Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemám, funkci otvíráku jsem poznal. Myslím, že není nejlepší, dle toho jak hodně byl/je rozšířen. Koneckonců na srazu je možné udělat srovnávací závod v otvírání plechovky fazolí otvírákem v zavíráku. 😅

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, horal napsal:

Nemám, funkci otvíráku jsem poznal. Myslím, že není nejlepší, dle toho jak hodně byl/je rozšířen. Koneckonců na srazu je možné udělat srovnávací závod v otvírání plechovky fazolí otvírákem v zavíráku. 😅

Tak ja uz mam soutezni plechovku nachystanou 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem warann
  • Haha 2
Odesláno
před 2 hodinami, Jehlan napsal:

To takhle vezmeš plechovku, otevřeš pracně otvírákem a při vyklepávání vidíš že má z druhé strany to "poutko" 🤣

Hele, sorry za off topic, ale to mi pripomnelo jednu old story. Mama kdysi delala obvodacku, meli tam sestricku a ta mela za muze esenbaka. A diky tomu nesnasela ftipy o policajtech. Ale jednou prisla s tim, ze uz si kazdej muze rikat co chce. Ze ten jeji otviral nejakou plechovku s dzusem, co tenkrat byly, udelal tam dirku a divil se, ze mu to netece. Kdyz mu zena poradila ze musi udelat jeste jednu na druhy strane, tak ji udelal do dna … 😂. True story. 

• Haha 9
Odesláno (upraveno)

Po dlouhé době zavírák, který mě fakt dostal. Skvělé zpracování, premium materiály, fajn cena, design, velikost a ještě k tomu lokální výrobce 👌

Dachs Knives Baby Charon

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Martin.D
  • Like 6
Odesláno

Jen takova drobnost na pomezi tohodle vlakna a Co me potesilo. 

Kluk, 13, mel na CJ za ukol popis libovolnyho predmetu. 

Cekal jsem ledacos, ale on si sam od sebe vybral svuj Ka-Bar 4062, a text zakoncil: Je to muj oblibeny nuz. 

Dnesni index duvery v mladou generaci: +1 😁

• Like 2
  • Dát hlas 5
Odesláno
V 8. 10. 2025 v 7:27, horal napsal:

Můj nejstarší veterán... 

Po pravde nechapu toho smutnyho smajlika. Nuz je jetej a tak to ma bejt. Od toho byl vyrobenej, aby slouzil. Ja mam large Doziera a RATku v monterkach, a taky dostaly uz dost nalozino a nevidim v tom problem. 

• Dát hlas 5
Odesláno
před 19 hodinami, juk napsal:

To jsem teda zvedav. Na Redditu to samy. Tak se nechame prekvapit

Odesláno
před 2 hodinami, warann napsal:

To jsem teda zvedav. Na Redditu to samy. Tak se nechame prekvapit

Malý kapesní nožík s pojistkou čepele, s deep carry klipem, obouručním otevíráním a příslušenstvím. (nůžky, otvírák) je můj sen na každodenní nošení tady i v Německu. Jen to odlehčení střenek mi přijde takové divné. Prostor na bordel z kapes a zeslabení u čepu. Asi si ale nějaký koupím a nechám ho vytunit novymi střenkami u @mydlinkaTM 😀

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...