Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Měl si být včera na aukci Meissner@Neumann v Praze. V sekci "zbraně" se prodávala krásná sestava (cca 25 položek) loveckých tesáků, některé i se zavazákem. Všechno se neprodalo, takže je možné koupit po aukci na prodejně. http://www.aukce-neumann.cz/ Jinak lze doporučit kvalitní bowie na opasek a pevný zavírák, klidně RAT-1. Alternativně jen Grohmanna na opasek. http://www.knifeworks.com/grohmannknives.aspx Sakra, mají tam pěkné kousky, když ty tesáky jsou ještě z doby, kdy se na divočáky chodilo s kančím oštěpem Ale mají tam moc pěkné křesadlové flinty
kejklik Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Sakra, mají tam pěkné kousky, když ty tesáky jsou ještě z doby, kdy se na divočáky chodilo s kančím oštěpem Ale mají tam moc pěkné křesadlové flinty Ten kančí oštěp se prodal..
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Ten kančí oštěp se prodal.. Slyšel jsem o "nadšencích", kteří pro něj prý najdou využití...
Ohm-Aztec Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 na knajfu je zrovna jeden v inzerci http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=357083#357083 David: Lightning me přijde vzhledem k cene dost fajn, ano je to kopie, ale narozdíl od tech shitu na aukru slušně vyrobená a microtech fakt nestojí málo. Diky za typ. Uz jsem kontaktoval prodejce.
Traveller Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Ještě ho trochu podus a nad 4000 neber Jinak Lighting asi bude slušná kopie, ale pořád kopie. Já bych se s ní nesmířil. Jetý MT se dá pořídit za slušný peníz (sám jsem jich pár poslal do světa).
Conrad Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Slyšel jsem o "nadšencích", kteří pro něj prý najdou využití... Zaměstnavatel mě sice mizerně platí,ale dal bych hodně za pohled na Tadu stojícího s oštěpem proti poraněnému nasranému 150 kilogramovému kňourovi
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Zaměstnavatel mě sice mizerně platí,ale dal bych hodně za pohled na Tadu stojícího s oštěpem proti poraněnému nasranému 150 kilogramovému kňourovi Tak kdy vyrazime? Kdyz preziju, tak te zkasiruju
zrno Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Zaměstnavatel mě sice mizerně platí,ale dal bych hodně za pohled na Tadu stojícího s oštěpem proti poraněnému nasranému 150 kilogramovému kňourovi
Dantechno Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) <P> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. </P> Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Dantechno
railmaster Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Zaměstnavatel mě sice mizerně platí,ale dal bych hodně za pohled na Tadu stojícího s oštěpem proti poraněnému nasranému 150 kilogramovému kňourovi Tak to by zvládol len slávny lovec Tremal-Naik. Možno ešte Sandokan.
kejklik Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Ten kančí oštěp se prodal.. Slyšel jsem o "nadšencích", kteří pro něj prý najdou využití... Zaměstnavatel mě sice mizerně platí,ale dal bych hodně za pohled na Tadu stojícího s oštěpem proti poraněnému nasranému 150 kilogramovému kňourovi Kopí kančí 16. století (obrázek z katalogu), masivní listový hrot se střední hranou a dvěma raženými značkami ve tvaru slunce, délka 196 cm, lovecká zbraň hojně používaná při lovu v 16. a 17. století. Vyvolávací cena 24 000,- dosažená 26 000,-. K tomu 15% aukční provize. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Speedster Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Ještě ho trochu podus a nad 4000 neber Jinak Lighting asi bude slušná kopie, ale pořád kopie. Já bych se s ní nesmířil. Jetý MT se dá pořídit za slušný peníz (sám jsem jich pár poslal do světa). Ono zas MT v inzerci tolik není, zvlašt když někdo nechce řešit cla a tak. Prostě zahraničí. Na knife jsem videl v inzerci tak 2 a teda ani jeden se neblížil ceně Ligtningu. A jo kopie to je, ale zas co v tehle katergorii jde vymyslet nového.. Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem Speedster
Ohm-Aztec Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Moje sbirka: 1. SOG2. Sanrenmu3. Kershaw4. CRKT5. Smith and Wesson Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem Ohm-Aztec
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Objevil jsem stránky JATAGANu s potřebami pro výrobu nožů? Existuje pro tento web konkurence?
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Nebo ještě jinak. Víte o nějakém zdroji pro nákup mikarty, dřeva, mamutoviny atp. jako materiálu na střenky za zajímavou cenu? Myslím tím za pozitivně zajímavou cenu. Dík.
zrno Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 jatagan.cz , pronuz.cz ... nebo klasika zkus www.knife.cz
vojt Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 PhoeniXi, zkus taky http://www.drevorezba.cz/kategorie.aspx?zkratka=materialy - všemožný dřeva, kosti, kůže, paroží, roží..
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Pánové, díky za odkazy. Rád bych si vyrobil celý nůž (včetně čepele) sám, ale zjistil jsem, že bych potřeboval vybavení v hodnotě slušných hodinek s etou. Položím hloupý dotaz, ale existuje někde v jihomoravském kraji dílna, kde by mě pustili k velké vrtačce a brusce? Na druhou stranu doufám, že mě touha po vlastním hand made noži přejde, protože s těmito stroji ani neumím zacházet.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se