Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že Sanremu je na to, kde je vyráběn, ještě skvělý nůž. Je totiž prodáván pod jiným jménem, než jeho vzor, tj. origo CR. Takže z mého pohledu je to ještě to menší zlo než různé Chibenzy a natož pravé fake.

Pro jeho majitele. Zkuste pravou Sebenzu, opravdu nemá chybu!

Odesláno

A něco k tématu by bylo?

Tak jo,... Sanremu su skvele noze tak isto, ako Steiny su skvele hodinky, ale v oboch pripadoch je proste uz z dialky zrejme, kde majster nacerpal inspiraciu.... a to je nieco co nie kazdy zakaznik odpusti. Ze kopiruju menej nez ti co si tam rovno vyrazia CR + IDAHO MADE,... no menej, ale aj mensie kopirovanie je stale iba kopirovanie.

Odesláno

Tak to beru, Cali. Já mám takovou svoji vnitřní stupnici šmejdů, postupně dolů klesá i moje ochota k akceptaci až po zcela neakceptovatelné:

- kopie pod jiným/vlastním originálu zcela nepodobným jménem

- kopie beze jména/loga apod.

- kopie s klamavým názvem (jako třeba Adibas...)

- kopie používající jméno/logo originálu

Jinak k tématu je mnoho poučného a inspirujícího např. zde:

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=2311&p=119

nebo zde:

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=2682&p=60

Návštěvník Castrol
Odesláno

Před chvílí jsem ho koupil od nějakého námořníka za 1,5 k :-)

To je RAT-4 ?

Návštěvník Castrol
Odesláno

O RAT 4 jsem nikdy neslyšel :-D je to pětka

já to spletl, nosím RAT3 a tohle mi přišlo větší.

Odesláno

U mě zatím vede Benchmade 710, ale rád bych nějaké jiné střenky. Ty origo jsou fakt hnus a podle mě jinak skvělý nůž dost shazují. Velikost je akorát, jednoduché otevírání a zavírání, váha tak akorát....jen ty střenky.

Návštěvník Castrol
Odesláno

Taky má RAT 3 takovou kopitoidní fazetu? Vůbec to neřeže.

trochu jsem si ji přebrousil, řeže teď skvěle.

Odesláno

Já tam tu fazetu udělám vyšší, všichni to dělají jako kdybych s tím měl sekat ruce, né řezat a sekat dřevo...

Jo a SR101 mi přijde na broušení lepší než 1095

Odesláno

K tomu ZT 0770, este treba skusit karbonovu verziu - vrelo odporucam.. A ak este nieco male do kratasov, tak mozem osobne odporucit BM 940.. Fakt pecka a v karbone a S90V, to je smaketa..

Odesláno

Já chci zkusit ZT0561. Pořád hledám něco jako ZT0300 v kapesnějším vydání. S BM710 co nosím teď jsem maximálně spokojený, mechanismus otevírání a zavírání je úplně super, ale proti Zero Tolerance ten nůž působí hrozně subtilně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...