Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Musím se zde pochlubit svým dalším přírůstkem do hodinkové rodinky. Jsou to moje první IWC, je jisté, že se nejedná o "plnotučné IWC s inhausem", nicméně dělají mi za prvních pár hodin velikou radost. tyto hodinky jsem získal výměnou od místního člena za svoje dnes již bývale Tag Heuer carerra chrono...

Jedná se o hodinky IWC Aquatimer chrono Titanium. Z počátku jsem se bál toho, že budou na "potápky" moc lehké z důvodu, že je pouzdro titanové.Tyto obavy jsou pryč a s hmotností jsem ve finále spokojený. Hodinky mají nádherný modrý antireflex, který jsem si užíval ihned po usednutí za volant při cestě z Bratislavy, kde výměna probíhala..... V hodinkách je kalibr IWC 79320 což je vlastně předělaná ETA 7750, nicméně jsem se dočetl, že spoustu součástek IWC vyměnilo a stroj upravilo celkem zásadním způsobem. 
Na hodinkách mě děsně baví vnitřní luneta, která se ovládá pomocí spodního tlačítka. Toto tlačítko nuluje stopky a současně ovládá lunetu.

První dojmy jsou prostě...... SUPER!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Velká gratulace, jsou parádnický, tak ať ti pěkně slouží :notworthy:  Jinak ta Eta, co jsem také se informoval by malě být opravdu hodně dobře vytuněná"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...