Vit Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Podařilo se mi zakoupit a nechal jsem opravit tyto hodinky bez ručiček.Občas je provětrám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 parádní kousek, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Po nějaké době zase na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Patří mezi moje nejhlasitěji tikající hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Asi něco takového nutně potřebuju. Ale v chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) V 22. 1. 2015 v 12:08, filo-boxer napsal: Asi něco takového nutně potřebuju. Ale v chromu. Když jsem to četl poprvé, tak jsem se leknul, že v chronu. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 To by byl frkot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Super Víte. Nosit zlacené jump hour nemůže jen tak někdo. Já když na nějaké narazím, tak se vždy jedná o neopravitelný šrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 V 22. 1. 2015 v 17:15, Jeronimo napsal: Super Víte. Nosit zlacené jump hour nemůže jen tak někdo. Já když na nějaké narazím, tak se vždy jedná o neopravitelný šrot. Dík Jarku, myslím, že jsem je snad nikdy neměl na srazu. Tyto také nešly, ale Valis si s nima tehdy poradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Po nějakém čase zase na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Parádní, hodinky i fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dvojité páté narozeniny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tento týden jsem je vyvětral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Vypadá to, že loni jsem na ně zapomněl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se