laurin Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ja mám na ceste toto. Čepeľ z damašku s jadrom z CTS- XHP ocele na ten matroš som zvedavý ako nikdy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ja mám na ceste toto. Čepeľ z damašku s jadrom z CTS- XHP ocele na ten matroš som zvedavý ako nikdy.nádhera ... tohle je pecka .... vejš než rolex mezi noži .... gratuluju a chtěl bych vědět cenu .... nebo rači ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ja mám na ceste toto. Čepeľ z damašku s jadrom z CTS- XHP ocele na ten matroš som zvedavý ako nikdy.to je nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ja mám na ceste toto. Čepeľ z damašku s jadrom z CTS- XHP ocele na ten matroš som zvedavý ako nikdy.daj potom reálne foto a recenziu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Dík jasné že dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Pokorny. Tipol by son 550e... Sent from my SM-T800 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Pokorny. Tipol by son 550e... Sent from my SM-T800 using TapatalkIba?? Ja by som strielal aj vyssie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Chad nichols cepel a celotitan ma stal 500myslim tak som.vychadzal z toho... ale asi to fakt bude vyssie teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Je to vyššie. No keď dorazí beriem ho hneď vyvenčiť do Jasnej tak snáď sa podarí aj pár outdoor foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Ja mam od MP toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Nádherný nůž, gratuluji, ale nože v téhle cenové třídě se používají i na něco jiného než otevření obálky? Pižlá s tím někdo kus klacku na buřta? Nože mám rád, ale nejsem znalec v této oblasti - jaké nože už začínají být zajímavé sběratelsky a investičně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Nádherný nůž, gratuluji, ale nože v téhle cenové třídě se používají i na něco jiného než otevření obálky? Pižlá s tím někdo kus klacku na buřta? Nože mám rád, ale nejsem znalec v této oblasti - jaké nože už začínají být zajímavé sběratelsky a investičně? Nože od pana Pokorného jsou krásné, taky gratuluji. Jinak jám mám nůž od pana Pajla, tahám ho u pasu a používám ho normálně jako nůž, tedy s ním mažu chleba, ořezávám klacky a pod. Nemám pocit, že by mu za sklem ve vitrínce bylo lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Ono ale asi zalezi od ceny kudly a ceny Pokorneho a Pajla budu asi "troska" rozdielne.. Ja tiez Mat-a a Lamu pouzivam bezne, ale Bodegu setrim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Ahoj Ja noz od mp nepouzivam, mam ho len v zbierke. Pouzivam napriklad sebenzu, benchmade, spyderca a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Voľakedy dávnejšie som dával foto na knife.cz keď som s rocksteadom šúpal zemiaky takže áno láka to vyskúšať drahý nôž aj na normálne rezanie. Určite by som ale takýmto zatvárakom neštiepal alebo nepáčil, nato sú pevné nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 to je jako když si někdo koupí rolby a má je jenom v trezoru.. nenosí je, ale přesto mu dělají radost. btw ořezat klacek na buřta není pro jakýkoliv nůž problém, ten nastaně až v případě, kdy si nůž vypůjčí někdo jiný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Tak ako pisete. Je to ako s veteranmi. Nejazdis na nich kazdy den ale semi tam v lete sa na nom prevezies. Sent from my SM-T800 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Ono ale asi zalezi od ceny kudly a ceny Pokorneho a Pajla budu asi "troska" rozdielne.. Ja tiez Mat-a a Lamu pouzivam bezne, ale Bodegu setrim.. No já mám nůž jenom jeden, ale myslím, že cena není až tak důležitá. Nejedná se o nějakou relikvii s historickou hodnotou a i když byl drahý, kupoval jsem ho abych ho používal jako nůž a myslím že i pan Pajl ho za tím účelem vyrobil. Taky jsem ho vzal tam odkud jeho tvůrce bral inspiraci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondras69 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Tak Buck dnes konečně dorazil :-) fotka nic moc,ale je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Gratulace k novemu Buckoj. At slouzi a bacha na prsty. Ja si dnes zarezal morou 2000 pri vyrobe sveho prvniho noze pro dcerku. :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se