Tower Of Power Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Ahoj všichni! Rád bych si na svou superslim ruku zkrátil oranžovou Fortis gumu, která je zatím v originální délce. Možná blbá, ale přeci jen otázka zní: jak na to? Děláte to perořízkem, kudličkou, nůžkami, nebo to radši pro jistotu svěříte odborníkům? Díky za odpovědi, váš Nešika...
kamilb Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Já bych ji nezkracoval,protože se pak blbě prodává.
bandicoot Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Ostrým nožem.Hlavně to ber po jednom dílku a pak zkoušej.Abys neuřízl víc než je třeba.
mydlinkaTM Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Zatím jsem zkracoval pouze noname gumy, ale osvědčilo se mi nové ostří z lámacího nože. Gumu položit naplocho na tvrdou a hlavně rovnou podložku a tím nožem provést svislý řez (jako gilotinou ale normálně tlakem dolů). Je to hladký a rovný.A souhlasím s bandikotem, zkracovat po jednom dílku a zkoušet.
Tower Of Power Odesláno 26. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Já bych ji nezkracoval,protože se pak blbě prodává. Kratka se sice blbe prodava, ale ta dlouha se zase blbe nosi, pri chuzi si kopu do hodinek:) Diky vsem za rady, funguje to, stacil jsem si navic vsimnout, ze mala nepresnost se schova do motylovky.
Nino Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 A jak zkrátit a sbrousit gumu bez dílů? (Orient Mako - guma s delefínama)?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se