Návštěvník ?po Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) neska dorazilo napichovátko sýra do hospody - Traveller bude mít radost musím teda říct, že mi prošlo rukam hodně nožů, ale tyhle jsou fakt ostrý, že se toho sám bojím Upraveno 28. října 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Pěkná dvojka. Ultratech byl můj oblíbenec, dokud jsem si nepořídil Scarab. Zažil jsem s ním taky zajímavou příhodu. Hrál jsem si s ním u TV (zavíral, otvíral - prostě OTF je návykové) a při jednom zavření jsem palcem místo za čudlík zabral za čepel otočenou ostřím nahoru. Microtechy jsou fakt ostré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Dávam milovníkom nožov do pozornosti film Lovec a prenasledovaný (Seraphim Falls), dnes na tv Joj plus. Výborný Brosnan aj Neeson. Doplňujem - o 20:20 hod. Upraveno 28. října 2012 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 (upraveno) neska dorazilo napichovátko sýra do hospody - Traveller bude mít radost musím teda říct, že mi prošlo rukam hodně nožů, ale tyhle jsou fakt ostrý, že se toho sám bojím Pěkná dvojka. Ultratech byl můj oblíbenec, dokud jsem si nepořídil Scarab. Zažil jsem s ním taky zajímavou příhodu. Hrál jsem si s ním u TV (zavíral, otvíral - prostě OTF je návykové) a při jednom zavření jsem palcem místo za čudlík zabral za čepel otočenou ostřím nahoru. Microtechy jsou fakt ostré! Paradne kusky tam mate obaja, Scarab vyzera ze toho nieco zvladne. Skoda tej skoro dvojnasobnej ceny oproti napichovatku co ma Ypo . Napichovatko vyzera sikovne teda, akurat si nechcem predstavit porezanu hubu v hospode , pri napchavani sa syrom a jednohubkami Je tam nejaky markantny rozdiel medzi Ultratechom a Scarabom co sa tyka konstrukcie Traveller ?? Upraveno 29. října 2012 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Tak jsem dokončil pouzdro na kindžál pro kamaráda. Galerie Upraveno 29. října 2012 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Weston... Buddy Weston... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Je tam nejaky markantny rozdiel medzi Ultratechom a Scarabom co sa tyka konstrukcie Traveller ?? Všechny OTF jsou vevnitř stejné - jen je asi rozdíl ve velikosti/tloušťce použitých dílů. Z toho my vyplývá, že Scarab by měl vydržet hrubší zacházení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Esee Izula II a časem asi Esee 4 nebo 6... nebo rovnou Junglas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Weston... Buddy Weston... Krásnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Esee 4 je parada, ja jsem teda vahal jestli nebude ma EDC velkej a neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Krásnej!Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ako to je s vyskakovackami u Vas v CR a okolo ? Myslim ze v Holandsku su ilegalne, v USA myslim tiez.Ja na sluzobky radsej nosim male noze ( sog twitch 2 ) ktore maju < 3 inch cepel. len pre istotu. myslim ze viac ako 3 a pol inch je problem v niektorych krajinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 (upraveno) Já na to vždycky zapomínám, vždycky si to v Žitavě uvědomím když šahám do kapsy pro drobný na košík a narazím na kudlu. S velikostí si to moc nepamatuju, ale nesmíš mít kudlu, kterou otevřeš jednou rukou. Což mám všechny...U nás teda v pohodě, ale v Německu dostaneš flastr za převoz nože s čepelí delší než 12 cm Tak ještě je to trochu jinak Upraveno 30. října 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ako to je s vyskakovackami u Vas v CR a okolo ? Myslim ze v Holandsku su ilegalne, v USA myslim tiez.Ja na sluzobky radsej nosim male noze ( sog twitch 2 ) ktore maju < 3 inch cepel. len pre istotu. myslim ze viac ako 3 a pol inch je problem v niektorych krajinachStejne tak je ilegalni otevirani jednou rukou a pojistka proti zavreni, takze si nekde moc nepomuzes - treba v UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Tak ještě je to trochu jinak tak si to užijme, než to nějakého pablba napadne i u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Kua jste mi dali s těma Microtechama. Asi budu muset napsat tchýni, kdyby nevěděla co mi má pořídit pod stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Jo, v rajchu je tusim problem obojstrane nebo zoubkate brousena cepel, one hand oteverini a pojistka, delka cepele je tam nejaka rozumna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 no super. vsetky moje noze otvaratelne jednou rukou. asi fakt budem nosit victorinox na sluzobky. prave preto som sa pytal na tie vyskakovacky, lebo ten microtech vyzera famozne, hlavne spracovanim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 (upraveno) nevím jak dalece to je aktuální, ale tady toho je celkem dost - kromě nás http://en.wikipedia....#Czech_Republic .... a tady: http://www.lmpenterprises.co.uk/list-of-banned-knives-28-c.asp Upraveno 30. října 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Hele kluci, jak je to s těma OTF Microtechama, kinklá se to hodně, nebo jsou vůle zanedbatelný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se