Přejít na obsah

"Profi" predajcovia na chronomagu

Doporučené příspěvky

Návštěvník vatera.oraportal
Odesláno

Už dlhšiu dobu sledujem toto fórum. Jedno mi však nie je jasné. Kto sa považuje za "profi" predajcu, teda takého, ktorý má zakázané predávať na tomto fóre? Pridám jeden príklad. Tieto hodinky boli kupované v maďarsku na www.oraportal.hu

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59502-eterna-1948-reveil/

tu je s pôvodnou cenou na aukčnom portáli www.vatera.hu

http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/eterna/eterna_reveil_1948_automata_csorgos_ora_1722367628.html

za 249tisíc HUF a tu sa predávajú za 1300? (celkom slušný zisk 500?). Ale je tu takých viac, ktorý nakúpia v maďarsku, a svoje "úlovky" ihneď zverejňujú tu. Čo na to hovoria vážený členovia a samotný admin?

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 15. 3. 2013 v 13:10, vatera.oraportal napsal:

Čo na to hovoria vážený členovia a samotný admin?

Admin o tom nevedel, profi sekce je zatim jaksi v rozkladu, budu se to snazit v nejblizsim moznem terminu napravit.

Návštěvník YPO
Odesláno

administrátor nebo moderátor může dost těžko lustrovat odkud hodinky pochází x jiná věc je, když to tu někdo "smaží" stále a pod tlakem

Odesláno
  V 15. 3. 2013 v 13:23, filo-boxer napsal:

Ještě jedna poznámka. Jsem mod sice ani ne den, ale už jsem se naučil používat jednu prima věc - sledování IP adresy. Elmagico a vatera.oraportal píšou úplně z té samé. Co k tomu řekneš Elmagico?

Takže místo toho, abys řešil Fermuela budeš řešit El Magica? Super!

Odesláno
  V 15. 3. 2013 v 13:23, filo-boxer napsal:

Ještě jedna poznámka. Jsem mod sice ani ne den, ale už jsem se naučil používat jednu prima věc - sledování IP adresy. Elmagico a vatera.oraportal píšou úplně z té samé. Co k tomu řekneš Elmagico?

:notworthy:

Odesláno

Elmagico to teda mohl napsat ze svého nicku. Myslel jsem, že období 5 identit už máme za sebou. ALE to, že fermuello šmelí s hodinkama v soukromé sekci není tajné, ne? To bude řešit už 2.-3. generace moderátorů - tak tentokrát snad úspěšně.

Odesláno

Páni, Eterny som menil kuk za kus za tie Tudory čo sa tu dlho nepredali. Viac k tomu nemám čo dodať. Čo sa týka elmagica a vatera.oraportal tak to sú už jeho 2 a 3 nick, prvý krát sem na fórum stupil pod menom donescobar a dostal aj permanentný ban.

Odesláno

Jen otázka. Proč si z vlastní vůle nezaplatíš profi členství? Částka je to minimální a měl by jsi klid. Sorry, ale tvůj přínos pro fórum je - především business.

post-1156-0-66216100-1363355559_thumb.jpg

Odesláno

Profi členství si snažím aktivovat již od doby, co mám prsty v Chronoshopu. To samý jsme chtěli pro našeho spolupracovníka z pražské prodejny "Z".  Technicky to prý nešlo. Uvidíme, jestli se to teď s novým fórem pohne kupředu. Ne, že bych tu přímo šmelil s hodinkami, ale někomu by moje aktivity v Chronoshopu mohly právem vadit. Cyril.  

Odesláno

Profi členství jsem měl zaplacené když jsem vyráběl hodinkovnice. Za tehdejších podmínek to bylo naopak diskriminující, protože do sekce s prodejem profi věcí nikdo nechodil.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 15. 3. 2013 v 14:39, Jakubisko napsal:

Profi členství jsem měl zaplacené když jsem vyráběl hodinkovnice. Za tehdejších podmínek to bylo naopak diskriminující, protože do sekce s prodejem profi věcí nikdo nechodil.

Asi bych nechal status profi clenstvi, ale mohli by zakladat vlakna i v normalnim prodeji.

Odesláno
  V 15. 3. 2013 v 14:47, Kamil napsal:

Asi bych nechal status profi clenstvi, ale mohli by zakladat vlakna i v normalnim prodeji.

presne tak.

Odesláno
  V 15. 3. 2013 v 14:47, Kamil napsal:

OK, to je bez debat. Ale chtělo by to ještě nějaké další výhody. Rád bych, aby byly členové pozitivně motivování k tomu si zakládat profi členství spíš, než aby to byl trest za objem jejich prodejů. Jsou tu třeba kapacity pro reklamu - při zveřejnění inzerátu profi prodejcem se odešle mail na všechny registrované uživatele (stávající pravidla při registraci možná obsahují nějaké ustanovení, že mailová adresa může sloužit i pro komerční účely). Dál by mohly být širší (neomezená) pravidla editace příspěvků. 

To jsou jen dva nápady, které mi teď vyvstaly na müsli.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...