Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po

neska dorazilo napichovátko sýra do hospody - Traveller bude mít radost :D

musím teda říct, že mi prošlo rukam hodně nožů, ale tyhle jsou fakt ostrý, že se toho sám bojím :smile_anim:

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkná dvojka. Ultratech byl můj oblíbenec, dokud jsem si nepořídil Scarab. Zažil jsem s ním taky zajímavou příhodu. Hrál jsem si s ním u TV (zavíral, otvíral - prostě OTF je návykové) a při jednom zavření jsem palcem místo za čudlík zabral za čepel otočenou ostřím nahoru. Microtechy jsou fakt ostré!

mtscarab.jpg

Odkaz ke komentáři

neska dorazilo napichovátko sýra do hospody - Traveller bude mít radost :D

musím teda říct, že mi prošlo rukam hodně nožů, ale tyhle jsou fakt ostrý, že se toho sám bojím :smile_anim:

Pěkná dvojka. Ultratech byl můj oblíbenec, dokud jsem si nepořídil Scarab. Zažil jsem s ním taky zajímavou příhodu. Hrál jsem si s ním u TV (zavíral, otvíral - prostě OTF je návykové) a při jednom zavření jsem palcem místo za čudlík zabral za čepel otočenou ostřím nahoru. Microtechy jsou fakt ostré!

Paradne kusky tam mate obaja, Scarab vyzera ze toho nieco zvladne. Skoda tej skoro dvojnasobnej ceny oproti napichovatku co ma Ypo :). Napichovatko vyzera sikovne teda, akurat si nechcem predstavit porezanu hubu v hospode :D, pri napchavani sa syrom a jednohubkami :D

Je tam nejaky markantny rozdiel medzi Ultratechom a Scarabom co sa tyka konstrukcie Traveller ??

Upraveno uživatelem lac1
Odkaz ke komentáři

Já na to vždycky zapomínám, vždycky si to v Žitavě uvědomím když šahám do kapsy pro drobný na košík a narazím na kudlu. S velikostí si to moc nepamatuju, ale nesmíš mít kudlu, kterou otevřeš jednou rukou. Což mám všechny...

U nás teda v pohodě, ale v Německu dostaneš flastr za převoz nože s čepelí delší než 12 cm

Tak ještě je to trochu jinak

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Ako to je s vyskakovackami u Vas v CR a okolo ? Myslim ze v Holandsku su ilegalne, v USA myslim tiez.

Ja na sluzobky radsej nosim male noze ( sog twitch 2 ) ktore maju < 3 inch cepel. len pre istotu. myslim ze viac ako 3 a pol inch je problem v niektorych krajinach

Stejne tak je ilegalni otevirani jednou rukou a pojistka proti zavreni, takze si nekde moc nepomuzes - treba v UK.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...