Trojan Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Na druhou stranu se připravíš o takové to "seikování" s RAT, SOG Flash, Shallot atd Nicméně Sebenza je spíš taková Omega, jsou i podstatně dražší
JMB Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Mám chuť na nějaký OTF vystřelovák, poradíte něco? A ne na Microtech není budget
kilosunky Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Na druhou stranu se připravíš o takové to "seikování" s RAT, SOG Flash, Shallot atd Nicméně Sebenza je spíš taková Omega, jsou i podstatně dražší No, mne Chris Reeve pride ako rolex - je to seriovka s dost vysokou kvalitou a tomu odpoveda aj cena.. Ci myslis, ze Rolex je skor Rockstead??
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Jo, Sebka je fajn, ale pri tech cenach je zajimavejsi vybirat neco od ceskych noziru, a ze je z ceho vybirat! :-)
Lion Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Nicméně Sebenza je spíš taková Omega, jsou i podstatně dražší taky jsou podstatně dražší a komplikovanější hodinky než rolex... Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Lion
Trojan Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ok, utloukli jste mě, Sebenza je Rolex ale když už to srovnáváte tak Reeve je Rolex a Sebenza musí bejt model, za mě Sub
Filip.J Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ok, utloukli jste mě, Sebenza je Rolex ale když už to srovnáváte tak Reeve je Rolex a Sebenza musí bejt model, za mě Sub +1
zrno Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ja už delší dobu uvažuji že si nechám vyrobit takovejhle ... což ostatně by mohl být dobrý námět na limitku .... Co Vy na to Pánové ?
Frantik Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Je krasnej! Ale nema klip a bez toho je blbe nositelnej.
Lion Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 to bude lábuž s tím dělat upatlanejma, mastnýma rukama... ale na dopisy a na čistou práci pěknej
Frantik Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 to bude lábuž s tím dělat upatlanejma, mastnýma rukama... ale na dopisy a na čistou práci pěknejTak tohle snad neni nuz na "delani s upatlanejma rukama"
zrno Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 klip by se nechal udělat .. ja bez klipu taky nemužu bejt ...
laurin Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Krasny noz mam rad jednoduche a ciste linie
jartop Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ja už delší dobu uvažuji že si nechám vyrobit takovejhle ... což ostatně by mohl být dobrý námět na limitku .... Co Vy na to Pánové ?SUPER kousek. Tanto se mi vždy líbilo, ale nikdy jsem si ho nekoupil. Přidat klip a je libová kudlička...
Tomas_2002 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Co by tak mohl stát s tím klipem ? Takovej by se hodil v práci do saka :-)
zrno Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 je to od nějakýho tuším žabožrouta a stál necelejch 400 eček .. ale zaboha si nepamatuju kde jsem to našel , nicmeně je to přesně to co chci + klip samože
Toams Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 je to od nějakýho tuším žabožrouta a stál necelejch 400 eček .. ale zaboha si nepamatuju kde jsem to našel , nicmeně je to přesně to co chci + klip samože Guy Poggetti ... ak mas obrazok, google za teba urobi vsetko ostatne
zrno Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 jo to je vono .. http://www.sparus.fr/pageweb/pagecp.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se