Návštěvník YPO Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Puvodne sem to objednaval na holeni ohanbi ale je to moc velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Puvodne sem to objednaval na holeni ohanbi ale je to moc velky Pozor at si ho neufikneš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 nedávno jsem dělal pouzdro na nůž böker plus 3000 lightweight... začíná mě lákat nějaký pěkný nůž vlastnit... hodím sem pár fotek z průběhu výroby pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Byl jsem se minulý týden mrknout v dílně TK KNIVES a chlapci mají pěkné kousky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Byl jsem se minulý týden mrknout v dílně TK KNIVES a chlapci mají pěkné kousky. tk1.jpgtk2.jpgKrasavec z ceho je cepel a jaka je cena noze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 čepel je naleptaná RWL34 a ceny začínají kolem 8000. Doporučuji mrknout k nim na web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 čepel je naleptaná RWL34 a ceny začínají kolem 8000. Doporučuji mrknout k nim na web.Nejak se mi nedari najit jejich stranky dej sem odkaz diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 tkknives.comDiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Ale dal sis s tím dost práce! Pěkné :-)nedávno jsem dělal pouzdro na nůž böker plus 3000 lightweight... začíná mě lákat nějaký pěkný nůž vlastnit... hodím sem pár fotek z průběhu výroby pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Tak pridam aj ja nieco od tk knives... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 A este jedna s buddy westonom. Dnes som mal naladu na vacsi noz.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Fiiha, ty mas velkeho Inaxisa?? Tak to je uz solidny nozik.. A aby som len nekecal, tak moja nova posila - velke karbonove Insingo.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 třeba by to někdo chtěl ..... ale je to kapánek drahý CHRIS REEVE LARGE SEBENZA 21 CGG INSIDE TIME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Mám slabost (kromě hodinek) na Victorinox...... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Koupil jsem ho na vyzkoušení a ptrosku jsem ho predelal :-) rukojet byla na me moc dlouha co na to rikate :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Koupil jsem ho na vyzkoušení a ptrosku jsem ho predelal :-) rukojet byla na me moc dlouha co na to rikate :-)Fotka nic moc fotil jsem to na rychlo telefonem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 S&W přestali dělat dobré nože před 30 lety. Teď jsou jen již zloději designu. Dobře, že jsi ho prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Dnes som mal v lese hyperiona a franu... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Mám slabost (kromě hodinek) na Victorinox......DSC_0370.JPG Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 I.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se