jacob Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 při nějakém trochu větším řezání se ti udělá mozol Uherák je maximální tvrdost zdolávaného materiálu :-). Zkusím ten titanový Kershaw. Zdá se mi za pěknou cenu. Pak se mi moc líbí model Junkyard Dog II Composite, ale ten je už za trojku.
Trojan Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Tak to běž radši do psa :-) a na uherak bych zvolil něco menšího... Proč tahle velikost?
kloubik Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Ach jo, ztratil jsem svuj prvni svycarak Mel jsem ho skoro 20 let, dodnes si pamatuju jak jsem si nacetl v Abicku v jednom clanku historii Victorinox a Wenger, pak chodil o vikendech na pilu ke katru skladat narezany fosny a hranoly a konecne usetril 800 Kc abych si koupil model od Wenger, ktery byl tak trochu rarita, protoze vsichni ostatni meli vzdy Victorinox. Wenger uz noze nevyrabi, chvili jsem premyslel ze bych sehnal nejaky starsi model Evogrip, ale nakonec otestuju klasiku nejvetsi, takze Victorinox Tourist je na ceste.
jungle Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Ja mam nozu dost, ale na svycaraky mam smulu, mel sem 2x climbera, outridera, nejakyho wengera s ergonomickejma strenkama a asi tri ty prcky na klice od vicorinoxu, uz nemam ani jeden, bud sem je nekomu dal nebo ztratil. Budu muset dokoupit do zasoby... Ale na druhou stranu, mam mikovaka dve cepelky, dva otviraky konzerva/lahev uz od sesti let, dal by ho deda, uz sem byl prej velkej kluk, tak chtel bejt prvni kdo mi da nuz. Znam to z vypraveni, nadsenej sem odesel s nozikem na zahradu, jen co se zabouchly dvere, tak si mamka nachystala dezinfekci a naplast, za chvili sem byl zpatky a odchazel sem s naplasti bez noziku uz to bude vic jak 20 let Svycara mam jeste jednoho, mel by bejt z WW2, jestli do toho nekdo vidi a dal by nejaky info, muzu dat fotky
Trojan Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Fotky hoď. Dal jsem nůž synovci, chvíli fikal jabka na zahradě, v letu do nich píchal reverzním gripem, řekl jsem mu ať si nůž aspoň otočí protože to směřovalo k penetraci stehenní tepny. Chvíli jsem se na něj koukal a pak jsem šel pryč protože to bylo hrozný :-D Samozřejmě se během pěti minut říznul :-D Hned začal bulet.... Já měl první nůž roubovací po dědovi. Byl fakt ostrej, jednou jsem si s ním málem přeřízl šlachu na zápěstí...
Juraj11 Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 fotky na prd pěkný nožík-copak to je zač?
Tibb Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 pěkný nožík-copak to je zač?Pěkný sběratelský kousek. Více lze dopátrat tady: my-saks.webnode.skwww.sakhome.comsakwiki.com
jungle Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 (upraveno) 2juraj11 je to SAK model 1908nejspíš civilní verze, rok výroby nevim, ale zkusim kouknout na ty stránky co sem dal Tibb a sám sobě to upřesnit pravděpodobně N°2 Upraveno 12. března 2015 uživatelem jungle
huhu4d Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Nieje to sice survival noz ale skor sialenota do zbierky
Trojan Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Přestanu s hodinkama a zase vlítnu do nožů. M4
Anela Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Můj výtvor, střenka a pouzdro bez použití dílny, v lese na indiánském táboře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Tak najít ho v lese tak věřím, že ho vytrousil lovec bizonů Pěkný
Trojan Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Má de facto stejný tvar střenek jako 0200, ne? Netlačí tě do "masa" pod palcem?
Juraj11 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 ZT0200 jsem mel dvakrat,chvilku trvalo nez jsem si zvykl na uchop,ale dle meho nejlepsi.ZT0300 ma sirsi rukojet,tak pokud mas vetsi ruku,tak sedne hned.Oproti 2 stovce se mi zda rukojet tenci.Tlacit me nic netlaci,ale jeste jsem nemel moznost snim vice pracovat.V kapse je to pohoda,neprijde mi nijak extreme velky sorry pisu z mobilu
prischera Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Tohle fórum mě jednou zničí. Zjstil jsem, že taky "nutně" potřebuju pořádnou kudlu. Nejdřív jsem uvažoval o pěkném zavíráku, ale nakonec jsem si splnil klukovský sen a koupil menší pevný nůž. Moc si ho užívám. Švédská EKA Nordic A10: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Pěkná, praktická, určitě ne poslední...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se