Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to chtěl pro děti a na takové to domácí žvýkání,za 12-15 papírů mám noťas.Asi zkusím ten v odkazu od Ondrase_CZ teda tento http://tablety.heureka.cz/lenovo-ideatab-a8-59-407771/

Měl bych strach dát dětem něco dražšího,že ano.

Loni jsem dal dětem 10 palcový tablet. Zatím jediný pád jsem způsobil já, když jsem si nevšiml, že je připojen k nabíječce. Pád se obešel bez následků.

Jen takový malý poznatek: 10 " je zbytečně moc, 8 ideál.

Pohodlnější psaní poskytne BT klávesnice, případně i myš.

Odesláno vlastní ťapkou

• po měsících...
  • Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové uvažuju o externí baterii pro tablet /mobil/,dostal jsem 2200mAh ,ale to je šmejd,chtělo by to asi něco kolem těch 10000mAh .Dá se to použít pro mobil,tablet atp. ? Má to vůbec cenu kupovat,používáte to někdo? 

• po měsících...
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Pokud na tom chce primárně číst, tak jedině Kindla - http://www.expert.cz/elektronicke-ctecky-knih/  :) Jinak z tabletů asi iPad, ale na čtení bych si ho nekoupil.

jasne - vzdy ide o to, ze na co ho bude pouzivat.

kindla vies vyuzit na citanie aj na plazi, krasne zobrazenie.

iPad je vsezravec, na moje bezne praktiky vyhovuje - uz mam 4 kus a spokojnost.

edit - klasika

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Bohušu jasně, powerbank si určitě kup, zejména na cesty to je k nezaplacení... Pokuď chceš, ať to má smysl, jak píší kolegové, pod 5000 mAh bych nešel, 10000 je ideál stav, ale zase to už něco váží :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja som si objednal O2 TV a je k tomu tablet Samsung tab3 7.0 lite 3G

neviem, co to je?

poznate to niekto?

ja mam vsetko jablcko, tak asi to nebudem vediet pouzit.... vyuzit

Odesláno

Takovy low end. Kdyz od toho nebudes cekat nic moc, nebude te to moc zklamat. Nicmene ovladani Androidu je celkem jednoduche. Behem chvile se to naucila i moje mama, ktera uz ma pres sedesat, takze toho bych se nebal.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Takovy low end. Kdyz od toho nebudes cekat nic moc, nebude te to moc zklamat. Nicmene ovladani Androidu je celkem jednoduche. Behem chvile se to naucila i moje mama, ktera uz ma pres sedesat, takze toho bych se nebal.

hm, aj ja mam okolo 60!

heheh...

skor som to myslel tak, ze mam vsetko od Apple ( pocitace, tablet a mobily), takze asi to nebudem vediet vyuzit a zaradit do retazca.

aj som cakal, ze v akcii to bude nieco zakladneho a tak to radsej skusim dat dalej

aj tak dakujem!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím pánové,

je tu nějaký uživatel co používá tablet s windows 8.1? Dá se fungovat bez nějakého lagování na hw 1gb ram a čtyř jádrový atom procesor?

Otec chce levný ntb a toto můžu mít za dobrou cenu tak. netuším zda to má smysl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...