Návštěvník Alda Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Koukam, porad vypadaji jako nove, nosis je vubec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Téměř každý pracovní den :-) Obvyklé mikroškrábance už samozřejmě nasbíraly, ale celkově jsou pořád v pohodě. I přes velké leštěné plochy jsou skutečně dělané na běžné užívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Len dodam, ze aj kamene v kalibroch su z vlastneho chovu. Zaponec nezna bratra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Gratuluji, krásné Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Len dodam, ze aj kamene v kalibroch su z vlastneho chovu. Zaponec nezna bratra. Díky za info. Všechny součástky tedy prochází ohněm samurajského výcviku a tak je to v pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 GS ... můj dávný (a zatím bohužel nesplňený) sen Blahopřeji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 ...jo, až jednou dospěju, tak bych je taky moc chtěl... nosit na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Díky všem. A doporučuji si sny plnit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ano jsou to velmi povedené hodinky,jen mě štve,že na mých SARB je mikroregulace na sponě jen na dvě dírky.Má to GS stejně? Teď jsem dal na Mido tah /náramek/ BWC a ten má na sponě čtyři dírky,zkrátka na pohodu.I obyčejné Seiko 5 má více dírek na štelování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 GS to nemá stejně, já nemám na sponě vůbec žádnou regulaci :-) Na počátku jsem si nechal tah u hodináře na míru zkrátit (u spony je z každé strany jeden užší článek, takže odebráním vhodného počtu širších a užších článků není problém délku vyladit) a od té doby se na něj naštěstí nemuselo sáhnout. Na nějaké mikroregulaci u společenských modelů by ale v GS mohli zapracovat, ten krásný tah by si to zasloužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Díky za info,mám rád,když se to dá v rámci milimetrů štelovat přímo na sponě.Je trochu opruz rozdělávat k vůli pár milimetrům tah /náramek/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ani Sněženky nemají možnost posunu na tahu, první nastavení velikosti tahu byla trochu chemie, ale teď nemám potřebu tah regulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak je prosím vem na sraz,děkuji velmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se