Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Ja mám na ceste toto. Čepeľ z damašku s jadrom z CTS- XHP ocele na ten matroš som zvedavý ako nikdy.

nádhera ... tohle je pecka .... vejš než rolex mezi noži .... gratuluju a chtěl bych vědět cenu .... nebo rači ne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nádherný nůž, gratuluji, ale nože v téhle cenové třídě se používají i na něco jiného než otevření obálky? Pižlá s tím někdo kus klacku na buřta? Nože mám rád, ale nejsem znalec v této oblasti - jaké nože už začínají být zajímavé sběratelsky a investičně? 

Odkaz ke komentáři

Nádherný nůž, gratuluji, ale nože v téhle cenové třídě se používají i na něco jiného než otevření obálky? Pižlá s tím někdo kus klacku na buřta? Nože mám rád, ale nejsem znalec v této oblasti - jaké nože už začínají být zajímavé sběratelsky a investičně? 

Nože od pana Pokorného jsou krásné, taky gratuluji. Jinak jám mám nůž od pana Pajla, tahám ho u pasu a používám ho normálně jako nůž, tedy s ním mažu chleba, ořezávám klacky a pod. Nemám pocit, že by mu za sklem ve vitrínce bylo lépe.

Odkaz ke komentáři

Voľakedy dávnejšie som dával foto na knife.cz keď som s rocksteadom šúpal zemiaky :) takže áno láka to vyskúšať drahý nôž aj na normálne rezanie. Určite by som ale takýmto zatvárakom neštiepal alebo nepáčil, nato sú pevné nože.

Odkaz ke komentáři

to je jako když si někdo koupí rolby a má je jenom v trezoru.. nenosí je, ale přesto mu dělají radost. :lol2:

btw ořezat klacek na buřta není pro jakýkoliv nůž problém, ten nastaně až v případě, kdy si nůž vypůjčí někdo jiný..

Odkaz ke komentáři

Ono ale asi zalezi od ceny kudly a ceny Pokorneho a Pajla budu asi "troska" rozdielne.. Ja tiez Mat-a a Lamu pouzivam bezne, ale Bodegu setrim..

No já mám nůž jenom jeden, ale myslím, že cena není až tak důležitá. Nejedná se o nějakou relikvii s historickou hodnotou a i když byl drahý, kupoval jsem ho abych ho používal jako nůž a myslím že i pan Pajl ho za tím účelem vyrobil. 

Taky jsem ho vzal tam odkud jeho tvůrce bral inspiraci:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Gratulace k novemu Buckoj. At slouzi a bacha na prsty.

Ja si dnes zarezal morou 2000 pri vyrobe sveho prvniho noze pro dcerku. :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...