Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 v každém slušném DIY obchodě mají nějakou sadičku ... já mám todle a použil sem to za 5let 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Oukej, dík. Já měl právě posledně v Hornbachu pocit že je tam nikde nevidim, ale asi jsem blbě čuměl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Umak+sd Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Ty woe, to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Umak+sduploadfromtaptalk1418636672815.jpg Dle rčení "nejsem vybíravej, spokojím se s nejlepším" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Dlho mi umak lezal v sufliku a zdal sa mi velky. Dajak som donho dorastol a zda sa mi ze by to mohol byt TEN JEDEN noz na takmer vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Taky noz neexistuje (ako hodinky).. Potrebujes aspon (dopln si cislo :-D ).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Ja viem, to si len tak nahovaram . Pre mna to cislo je asi 4. Aj v hodinkach aj v nozoch. Za noze: umak, bm 940, victorinox alox a nejaky pevny ala fallkniven f1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 http://shop.czub.cz/viceucelovy-bojovy-nuz-cz/d-70898/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Kluci, nemáte náhodou tip, kde seženu nůž tvaru stiletto pro leváka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Kluci, nemáte náhodou tip, kde seženu nůž tvaru stiletto pro leváka?Si si isty, ze nieco take existuje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) http://www.pvk.com/webcat/23CMSouthpawClassicItalianStagLTDEditionLatama.shtml A jeste tady asi: http://www.assistedknife.com/index.cfm/fa/subcategories.main/parentcat/24998/subcatid/85788 Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Zdravim panove nevite nadou jestli da nekde sehna taterial Carbon Fiber chtel bych si z toho udelat rukojet na muj nuz :-) jednalo by o predelavku toho to modelu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 To je spravny model preklikl jsem se :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Jestli s tím nemáš zkušenosti tak bych se zrovna s CF obrátil na Donyho nebo Fráňu atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Da sa zohnat na jatagan.eu myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Jestli s tím nemáš zkušenosti tak bych se zrovna s CF obrátil na Donyho nebo Fráňu atd...Dik za info to zname ze jsou tady kluci co uz neco takoveho delali ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Da sa zohnat na jatagan.eu myslimDiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 vyráběl jsem si karbonové plato na rc model, v domácích podmínkách je to sranda pilku to rychle tupí, je z toho neuvěřitelný bordel, jemný prach vleze všude, píchá do ruk (bez ohledu na to jestli máš rukavice)... a je to karcinogenní.materiál jsem sehnal přes kontakt na nějakém modelářském bazaru, jinak něco má třeba konrád http://www.conrad.cz/karbonove-desky.c1201082?icc=Search&icn=Cat-1201082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 vyráběl jsem si karbonové plato na rc model, v domácích podmínkách je to sranda pilku to rychle tupí, je z toho neuvěřitelný bordel, jemný prach vleze všude, píchá do ruk (bez ohledu na to jestli máš rukavice)... a je to karcinogenní.materiál jsem sehnal přes kontakt na nějakém modelářském bazaru, jinak něco má třeba konrád http://www.conrad.cz/karbonove-desky.c1201082?icc=Search&icn=Cat-1201082Diky za info to znamena docela pakarna :-( za 3mm desku tak to docela darda asi se na to vykaslu ta cena je premrstena za takovej kousek uhlikove propletene a nasledne specene desky :-) najednou by cena noze prevysila nuz uz s takovou rukojeti :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se