kilosunky Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Jj mal som aj 0560 ale ta putovala na vychod, takze uz nemam ani tu.. Ale je to tiez super kudla[emoji106]
Trojan Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Za kolik jsi koupil toho osborna v CF? Já vůbec nevim jakej zavírák chci... nějak jsem resignoval na Military, která po předělání na standoffy, zakulacení hřebetu a zvýšení fazety nemá moc nevýhod a tak nevím, proč jí měnit... Teda chtěl bych sebenzu ale zase sekat s ní konzervy to se mi moc nechce Kdybych věděl že některé ty čínské jsou fakt z D2 jak píšou, koupím tuhle čínskou a pak dokoupím origo. Na prasení jednu a na nošení druhou. Každopádně bych nějakou tu čínskou chtěl zkusit. Nejsem typ co by to vydával za pravou ale rozdíl 300 procent v ceně to už je zajímavé - zvlášť vzhledem k tomu co musí moje nože protrpět Asi ale nemám na toho námořníka který prodává na Knife taky Fallkniven A1 Vsadil se, že přesekne nějaký hřebík - jak to dopadlo se můžete podívat jestli ji ještě neprodal - prohrál Tuhle jsem teda se Sykcem taky sekal hřebík ale dopadlo to o poznání líp. Holt SR101 a VG10 nejsou to samé a VG10 má problémy se štípaním i u menších nožů (snad Al Mar se re 2000?) natož na tomhle mackovi.PS: tady je odkaz na toho chudáčka nůž...http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=25023 Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem Trojan
kilosunky Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Ja ho nemam, iba som nanho slintal na poslednom nasom nozopokecnom stretku.. Ale je to ina liga ako klasicka 940-ka..
kilosunky Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Inak ja som si vravel ze sebenzu nepotrebujem, ze mi staci cinska kopia, no nakoniec (zatial) mam uz dve a je to neporovnatelne.. Samozrejme aj ja som si chcel najprv vyskusat, ci mi bude sediet, tak som kupil cinu a odkedy mam original, tak som cinu schoval a uz ju nevytiahol..
kupko Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Když nuž tak český měl jsem ho jako pubertak pak jsem ho nekde na čundru stratil a ted mi zase dela radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Je super, jen kdyby tu konstrukci v Mikovu trochu upravili pro 21. století... Ať ti dobře slouží
kupko Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Je super, jen kdyby tu konstrukci v Mikovu trochu upravili pro 21. století... Ať ti dobře slouží Dik :-) ale konstrukce je upravena oproti starsim modelum neni tam jedno pero ale dve tenci udajne nepraskaji tak jak tam bylo puvodne jedno silnejsi :-)
Trojan Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Aha.. Vím že microtech měl dvě pera tak je to asi skutečně spolehlivější :-)
Tomas_2002 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Chlapi, nemáte někdo zájem o ZT0770 Aluminium ? Krabice, pouzdro, kompletní balení. Stav 99%. Foto o pár postů výše. Cena 2.200,- Kč včetně pošty.
TPuschel Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Podle me je Sanrenmu cinan co se snazi uchytit na trhu - ma celou skalu ruznych nozu.To ze je 710 podobna Sebenze ji proslavilo a zvedlo odbyt to je asi fakt, nimene je to opravdu dobry nozik - pomerem velikosti, zpracovanim... libi se mi.Nicmene mam slabost pro Benchmade - velmi pekne zpracovane noze - mam take 710 je to luxusni zalezitost a axis lock nema chybkuTed mi ma prijit Böker Urban Trapper, uz se tesim
huhu4d Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jj mal som aj 0560 ale ta putovala na vychod, takze uz nemam ani tu.. Ale je to tiez super kudla[emoji106] tak ta je u mna v sufliku. na mna velmi velky noz
Tomas_2002 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 tak ta je u mna v sufliku. na mna velmi velky noz Takže je k prodeji ? :-)
Bullet Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Tak aktualne se rozhoduju mezi temito dvema, libi se im oba.....: http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0350SWCF.php http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0770CF.php Prvni se mi libi vice, ale jako EDC me prijde tvar druheho lepsi do kapsy.....
kilosunky Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 (upraveno) Tak aktualne se rozhoduju mezi temito dvema, libi se im oba.....: http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0350SWCF.php http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0770CF.php Prvni se mi libi vice, ale jako EDC me prijde tvar druheho lepsi do kapsy..... Ja som za ten druhy - 0770cf.. Sam ho mam a je podla mnna na mestske edc plne dostacujuci.. Co sa tyka 0350, tam mne osobne vadi ta vlnka na cepeli, ta je pre mna maximalne neprakticka.. Upraveno 30. srpna 2014 uživatelem kilosunky
Trojan Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Jo určitě 770, vlnka se blbě brousí.Ovšem proč u ZT dělají ty pitomosti na zadní straně ručky to teda nechápu. Přitom je to místo přes které jde největší tlak při řezání.Hrozně moc "heavy duty" 0200 se nedala pro nějaký power cutting používat déle jak pár minut, normálně jsem měl jednou pod palcem puchýř.
Trojan Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Podle me je Sanrenmu cinan co se snazi uchytit na trhu - ma celou skalu ruznych nozu.To ze je 710 podobna Sebenze ji proslavilo a zvedlo odbyt to je asi fakt, nimene je to opravdu dobry nozik - pomerem velikosti, zpracovanim... libi se mi.Nicmene mam slabost pro Benchmade - velmi pekne zpracovane noze - mam take 710 je to luxusni zalezitost a axis lock nema chybkuTed mi ma prijit Böker Urban Trapper, uz se tesim Dej pak vědět, taky jsem o něm uvažoval ale Šulc mě nutil se rozhodnout bez toho aby mi dal vybrat číslo tak jsem se na něj vyprdnul - respektive na oba
Návštěvník Alda Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 http://itinerant-itinerantthoughts.blogspot.cz/2013/09/sanrenmu-710-poor-mans-sebenza.html
huhu4d Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Je to to iste ako invicta a rolex sub.
kilosunky Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Jj nie je to uplny fejk (vratane znacky), ale nadavat tomu, ze dizajn je inspirovany, je blbost, kedze je to vyzorovo to iste..
Trojan Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Já budu mít doma klidně i fake Sebenzu ale prostě nebudu nikomu tvrdit že jde o originál.SRN 710 je uplně v pohodě, čerpá z dobrého konceptu ale nehraje si na to že je to Reeve - cílí na uplně jinou skupinu, nikomu nebere zákazníky. Naopak fake géčka bych nechtěl. Nevšiml jsem si že by tu proběhla diskuze o OSS Cobra, jediný důvod je ten že to není čínská značka.Tam je to navíc s tím rozdílem, že tento jejich převratný vynález čerpá z neznámé značky po které v USA nikdo nevzdechne a navíc stojí ještě o 200% víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se