sect Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 ....není sice titanový, ale je fajn. Kershaw Shallot.Můžu potvrdit, už ho nějaký ten pátek používám.
Návštěvník cecil Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 pár obrázků zmonovaného CRKT Mah eraser,nůž má super zpracovaní,naprosto bez vůlí v otevřeném stavu.Vše perfektně vycentrováno,chodí jako po másle.AUS8 není sice VG-10 nebo S30v za to se parádně ostří a holí jako břitva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Teda, docela mě štve, že někdo koupí limitku nože jen proto, aby ji pak se ziskem prodával....
gonga Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 (upraveno) No, úplně survival to není, spíš "urban survival" Al mar eagle ultralight plain. Mám z něj radost. Vyzvednul bych naprosto špičkovou úroveň zpracování, použití kvalitní oceli AUS 8, perfektní nabroušení (samozřejmě holí) a velice nízkou hmotnost. Ideální nůž pro každodenní nošení do kanceláře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2014 uživatelem gonga
Conrad Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Přes moji počáteční nedůvěru tenhle patří k tomu nejlepšímu, co jsem držel v ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Přes moji počáteční nedůvěru tenhle patří k tomu nejlepšímu, co jsem držel v ruce. Ale je to teda taková divočina....jak tady ten na Knifu :-) http://knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=24000
Conrad Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Ale je to teda taková divočina....jak tady ten na Knifu :-) http://knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=24000Nikoliv divočina ale nůž do divočinyhttp://www.knife.cz/Knifecz/Recenze/tabid/56/ctl/Details/mid/383/ItemID/179/Default.aspx
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Moje poslední akvizice: Benchmade 710 D2 Děkuji milému uživateli "kilosunky" za spolupráci :-) Když si vezmu, že když jsem to tu objevil, tak jsem měl jen jeden Victorinox, a dnes Zero Tolerance 0300, Fallkniven A1, Spyderco Sage 2, Benchmade 710 D2 ... chytlavej koníček :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Tak nech sluzi k spokojnosti.. Je to super noz - teraz som ho mal druhykrat a urcite nie posledny..
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Chtěl jsem vás kamarádi poprosit, zda by někdo neměl tip na nějakou skříňku či vitrínku. Rád bych něco, co by viselo na zdi, prosklená přední část a v tom bych měl uložené nožíky a podle potřeby si bral ten, který potřebuji. Teď je mám naházené v šuplíku a je to děs. Měl by někdo nějaký tip ? Pokud možno co nejvíce variabilní, nemusí to být nic velikého, stačí na 7-8 nožů....
Conrad Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Chtěl jsem vás kamarádi poprosit, zda by někdo neměl tip na nějakou skříňku či vitrínku. Rád bych něco, co by viselo na zdi, prosklená přední část a v tom bych měl uložené nožíky a podle potřeby si bral ten, který potřebuji. Teď je mám naházené v šuplíku a je to děs. Měl by někdo nějaký tip ? Pokud možno co nejvíce variabilní, nemusí to být nic velikého, stačí na 7-8 nožů....Po čase zjistíš,že ať jsi koupil jakoukoliv,že je malá
kilosunky Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 No tak HEST je fajny nozik a pokial je to verzia zo Sleipner-a, tak o to vacsis gratulacia..
Návštěvník YPO Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 No tak HEST je fajny nozik a pokial je to verzia zo Sleipner-a, tak o to vacsis gratulacia..jo jo .... tadle mrcha http://www.dpxgear.com/hest-f-milspec.html včera byl na fcb pěknej obrázek
Tomas_2002 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 jo jo .... tadle mrcha http://www.dpxgear.com/hest-f-milspec.html včera byl na fcb pěknej obrázek Bohové musejí být šílení 3
Návštěvník YPO Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) ...a nosíš tohoto Miláška v kapšišce? Bo to je hovado, ni?salónní nožík .... je o pět ceňťákú delší než piňďour (zavřenej) Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 ...jo, takže konečně je v kalhotách plno. mám velkej pytlík, tak sem si na něj pořídil nesesér http://www2.knifecenter.com/item/MX0211F/Maxpedition-NeatFreak-Organizer-Foliage-Green
Návštěvník YPO Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 no jo, ale todle když vytáhneš u vohníčku, tak budeš za veksláka a umlátěj tě kytarou
Akam Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 nový prirustek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Cistenie benchmade 940 po celodennom pouzivani na stavbe. Vynikajuci noz, ale to cistenie je vopruz. V tomto je fakt sebenza dokonala, 2 skrutky a je to rozobrate... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se