Keďže to nie je kategória EDC nožov, tak mi trochu vadila malá hrúbka črienok, takže sa mi nedal pevne uchopiť. Ale, kto chce krásny a kvalitný zatvárak, tak môžem odporučiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baratona Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Souhlasím, ještě mít místo kolíčku flipper, tak píšu ježíškovi (ale i tak jsem už hledal) Prečo fliper? Práve pri tomto noži kolíček absolútne nezavadzia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Prečo fliper? Práve pri tomto noži kolíček absolútne nezavadzia ... Díval jsem se, že by neměl zavazet, ale důvod je prostý - fliper ještě nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Zbystřete 11.12.2011 - Pražská výstava nožů-- Novoměstská radnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Cau chlapi, tak jsem se konecne po dlouhe dobe rozhoupal ke koupi "lepsiho" noze...tedy alespon pro mne, jelikoz tomu vubec nerozumim...rozhodoval jsem se ocima a na zaklade vasich rad zde na foru....takze jedna se o Ontario RAT1Lehoucky, dobre se drzi v ruce....mam ho rozbalen par minut, takze vice v tuto chvili nereknu...tak alespon par fotek......idkyz se to z fotek nezda, barva je zcela cerna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Spyderco Tenacious v úpravě Theater&Opera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se